Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 73/ZP/22 Dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i drobiu do AMW Gdynia oraz do AOS w Czernicy k. Chojnic w roku 2023.

Zamówienia Publiczne
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte Department: Sekcja Zamówień Publicznych
Deadlines:
Published : 04-11-2022 11:24:00
Placing offers : 02-12-2022 09:00:00
Offers opening : 02-12-2022 09:15:00
Procedure: Przetarg nieograniczony
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.

Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.

W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań do SWZ

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty

  • Przesłania odwołania/inne 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 

Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
espd-request.pdf pdf 84.58 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
espd-request.xml xml 135.87 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
README.txt txt 0.93 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
Ogłoszenie 73-pl.pdf pdf 165.66 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
OPZ CZĘŚĆ I KOD CPV 15110000-2 - Mięso.pdf pdf 1023.56 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
OPZ CZĘŚĆ II KOD CPV 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie - poprawiony.pdf pdf 2411.12 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
OPZ Część III kod CPV 15112000-6 -drób.pdf pdf 3449.18 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
SWZ 73.docx docx 426.85 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
SWZ 73.pdf pdf 1803.34 2022-11-04 11:24:00 Proceeding
Informacja z otwarcia 73.pdf pdf 375.99 2022-12-02 09:36:16 Public message
Zawiadomienie o wyborze i unieważnieniu 73.pdf pdf 406.4 2022-12-13 10:52:57 Public message
O wyniku 73-pl.pdf pdf 168.15 2023-02-28 10:02:46 Public message
Informacja o finansowaniu 73.pdf pdf 353.8 2022-12-02 09:00:00 Public message

Announcements

2023-02-28 10:02 Zamówienia Publiczne Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia

O wyniku 73-pl.pdf

2022-12-13 10:52 Zamówienia Publiczne Zawiadomienie o wyborze na części I i III i unieważnieniu na część II

Zawiadomienie o wybo [...].pdf

2022-12-02 09:36 Zamówienia Publiczne Informacja z sesji otwarcia ofert

Informacja z otwarci [...].pdf

2022-12-02 09:00 Buyer message Informacja o finansowaniu

Informacja o finanso [...].pdf

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 574