Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: AT.ZP.271.29.2023.ZCH Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Żłobków Miejskich w Słupsku na rok 2024 r

Deadlines:
Published : 16-10-2023 11:57:00
Placing offers : 30-10-2023 10:00:00
Offers opening : 30-10-2023 10:15:00
Procedure: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf pdf 226.59 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
SWZ.pdf pdf 137.36 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załącznik nr 3 do SWZ - Oświadczenie Wykonawcy o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania składane na podstawie art. 125 ust. 1 ustawy Pzp.pdf pdf 64.63 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załącznik nr 3a do SWZ - Oświadczenie dotyczące nowych przesłanek wykluczenia.pdf pdf 153.4 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załącznik nr 4 do SWZ - Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu składane na podstawie art. 125 ust. 1 ustawy Pzp;.pdf pdf 66.51 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załącznik nr 5 do SWZ - Projekt umowy (dla wszystkich części).pdf pdf 109.25 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załączniki Nr od 1-1 do 1-8 – Opisy przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części.zip zip 710.23 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Załączniki Nr od 2-1 do 2-8 – Formularze ofertowe dla poszczególnych części;.zip zip 1041.92 2023-10-16 11:57:00 Proceeding
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia_23.10.2023.pdf pdf 35.83 2023-10-23 08:12:58 Public message
Zmiana treści SWZ II z dnia 23.10.2023 r.pdf pdf 172.11 2023-10-23 08:12:58 Public message
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia_20.10.2023.pdf pdf 35.97 2023-10-20 08:18:59 Public message
Zmiana treści SWZ.pdf pdf 173.47 2023-10-20 08:18:59 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 1-2 do SWZ - cz. 2.pdf pdf 80.75 2023-10-23 12:27:02 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 1-3 do SWZ - cz. 3.pdf pdf 102.22 2023-10-23 12:27:02 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 2-2 do SWZ - Formularz ofertowy CZĘŚĆ 2.pdf pdf 133.32 2023-10-23 12:27:02 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 2-3 do SWZ - Formularz ofertowy CZĘŚĆ 3.pdf pdf 155.86 2023-10-23 12:27:02 Public message
Wyjaśnienie i zmiana treści SWZ.pdf pdf 73.23 2023-10-23 12:27:02 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 1-4 do SWZ - cz. 4.pdf pdf 82.73 2023-10-24 11:56:18 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 1-6 do SWZ - cz. 6.pdf pdf 89.38 2023-10-24 11:56:18 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 2-4 do SWZ - Formularz ofertowy CZĘŚĆ 4.pdf pdf 133.3 2023-10-24 11:56:18 Public message
Nowo obowiązujący Załącznik nr 2-6 do SWZ - Formularz ofertowy CZĘŚĆ 6.pdf pdf 140.7 2023-10-24 11:56:18 Public message
Wyjaśnienie i zmiana treści SWZ z dnia 24.10.2023.pdf pdf 193.76 2023-10-24 11:56:18 Public message
informacja z otwarcia ofert.pdf pdf 75.19 2023-10-30 16:04:37 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty cz. 1 bip.pdf pdf 217.43 2023-11-22 13:09:48 Public message
Informacja o wyborze w najkorzystniejszej oferty cz 2 bip.pdf pdf 191.91 2023-11-22 13:15:31 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty cz. 3 bip.pdf pdf 182.34 2023-11-22 13:18:40 Public message
Informacja o wyborze w zakresie bip cz 4.pdf pdf 179.06 2023-11-22 13:23:40 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty cz. 5 bip.pdf pdf 184.89 2023-11-22 13:26:19 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty cz. 6 bip.pdf pdf 218.28 2023-11-22 13:29:46 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty cz. 7 bip.pdf pdf 188.06 2023-11-22 13:34:06 Public message
Informacja o wyborze w zakresie bip cz. 8.pdf pdf 182.09 2023-11-22 13:39:52 Public message

Announcements

2023-11-22 13:39 Zbigniew Chudko ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
W ZAKRESIE CZ.8 RYBY ŚWIEŻE, WĘDZONE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:34 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.7 PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:29 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 6 – WARZYWA I OWOCE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:26 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ. 5 PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I WĘDLINY

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:23 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.4 PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:22 Zbigniew Chudko The message was withdrawn by the Buyer.
2023-11-22 13:18 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 3 - RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:15 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.2 MLEKO I PRODUKTY MLECZARSKIE

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-11-22 13:09 Zbigniew Chudko INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 1 - JAJA

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-10-30 16:04 Zbigniew Chudko Informacja z otwarcia ofert

informacja z otwarci [...].pdf

2023-10-24 11:56 Zbigniew Chudko WYJAŚNIENIE I ZMIANA TREŚCI SWZ Wraz z nowo obowiązującymi załącznikami do SWZ Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-4 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-6 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-4 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-6 do SWZ.

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Wyjaśnienie i zmiana [...].pdf

2023-10-23 12:27 Zbigniew Chudko WYJAŚNIENIE I ZMIANA TREŚCI SWZ
Wraz z nowo obowiązującymi załącznikami do SWZ

Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-2 do SWZ.
Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-3 do SWZ.
Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-2 do SWZ.
Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-3 do SWZ.

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Nowo obowiązujący Za [...].pdf

Wyjaśnienie i zmiana [...].pdf

2023-10-23 08:12 Zbigniew Chudko Zmiana treści SWZ wraz z ogłoszeniem o zmianie ogłoszenia o zamówieniu z dnia 23.10.2023 r

Ogłoszenie o zmianie [...].pdf

Zmiana treści SWZ II [...].pdf

2023-10-20 08:18 Zbigniew Chudko Zmiana treści SWZ wraz z ogłoszeniem o zmianie ogłoszenia o zamówieniu

Ogłoszenie o zmianie [...].pdf

Zmiana treści SWZ.pd [...].pdf

2023-10-16 12:27 Zbigniew Chudko Działając na podstawie art. 222 ust.4 ustawy Pzp, Zamawiający informuje, że na realizację zamówienia zamierza przeznaczyć kwotę 744.282,00 brutto, w tym:
Część Nr 1 – jaja świeże : 12.636,00 zł gross
Część Nr 2 – mleko i produkty mleczarskie: 149.555,50 zł gross
Część Nr 3 – różne artykuły spożywcze: 255.531,30 zł gross
Część Nr 4 – pieczywo świeże wyroby piekarskie: 22.812,50 zł gross
Część Nr 5 – produkty zwierzęce mięso i wędliny: 61.822,00 zł gross
Część Nr 6 – warzywa i owoce: 164.806,50 zł gross
Część Nr 7 – produkty głęboko mrożone: 39.985,20 zł gross
Część Nr 8 – ryby świeże i wędzone: 37.133,00 zł gross

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 721