Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZO/ZSZ4/2023/03 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin.

Elżbieta Stepnowska
Miasto Ostrołęka Oddział: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. Adama Chętnika
Termin:
Zamieszczenia : 10-01-2023 14:53:00
Składania : 20-01-2023 12:00:00
Otwarcia : 20-01-2023 12:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia poprzez poniższy formularz elektroniczny.

Dostawy mają być realizowane od 01.02.2023do 30.06.2023 oraz od 01.09.2023 do 30.06.2024.


Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych -wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Zaproszenie do złożenia ofert - Mięso i wędliny.odt odt 29.1 2023-01-10 14:53:00 Postępowanie
Formularz ofertowy.odt odt 22.37 2023-01-10 14:53:00 Postępowanie
Klauzula RODO.odt odt 25.27 2023-01-10 14:53:00 Postępowanie
Oświadczenie wykonawcy.odt odt 15.17 2023-01-10 14:53:00 Postępowanie
Wzór umowy.odt odt 28.44 2023-01-10 14:53:00 Postępowanie
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty..pdf pdf 427.26 2023-01-24 09:33:11 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-01-24 09:33 Elżbieta Stepnowska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Karkówka wieprzowa surowa b/k - 25 kg - (0)
2 Łopatka wieprzowa surowa b/k 4D - 600 kg - (0)
3 Udziec wołowy - 100 kg - (0)
4 Triming Wołowy 80/20 - 30 kg - (0)
5 Polędwiczki wieprzowe surowe - 50 kg - (0)
6 Schab wieprzowy surowy b/k - 400 kg - (0)
7 Boczek surowy b/ż - 30 kg - (0)
8 Szynka wieprzowa surowa b/k 4D - 300 kg - (0)
9 Szynka wieprzowa surowa kulka - 200 kg - (0)
10 Boczek wędzony surowy 80% boczku 40 kg - (0)
11 Boczek wędzony parzony 80%boczku 15 kg - (0)
12 Kiełbasa biała parzona 20 kg - (0)
13 Kiełbasa parówkowa 80% mięsa z szynki 40 kg - (0)
14 Kiełbasa Podwawelska min 74% mięsa 80 kg - (0)
15 Kiełbasa Wielkopolska min 74% mięsa 40 kg - (0)
16 Kiełbasa Toruńska min 80% mięsa 100 kg - (0)
17 Kiełbaski śniadaniowe min 80% 80 kg - (0)
18 Parówki z szynki min 80% mięsa z szynki 150 kg - (0)
19 Kiełbasa szynkowa 80% mięsa 100 kg - (0)
20 Kiełbasa Krotoszyńska 80% mięsa 40 kg - (0)
21 Kiełbasa krakowska parzona min 80% mięsa 100 kg - (0)
22 Kiełbasa Krakowska podsuszana powyżej 80% mięsa 100 kg - (0)
23 Kiełbasa żywiecka min 80% mięsa 100 kg - (0)
24 Kiełbasa żywiecka podsuszana min 80% mięsa 80 kg - (0)
25 Łopatka pieczona min 80% mięsa 30 kg - (0)
26 Ogonówka parzona min 80% mięsa 20 kg - (0)
27 Polędwica wieprzowa typu sopocka powyżej 80% mięsa 60 kg - (0)
28 Polędwica łososiowa powyżej 80% mięsa 40 kg - (0)
29 Schab pieczony powyżej 80% mięsa 100 kg - (0)
30 Schabówka w przyprawach powyżej 80% mięsa 60 kg - (0)
31 Szynka gotowana powyżej 80% mięsa wieprzowego 70 kg - (0)
32 Szynka wieprzowa powyżej 80% mięsa typu dębowa,krucha,z beczki, nasza ,wiejska 120 kg - (0)
33 Szynka konserwowa min 80% mięsa 25 kg - (0)
34 Szynka wiejska min 80 % mięsa 60 szt. - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Dostawy od poniedziałku do piątku do godz 8.00 wraz z fakturą. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)

Liczba odsłon strony: 390