Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps
click fill the details pay online
Check how to do it - Video
Published : | 16-10-2023 11:57:00 |
Placing offers : | 30-10-2023 10:00:00 |
Offers opening : | 30-10-2023 10:15:00 |
Procedure: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Type: | Supply |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2023-11-22 13:39 | Zbigniew Chudko |
ZAWIADOMIENIE
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.8 RYBY ŚWIEŻE, WĘDZONE |
2023-11-22 13:34 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.7 PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE |
2023-11-22 13:29 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 6 – WARZYWA I OWOCE |
2023-11-22 13:26 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ. 5 PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I WĘDLINY |
2023-11-22 13:23 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.4 PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE |
2023-11-22 13:22 | Zbigniew Chudko | The message was withdrawn by the Buyer. |
2023-11-22 13:18 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 3 - RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE |
2023-11-22 13:15 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.2 MLEKO I PRODUKTY MLECZARSKIE |
2023-11-22 13:09 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 1 - JAJA |
2023-10-30 16:04 | Zbigniew Chudko | Informacja z otwarcia ofert |
2023-10-24 11:56 | Zbigniew Chudko |
WYJAŚNIENIE
I
ZMIANA
TREŚCI
SWZ
Wraz
z
nowo
obowiązującymi
załącznikami
do
SWZ
Nowo
obowiązujący
Załącznik
Nr
1-4
do
SWZ.
Nowo
obowiązujący
Załącznik
Nr
1-6
do
SWZ.
Nowo
obowiązujący
Załącznik
Nr
2-4
do
SWZ.
Nowo
obowiązujący
Załącznik
Nr
2-6
do
SWZ.
Nowo obowiązujący Za [...].pdf Nowo obowiązujący Za [...].pdf Nowo obowiązujący Za [...].pdf |
2023-10-23 12:27 | Zbigniew Chudko |
WYJAŚNIENIE
I
ZMIANA
TREŚCI
SWZ Wraz z nowo obowiązującymi załącznikami do SWZ Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-2 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 1-3 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-2 do SWZ. Nowo obowiązujący Załącznik Nr 2-3 do SWZ. Nowo obowiązujący Za [...].pdf Nowo obowiązujący Za [...].pdf Nowo obowiązujący Za [...].pdf |
2023-10-23 08:12 | Zbigniew Chudko | Zmiana treści SWZ wraz z ogłoszeniem o zmianie ogłoszenia o zamówieniu z dnia 23.10.2023 r |
2023-10-20 08:18 | Zbigniew Chudko | Zmiana treści SWZ wraz z ogłoszeniem o zmianie ogłoszenia o zamówieniu |
2023-10-16 12:27 | Zbigniew Chudko |
Działając
na
podstawie
art.
222
ust.4
ustawy
Pzp,
Zamawiający
informuje,
że
na
realizację
zamówienia
zamierza
przeznaczyć
kwotę
744.282,00
brutto,
w
tym: Część Nr 1 – jaja świeże : 12.636,00 zł gross Część Nr 2 – mleko i produkty mleczarskie: 149.555,50 zł gross Część Nr 3 – różne artykuły spożywcze: 255.531,30 zł gross Część Nr 4 – pieczywo świeże wyroby piekarskie: 22.812,50 zł gross Część Nr 5 – produkty zwierzęce mięso i wędliny: 61.822,00 zł gross Część Nr 6 – warzywa i owoce: 164.806,50 zł gross Część Nr 7 – produkty głęboko mrożone: 39.985,20 zł gross Część Nr 8 – ryby świeże i wędzone: 37.133,00 zł gross |
Announcements