Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZO/ZSZ4/2024/01 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin.

Elżbieta Stepnowska
Miasto Ostrołęka Department: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. Adama Chętnika
Deadlines:
Published : 16-01-2024 14:20:00
Placing offers : 29-01-2024 12:00:00
Offers opening : 29-01-2024 12:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia poprzez poniższy formularz elektroniczny.

Dostawy mają być realizowane od 01.02.2024do 30.06.2024 oraz od 01.09.2024 do 31.01.2025


Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych -wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Formularz ofertowy.odt odt 22.44 2024-01-16 14:20:00 Proceeding
KlauzulaRODO.pdf pdf 146.64 2024-01-16 14:20:00 Proceeding
Oświadczenie wykonawcy.odt odt 15.36 2024-01-16 14:20:00 Proceeding
Zaproszenie do złożenia ofert - Mięso i wędliny 2024.odt odt 10.87 2024-01-16 14:20:00 Proceeding
Wzór umowy.odt odt 9.52 2024-01-16 15:08:03 Proceeding
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.pdf pdf 1471.41 2024-01-30 09:53:39 Public message

Announcements

2024-01-30 09:53 Elżbieta Stepnowska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

informacja o wyborze [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Karkówka wieprzowa surowa b/k - 60 kg - (0)
2 Łopatka wieprzowa surowa b/k 4D - 600 kg - (0)
3 Udziec wołowy - 120 kg - (0)
4 Polędwiczki wieprzowe surowe - 50 kg - (0)
5 Schab wieprzowy surowy b/k - 400 kg - (0)
6 Boczek surowy b/ż - 40 kg - (0)
7 Szynka wieprzowa surowa b/k 4D - 150 kg - (0)
8 Szynka wieprzowa surowa kulka - 400 kg - (0)
9 Boczek wędzony surowy 80% boczku 40 kg - (0)
10 Boczek wędzony parzony 80%boczku 15 kg - (0)
11 Kiełbasa biała parzona 20 kg - (0)
12 Kiełbasa parówkowa 80% mięsa z szynki 40 kg - (0)
13 Kiełbasa Podwawelska min 74% mięsa 120 kg - (0)
14 Kiełbasa Wielkopolska min 74% mięsa 60 kg - (0)
15 Kiełbasa Toruńska min 80% mięsa 100 kg - (0)
16 Kiełbaski śniadaniowe min 80% 25 kg - (0)
17 Parówki z szynki min 80% mięsa z szynki 160 kg - (0)
18 Kiełbasa szynkowa 80% mięsa 80 kg - (0)
19 Kiełbasa Krotoszyńska 80% mięsa 60 kg - (0)
20 Kiełbasa krakowska parzona min 80% mięsa 100 kg - (0)
21 Kiełbasa Krakowska podsuszana powyżej 80% mięsa 100 kg - (0)
22 Kiełbasa żywiecka min 80% mięsa 100 kg - (0)
23 Kiełbasa żywiecka podsuszana min 80% mięsa 80 kg - (0)
24 Łopatka pieczona min 80% mięsa 30 kg - (0)
25 Schab z beczki min 80% mięsa 20 kg - (0)
26 Polędwica wieprzowa typu sopocka powyżej 80% mięsa 60 kg - (0)
27 Polędwica łososiowa powyżej 80% mięsa 40 kg - (0)
28 Schab pieczony powyżej 80% mięsa 120 kg - (0)
29 Schabówka w przyprawach powyżej 80% mięsa 60 kg - (0)
30 Szynka gotowana powyżej 80% mięsa wieprzowego 70 kg - (0)
31 Szynka Krucha 100% mięsa 120 kg - (0)
32 Szynka konserwowa min 80% mięsa 50 kg - (0)
33 Szynka wiejska 100% mięsa 60 kg - (0)
34 Szynka Litewska min 82 % mięsa 50 kg - (0)
35 Szynka Soltysówka min 82% mięsa 80 kg - (0)
36 Szynka od szwagra 100% mięsa 50 kg - (0)
37 Szynka od górali min 95% mięsa 35 kg - (0)
38 Szynka w siatce min 74 % mięsa 35 kg - (0)
39 Szynka z Beczki min 91 % 80 kg - (0)
40 Schab na masle min 95% mięsa 40 kg - (0)
41 Schab z beczki 112% mięsa wp. 100 kg - (0)
42 Parówki Polanki min 80% mięsa 50 kg - (0)
43 Pasztet z pieca drobiowo - wieprzowy 30 kg - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Dostawy od poniedziałku do piątku do godz 8.00 wraz z fakturą. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)

The number of page views: 482