Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 1/2021/DZM Na najem lokali gastronomicznych w budynkach Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu.

Deadlines:
Published : 01-04-2021 13:46:00
Placing offers : 30-04-2021 12:00:00
Offers opening : 30-04-2021 12:15:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Service

Requirements and specifications

Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza konkurs na najem lokali gastronomicznych w budynkach Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego,  położonych w Poznaniu przy ul. Rokietnickiej 5E - Dom Studencki „Karolek”, ul. Bukowskiej 70 – Centrum Stomatologii i ul. Przybyszewskiego 37a – Centrum Kongresowo-Dydaktyczne  w Poznaniu.

Konkurs ofert zostaje ogłoszony na podstawie ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku
o gospodarce nieruchomościami (Dz.U.2020.1990 t.j. z dnia 2020.11.12)  i ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 roku Kodeks Cywilny (Dz.U.2020.1740 t.j. z dnia 2020.10.08)

Zamawiający:

Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

ul. Aleksandra Fredry 10, 61 – 701 Poznań

Przedmiot zamówienia:

Przedmiotem zamówienia są trzy lokale położone w budynkach Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego, wg poniższego zestawienia:

1) Lokal nr 1 położony w budynku Dom Studencki „Karolek” przy ul. Rokietnickiej 5Eo powierzchni 198,65 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (89,63 m2) i salę konsumpcyjną (109,02 m2); rzut lokalu nr 1 – Załącznik nr 1.

2) Lokal nr 2 położony w budynku Centrum Stomatologii przy ul. Bukowskiej 70 o powierzchni 155,04 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (80,30 m2) i salę konsumpcyjną (74,74 m2); rzut lokalu nr 2 – Załącznik nr 2.

3) Lokal nr 3 położony w budynku Centrum Kongresowo-Dydaktycznego przy ul. Przybyszewskiego 37a o powierzchni 210,65 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (72,06 m2) i salę konsumpcyjną ogólnodostępną (138,59 m2); rzut lokalu nr 3 – Załącznik nr 3.

Warunki udziału w postępowaniu:

1. Oferent powinien dysponować wiedzą i doświadczeniem w zakresie prowadzenia działalności gastronomicznej, w tym prowadzić co najmniej jeden punkt gastronomiczny o takim samym lub zbliżonym charakterze, o którym mowa w niniejszym ogłoszeniu – oferent zobowiązany jest wskazać adres prowadzonego punktu gastronomicznego. Zamawiający zastrzega sobie przeprowadzenie wizji lokalnej we wskazanym przez Oferenta punkcie gastronomicznym.

2. Oferent powinien posiadać zaplecze techniczne i kadrowe niezbędne do prowadzenia działalności gastronomicznej, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi i przepisami BHP.

3. Oferent przed rozpoczęciem działalności w lokalu, powinien uzyskać wszystkie niezbędne pozwolenia na jej prowadzenie, a odpowiednie dokumenty przedłożyć Zamawiającemu przed dniem rozpoczęcia działalności w lokalu.

4. W postępowaniu mogą wziąć udział Oferenci, którzy nie posiadają/posiadali żadnych zaległości finansowych względem Zamawiającego.

Sposób kontaktowania się z Wynajmującym.

         Do bezpośredniego kontaktowania się z Oferentami upoważnieni są: Beata Frątczak-Jancy, tel. 61 854 69 02 61 854 68 91 - od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 – 14:00,  e-mail: b.jancy@ump.edu.pl i  mkonieczny@ump.edu.pl

Postanowienia dodatkowe:

1. Przed złożeniem oferty, Wynajmujący zaleca wizje w lokalach stanowiącym przedmiot niniejszego zapytania w terminie ustalonym z przedstawicielem Uniwersytetu wskazanym powyżej.

2. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania na każdym jego etapie bez podania przyczyn, a Oferentom nie przysługują z tego tytułu jakiekolwiek roszczenia.

3. Wynajmującemu przysługuje prawo swobodnego wyboru oferty, jeżeli uczestnicy uzyskali równą liczbę punktów na podstawie kryteriów z pkt VII Zapytania ofertowego.

Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączniku "Zapytanie ofertowe lokale gastronomiczne UMP".

