Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych

Izabela Sikora
Miasto Ostrołęka Department: Zespół Szkół Zawodowych Nr 2 im. 5 Pułku Ułanów Zasławskich
Deadlines:
Published : 15-07-2022 10:23:00
Placing offers : 28-07-2022 09:00:00
Offers opening : -
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych, zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia, poprzez poniższy formularz elektroniczny.

Dostawy mają być realizowane w okresie od 01.09.2022r. do 31.01.2023r.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego";

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Informacja RODO.odt odt 23.7 2022-07-15 10:23:00 Criterion
Przedmiot zamówienia - ryby.odt odt 21.96 2022-07-15 10:23:00 Criterion
Wzór umowy - ryby i przetwory.odt odt 24.64 2022-07-15 10:23:00 Criterion
Oświadczenie wykonawcy.odt odt 14.98 2022-07-15 10:23:00 Criterion

Announcements

Buyer has not publish any additional messages

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Filet z dorsza czarnego bez skóry, 8-12 bez glazury 250 kg - (0)
2 Filet z miruny 6-8 bez glazury 250 kg - (0)
3 Paprykarz z dorszem firma DEGA, 130g konserwa 350 pc. - (0)
4 Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g konserwa 700 pc. - (0)
5 Filet ze śledzia matias firma IDA, wiaderko 20 kg - (0)
6 Śledź po grecku - 20 kg - (0)
7 Makrela wędzona szt. 300-500g 60 kg - (0)
8 Sałatka warzywna Lisner Jak u Mamy 150 g, w asortymencie 50 kg - (0)
9 Sałatka rybna z warzywami firma SEKO, DEGA 130-135g 350 pc. - (0)
10 Sałatka z łososiem i warzywami firma SEKO, DEGA lub MK 130g-150g 350 pc. - (0)
11 Paprykarz szczeciński 135g, konserwa, firma DEGA 200 pc. - (0)
12 Pasztet z łososia 130g, firma DEGA 200 pc. - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - 2 dni od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu i wniesienia produktów do magazynu lub miejsca wskazanego w siedzibie Zamawiającego - po stronie Wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
5 Przedmiot zamówienia - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Przedmiot zamówienia [...].odt

(0)
6 Oświadczenie wykonawcy - Proszę pobrać, wypełnić, podpisać i załączyć skan. Attachment required

Oświadczenie wykonaw [...].odt

(0)
7 Klauzula RODO - Proszę pobrać, podpisać i załączyć skan. Attachment required

Informacja RODO.odt

(0)
8 Wzór umowy - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Wzór umowy - ryby i [...].odt

(0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 379