espd-request.pdf |
pdf |
79.1 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
espd-request.xml |
xml |
121.64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
README.txt |
txt |
0.93 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
684981-2024 - Procedura konkurencyjna - TED.html |
html |
332.57 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
swz - 1.docx |
docx |
84 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Załącznik nr 1 do SWZ.docx |
docx |
26.43 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
załącznik nr 3 do SWZ.docx |
docx |
69.82 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Załącznik nr 6 do SWZ.docx |
docx |
18.12 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Załącznik nr 7 do SWZ.docx |
docx |
20.19 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Załącznik nr 8 do SWZ grupa.docx |
docx |
18.41 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Załącznik nr 9 do SWZ aktualnośc.docx |
docx |
18.9 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
1. Drób - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
14.89 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi indyka mrożony.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi indyka.doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi kaczki.doc |
doc |
63 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi kurczaka mrożony.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi kurczaka.doc |
doc |
63 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Golonka z indyka.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Indyk - tuszka.doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kurczak - tuszka.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mięso z udżca indyka.doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Noga z kurczaka mrożona.doc |
doc |
64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Noga z kurczaka.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Podudzie z kurczaka.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Skrzydełka z kurczaka.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Udo z kaczki.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Wątroba z kurczaka.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Wątróbka z indyka.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Żołądki kurczaka.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
2. Jaja - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
12.99 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jaja.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Płynna pasteryzowana masa jajowa.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Płynne pasteryzowane białko jaj.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
3. m. czerwone, tł. zwierzęce - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
16.86 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Antrykot wolowy bk kręg..doc |
doc |
58 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Boczek surowy bk.doc |
doc |
53 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Golonka wieprzowa bk pakowana próżniowo.doc |
doc |
51.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Golonka wieprzowa zk.doc |
doc |
51 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Karkówka wieprzowa bk.doc |
doc |
58 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Karkówka wieprzowa zk.doc |
doc |
55.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Łopatka cielęca bk.doc |
doc |
48.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Łopatka wieprzowa bk.doc |
doc |
51.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Łopatka wieprzowa zk.doc |
doc |
52.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mięso wieprzowe od szynki bk drobne.doc |
doc |
52.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ozorki wieprzowe.doc |
doc |
50 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Polędwica wieprzowa.doc |
doc |
53.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Polędwica wołowa.doc |
doc |
52.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Schab wieprzowy bk.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Schab wieprzowy zk.doc |
doc |
54.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Słonina.doc |
doc |
68.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Smalec wieprzowy.doc |
doc |
74.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka wieprzowa bk.doc |
doc |
54 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Udziec cielęcy bk.doc |
doc |
50 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Wątroba wieprzowa.doc |
doc |
50.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Wołowina ekstra.doc |
doc |
53 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Wołowina zrazowa bk.doc |
doc |
55 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Żeberka wędzone.doc |
doc |
52.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Żeberka wieprzowe.doc |
doc |
52.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
4. mleko i przetwory mleczarskie - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
21.39 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Deser jogurtowy.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Deser mleczny z czekoladą.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Deser mleczny z owocami.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt naturalny light.docx |
docx |
25.43 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt naturalny typu greckiego.doc |
doc |
63 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt naturalny typu islandzkiego.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt naturalny.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt owocowy light.docx |
docx |
23.63 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt owocowy ze zbożami.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt owocowy.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt pitny (różne smaki).doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt z płatkami owsianymi.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt z wysoką zawartoscią białka.docx |
docx |
25.53 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Jogurt z wysoką zawartością białka - pitny (różne smaki).doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kefir.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Masło ekstra jednoporcjowe.doc |
doc |
66.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Masło ekstra.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Maślanka.docx |
docx |
24.16 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko o smaku czekoladowym UHT 1,5% tł..doc |
doc |
58 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko o smaku truskawkowym UHT 1,5% tł..doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze odtłuszczone UHT wzbogacone w wit. A i D.doc |
doc |
66 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze odtłuszczone UHT.doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze pasteryzowane 1% tł. wzbogacone w wit. A i D.docx |
docx |
26.24 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze pasteryzowane 2% tł..doc |
doc |
65.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze UHT 1,5% tł. bez laktozy.doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko spożywcze UHT 2% tł..doc |
doc |
64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko w proszku odtłuszczone.doc |
doc |
65.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko w proszku pełne.doc |
doc |
67 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mleko zsiadłe.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser camembert.doc |
doc |
66 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser mozzarella.doc |
doc |