 

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zapytanie ofertowe lokale gastronomicze UMP .pdf pdf 310.48 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 1 rzut lokalu nr 1 DS Karolek ul. Rokietnicka 5E.jpg jpg 378.91 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 2 rzut lokalu nr 2 Centrum Stomatologii ul. Bukowska 70.jpg jpg 574.74 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 3 rzut lokalu nr 3 Centrum Kongresowo-Dydaktyczne ul. Przybyszewskiego 37a.jpg jpg 105.11 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 4 Zestawienie sprzętu dla lokalu nr 1 DS. Karolek ul. Rokietnicka 5E.pdf pdf 123.51 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 5 Specyfikacja dotycząca wyposażenia strefy studenta – chillout.pdf pdf 578.36 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 6 do Zapytania Ofertowego_Wzór Umowy Lokale gastronomiczne.pdf pdf 511 2021-04-01 13:46:00 Proceeding
Załącznik nr 7 Formularz ofertowy lokale gastronomiczne UMP.pdf pdf 305.44 2021-04-01 13:46:00 Proceeding

Announcements

Buyer has not publish any additional messages

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Lokal nr 1 - Dom Studencki „Karolek” przy ul. Rokietnickiej 5E Wartość wywoławcza stawki czynszu najmu 15 zł/m2 198.65 m^2 - (0)
2 Lokal nr 2 - Centrum Stomatologii przy ul. Bukowskiej 70 Wartość wywoławcza stawki czynszu najmu 20 zł/m2 155.04 m^2 - (0)
3 Lokal nr 3 - Centrum Kongresowo-Dydaktyczne przy ul. Przybyszewskiego 37a Wartość wywoławcza stawki czynszu najmu 40 zł/m2 72.06 m^2 - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2529 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 0% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Koncepcja prowadzenia lokali wraz z proponowanym menu (ZM) 30% 1. Kryterium opisane w ust. VII pkt.1 Zapytania ofertowego. 2. Załączyć należy pliki opisane zgodnie z ust.1 Formularza ofertowego (Załącznik nr 7 do postępowania) Attachment required (0)
3 Koncepcja aranżacji lokali (KA) 40% 1. Kryterium opisane w ust. VII pkt.2 Zapytania ofertowego. 2. Załączyć należy pliki opisane zgodnie z ust.2 Formularza ofertowego (Załącznik nr 7 do postępowania) Attachment required (0)
4 Wysokość nakładów netto przewidzianych na aranżację lokali (NA) 5% 1. Kryterium opisane w ust. VII pkt.3 Zapytania ofertowego. 2. Załączyć należy pliki opisane zgodnie z ust.3 Formularza ofertowego (Załącznik nr 7 do postępowania) Attachment required (0)
5 Doświadczenie najemcy w prowadzeniu działalności gastronomicznej (DZ) 15% 1. Kryterium opisane w ust. VII pkt.4 Zapytania ofertowego. 2. Załączyć należy pliki opisane zgodnie z ust.4 Formularza ofertowego (Załącznik nr 7 do postępowania) Attachment required (0)
6 Proponowana stawka czynszu netto (SC) 10% 1. Kryterium opisane w ust. VII pkt.5 Zapytania ofertowego. 2. Wypełnić pola w ust. 5 Formularza Ofertowego (Załącznik nr 7 do postępowania) Attachment required (0)
7 Aktualny odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - Zgodnie z opisem przygotowania oferty ust.V pkt 3) ppkt a) Attachment required (0)
8 Parafowany przez Oferenta wzór umowy stanowiący załącznik nr 6 do niniejszego zaproszenia, jako znak akceptacji jej treści. - Zgodnie z opisem przygotowania oferty ust.V pkt 3) ppkt b) Attachment required (0)
9 Pełnomocnictwo do podpisania oferty (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, jeżeli prawo do ich podpisania nie wynika z innych dokumentów złożonych wraz z ofertą. - Zgodnie z opisem przygotowania oferty ust.V pkt 3) ppkt c) Attachment required (0)
10 Aktualne ubezpieczenie OC w zakresie objętym zamówieniem. - Zgodnie z opisem przygotowania oferty ust.V pkt 3) ppkt d) Attachment required (0)
11 Oświadczenie o braku zaległości finansowych względem Zamawiającego. - Zgodnie z opisem przygotowania oferty ust.V pkt 3) ppkt e) Attachment required (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 1519