Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZZ_DZPZ/2021/Z/197, 198, 201 Dostawy sukcesywne artykułów spożywczych (III części) na potrzeby Stołówki Studenckiej Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II

Deadlines:
Published : 08-07-2021 08:54:00
Placing offers : 16-07-2021 10:00:00
Offers opening : 16-07-2021 10:30:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji. Szczegółowe informacja zawarte są w opisie przedmiotu zamówienia, wzorze umowy i zapytaniu ofertowym, stanowiącymi załączniki do dokumentacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego".

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
zapytanie ofertowe.pdf pdf 1676.38 2021-07-08 08:54:00 Proceeding
Opis przedmiotu zamówienia.pdf pdf 1851.26 2021-07-08 08:54:00 Proceeding
Oferta wykonawcy_formularz szacowania_pieczywo.xlsx xlsx 14.14 2021-07-08 08:54:00 Subject of the order
oferta wykonawcy_formularz szacowania_nabiał.xlsx xlsx 15.61 2021-07-08 08:54:00 Subject of the order
oferta wykonawcy_formularz szacowania_jaja.xlsx xlsx 12.09 2021-07-08 08:54:00 Subject of the order
doświadczenie wykonawcy-wykaz dostaw_załącznik nr 4.doc doc 44 2021-07-08 08:54:00 Criterion
projekt umowy.pdf pdf 3157.15 2021-07-08 08:54:00 Criterion
Informacja z wyboru oferty najkorzystniejszej.pdf pdf 106.84 2021-07-28 11:58:50 Public message

Announcements

2021-07-28 11:58 Łukasz Sulowski Szanowni Państwo,
Zamawiający w załączniku przekazuje informację z wyboru ofert najkorzystniejszych dla poszczególnych części.

Informacja z wyboru [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 dostawa pieczywa na potrzeby stołówki studenckiej sukcesywne dostawy pieczywa na potrzeby stołówki studenckiej w Konwikcie KUL

Oferta wykonawcy_for [...].xlsx

1 delivery Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
ul. aleje Racławickie 14
20-950, Lublin
(0)
2 dostawa nabiału na potrzeby stołówki sukcesywne dostawy nabiału na potrzeby stołówki studenckiej w Konwikcie KUL

oferta wykonawcy_for [...].xlsx

1 delivery - (0)
3 dostawa jaj na potrzeby stołówki studenckiej sukcesywne dostawy jaj na potrzeby stołówki studenckiej w Konwikcie KUL

oferta wykonawcy_for [...].xlsx

1 delivery - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Umowa - Wnioskodawca zapoznał się i akceptuje wzór umowy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję"

projekt umowy.pdf

(0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 doswiadczenie w zakresie realizacji podobnych dostaw - Dostawca wykaże się realizacją 3 podobnych dostaw co do wielkości i asortymentu w ciągu ostatnich 3 lat działalności. Attachment required

doświadczenie wykona [...].doc

(0)
(0)

The number of page views: 665