Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: Rrg.2710.102.2021 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW

Emilia Chorodyńska
Gmina Zambrów
Deadlines:
Published : 23-12-2021 14:51:00
Placing offers : 30-12-2021 09:00:00
Offers opening : 30-12-2021 09:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel………..........  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zapytanie ofertowe dostawa produktów na potrzeby kuchni żłobka.pdf pdf 281.23 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 1 mięso i produkty mięsne.docx docx 119.59 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 2 produkty mleczarskie (nabiał).docx docx 120.88 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 3 drób.docx docx 119.46 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 4 przyprawy i suche produkty spożywcze.docx docx 129.98 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 5 pieczywo i wyroby piekarnicze.docx docx 119.58 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 6 świeże owoce, warzywa, jaja.docx docx 121.58 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 7 mrożone ryby, warzywa, owoce.docx docx 119.74 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 9 wykaz sprzętu.docx docx 122.94 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załacznik nr 10 - Wzór umowy.pdf pdf 251.89 2021-12-23 14:51:00 Proceeding
Załącznik nr 8 formularz ofertowy.doc doc 424 2021-12-28 13:07:10 Proceeding
Załącznik nr 1 mięso i produkty mięsne.docx docx 119.59 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 2 produkty mleczarskie (nabiał).docx docx 120.88 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 3 drób.docx docx 119.46 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 4 przyprawy i suche produkty spożywcze.docx docx 129.98 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 5 pieczywo i wyroby piekarnicze.docx docx 119.58 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 6 świeże owoce, warzywa, jaja.docx docx 121.58 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 7 mrożone ryby, warzywa, owoce.docx docx 119.74 2021-12-23 14:51:00 Subject of the order
Załącznik nr 9 wykaz sprzętu.docx docx 122.94 2021-12-23 14:51:00 Criterion
Załącznik nr 8 formularz ofertowy.doc doc 424 2021-12-28 13:10:11 Criterion
Informacja z otwarcia ofert Rrg.2710.102.2021 podpisana.pdf pdf 297.18 2021-12-31 10:51:00 Public message
Ogłoszenie o wyborze oferty Rrg2710.102.2021 podpisana.pdf pdf 234.03 2021-12-31 10:51:49 Public message

Announcements

2021-12-31 10:51 Emilia Chorodyńska Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty

Ogłoszenie o wyborze [...].pdf

2021-12-31 10:51 Emilia Chorodyńska Informacja z otwarcia ofert

Informacja z otwarci [...].pdf

2021-12-28 08:00 Emilia Chorodyńska Ofertę należy składać na formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 8.

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część I – Mięso i produkty mięsne

Załącznik nr 1 mięso [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
2 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część II – produkty mleczarskie (nabiał)

Załącznik nr 2 produ [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
3 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część III – Drób

Załącznik nr 3 drób. [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
4 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część IV – Przyprawy i suche produkty spożywcze żywienia zbiorowego

Załącznik nr 4 przyp [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
5 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część V - Pieczywo

Załącznik nr 5 piecz [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
6 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW Część VI – świeże owoce, warzywa i jaja

Załącznik nr 6 śwież [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
7 DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO PROWADZONEGO PRZEZ GMINĘ ZAMBRÓW g) Część VII – mrożone ryby , mrożone warzywa, owoce

Załącznik nr 7 mrożo [...].docx

1 pc. Gmina Zambrów
ul. Fabryczna 3
18-300, Zambrów
(0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2575 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 80% Offer value Attachment required

Załącznik nr 8 formu [...].doc

0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 czas realizacji zamówienia uzupełniającego 20% - (0)
3 Termin realizacji - Od 01.01.2022 do 31.12.2022. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 warunki płatności - Przelew 14 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję (0)
6 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki udziału w postępowaniu: a) Aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert b) Dysponują co najmniej jednym samochodem spełniającym wymagania dotyczące transportu artykułów spożywczych - Załącznik nr 9 wykaz sprzętu Attachment required

Załącznik nr 9 wyka [...].docx

(0)
(0)

The number of page views: 303