Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 2021/BZP 00280610/01 Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Wincentego Witosa w Biezdrowie w dni nauki szkolnej w okresie od 03 stycznia 2022r. do 22 grudnia 2022r.

Deadlines:
Published : 23-11-2021 15:09:00
Placing offers : 02-12-2021 11:00:00
Offers opening : 02-12-2021 11:05:00
Procedure: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
SWZ-czesc_II.pdf pdf 178.4 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-czesc_I.docx docx 82.85 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-czesc_I.pdf pdf 285.74 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-czesc_II.docx docx 48.55 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-czesc_III.docx docx 37.71 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-czesc_III.pdf pdf 161.72 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_1.docx docx 43.38 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_1.pdf pdf 168.93 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_2.docx docx 28.58 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_2.pdf pdf 69.31 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_3.docx docx 24.76 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_3.pdf pdf 116.06 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_4.docx docx 27.64 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_4.pdf pdf 64.83 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_5.docx docx 26.52 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_5.pdf pdf 55.34 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_6.docx docx 24.09 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_6.pdf pdf 57.31 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_7.docx docx 25.38 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
SWZ-zalacznik_nr_7.pdf pdf 50.8 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 8_Część I_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.13 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 9_Część II_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 15.75 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 10_Część III_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 15.47 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 11_Część IV_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 15.8 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 12_Część V_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 17.48 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 13_Część VI_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.04 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 14_Część VII_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.36 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 15_Część VIII_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.02 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 16_Część IX_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 15.88 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 17_Część X_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.35 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 18_Część XI_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 19.39 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
Załącznik nr 19_Część XII_Formularz rzeczowo-cenowy.xlsx xlsx 16.11 2021-11-23 15:09:00 Proceeding
informacja z otwarcia ofert.docx docx 30.25 2021-12-02 13:10:37 Public message
informacja z otwarcia ofert.pdf pdf 154.53 2021-12-02 13:10:37 Public message
wybr najkorzystniejszej oferty.docx docx 42.43 2021-12-23 15:01:39 Public message
wybr najkorzystniejszej oferty.pdf pdf 279.66 2021-12-23 15:01:39 Public message

Announcements

2021-12-23 15:01 Mariola Zastróżna - Prostak W związku z prowadzonym postępowaniem na: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Wincentego Witosa w Biezdrowie w dni nauki szkolnej w okresie od 03 stycznia 2022r. do 22 grudnia 2022r.. Zamawiający publikuje informację o wyborze najkorzystniejszej oferty. Pełna treść informacji znajduje się w załączniku.

wybr najkorzystniejs [...].docx

wybr najkorzystniejs [...].pdf

2021-12-02 13:10 Mariola Zastróżna - Prostak Wronki dn. 02.12.2021r. Informacja z otwarcia ofert w postępowaniu na: "Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Wincentego Witosa w Biezdrowie w dni nauki szkolnej w okresie od dnia 03 stycznia 2022r. do 22 grudnia 2022r." Pełna treść Informacji z otwarcia ofert znajduje się w załączniku.

informacja z otwarci [...].docx

informacja z otwarci [...].pdf

2021-12-02 11:00 Buyer message Kwotę jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia to 255 389,15 zł brutto, z czego:
a) Część I - Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe: 37 789,50 zł
b) Część II - Mięso i produkty mięsne drobiowe: 13 475,70 zł
c) Część III - Produkty zwierzęce - jaja: 2 625,00 zł
d) Część IV - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 4 683,00 zł
e) Część V - Owoce i warzywa świeże, ziemniaki:69 023,85 zł
f) Część VI - Owoce, warzywa mrożone: 11 345,25 zł
g) Część VII - Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe: 9 694,65 zł
h) Część VIII - Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych: 5 867,40 zł
i) Część IX - Ryby przetworzone i konserwowe: 36 183,00 zł
j) Część X - Produkty mleczarskie:31 661,70 zł
k) Część XI - Różne produkty spożywcze: 16 502,01 zł
l) Część XII – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie: 16 538,09 zł

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)

The number of page views: 306