57.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser edamski light w plastrach.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser edamski.doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser ementaler w plastrach.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser gouda.doc |
doc |
66.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser kremowy topiony śmietankowy w plastrach.docx |
docx |
27.94 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser maasdamer.doc |
doc |
67 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser Monterey Jack.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser mozzarella light.doc |
doc |
57.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser mozzarella tarty.doc |
doc |
56.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser parmezan.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser Pepper Jack.doc |
doc |
64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser pleśniowy.doc |
doc |
65.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser salami z przyprawami.doc |
doc |
65.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser salami.doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser sałatkowy.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser topiony pełnotłusty.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser topiony w plastrach.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser topiony z papryką.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser topiony z szynką.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser twarogowy chudy.doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser twarogowy półtłusty.doc |
doc |
63.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ser wędzony.doc |
doc |
66.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek fromage.doc |
doc |
57.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek homogenizowany naturalny.doc |
doc |
58.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek homogenizowany owocowy.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek homogenizowany waniliowy.doc |
doc |
58.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek mascarpone.doc |
doc |
57 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek śmietankowy naturalny light do smarowania.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek twarogowy do smarowania (różne smaki).doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek twarogowy do smarowania porcjowany (różne smaki).doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek twarogowy ziarnisty light.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek twarogowy ziarnisty z owocami.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Serek twarogowy ziarnisty.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Śmietana 9%tł..doc |
doc |
64.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Śmietana 12%tł..doc |
doc |
64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Śmietana 18%tł..doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Śmietanka do kawy jednoporcjowa.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Śmietanka kremowa 30%tł..doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
5. oleje i tłuszcze roślinne.xlsx |
xlsx |
15.37 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Frytura.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Margaryna jednoporcjowa.docx |
docx |
23.72 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Margaryna.doc |
doc |
64 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Masło orzechowe jednoporcjowe.docx |
docx |
22.89 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Masło orzechowe.docx |
docx |
22.89 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Olej kukurydziany.docx |
docx |
22.8 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Olej rzepakowy.doc |
doc |
71.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Olej sezamowy.docx |
docx |
22.82 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Olej słonecznikowy.doc |
doc |
73.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa śląska.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Olej z pestek winogron.docx |
docx |
23.06 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Oliwa z oliwek.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
9. wędliny drobiowe - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
15.46 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Bekon z indyka.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi indyka wędzony.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Filet z piersi kurczaka wędzony.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kabanosy drobiowe.doc |
doc |
57 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa szynkowa drobiowa.doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Krakowska drobiowa.doc |
doc |
63 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mortadela drobiowa.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Parówki z fileta z kurczaka.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Pasztet drobiowy pieczony.doc |
doc |
54.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka drobiowa.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka z indyka.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Udko drobiowe wędzone.doc |
doc |
56.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
10. wędliny z mięsa czerwonego - wykaz asortymentu.xlsx |
xlsx |
17.59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Baleron.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Boczek wędzony parzony bk.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Frankfurterki.doc |
doc |
57.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Golonka wieprzowa.doc |
doc |
56.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kabanosy.doc |
doc |
57 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kaszanka z kaszy gryczanej.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa biała parzona.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa jałowcowa.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa krakowska parzona.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa krakowska sucha.doc |
doc |
59 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa myśliwska.doc |
doc |
60.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa parówkowa.doc |
doc |
58.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa podlaska.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa szynkowa wieprzowa.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa toruńska.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa wiejska.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa zwyczajna.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Kiełbasa żywiecka.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Mortadela.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Ogonówka.doc |
doc |
60 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Parówki z szynki.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Pasztet wieprzowy pieczony.doc |
doc |
53.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Pasztetowa.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Polędwica wieprzowa wędzona.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Rolada z boczku.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Salami.doc |
doc |
61.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Salceson ozorkowy.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Salceson włoski.doc |
doc |
59.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Schab pieczony.doc |
doc |
53.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka wieprzowa gotowana.doc |
doc |
61 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka wieprzowa konserwowa.doc |
doc |
62 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|
Szynka wieprzowa wędzona.doc |
doc |
62.5 |
2024-11-12
18:07:00
|
Postępowanie
|
|