Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 01-04-2021 13:46:00 |
Składania : | 30-04-2021 12:00:00 |
Otwarcia : | 30-04-2021 12:15:00 |
Tryb: | Zapytanie ofertowe |
Rodzaj: | Usługa |
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza konkurs na najem lokali gastronomicznych w
budynkach Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego, położonych w Poznaniu przy ul. Rokietnickiej
5E - Dom Studencki „Karolek”, ul. Bukowskiej 70 – Centrum Stomatologii i ul.
Przybyszewskiego 37a – Centrum Kongresowo-Dydaktyczne w
Poznaniu.
Konkurs ofert
zostaje ogłoszony na podstawie ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku
o gospodarce nieruchomościami (Dz.U.2020.1990
t.j. z dnia 2020.11.12) i ustawy
z dnia 23 kwietnia 1964 roku Kodeks Cywilny (Dz.U.2020.1740 t.j. z dnia 2020.10.08)
Zamawiający:
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
ul. Aleksandra
Fredry 10, 61 – 701 Poznań
Przedmiot zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są trzy lokale położone w budynkach Uniwersytetu
Medycznego im. Karola Marcinkowskiego, wg poniższego zestawienia:
1) Lokal nr 1 położony w budynku Dom Studencki „Karolek” przy ul. Rokietnickiej 5Eo powierzchni 198,65 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (89,63 m2) i salę konsumpcyjną (109,02 m2); rzut lokalu nr 1 – Załącznik nr 1.
2) Lokal nr 2 położony w budynku Centrum Stomatologii przy ul. Bukowskiej 70 o powierzchni 155,04 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (80,30 m2) i salę konsumpcyjną (74,74 m2); rzut lokalu nr 2 – Załącznik nr 2.
3) Lokal nr 3 położony w budynku Centrum Kongresowo-Dydaktycznego przy ul. Przybyszewskiego 37a o powierzchni 210,65 m2 z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny (72,06 m2) i salę konsumpcyjną ogólnodostępną (138,59 m2); rzut lokalu nr 3 – Załącznik nr 3.
Warunki udziału w postępowaniu:
1. Oferent powinien dysponować wiedzą i doświadczeniem w zakresie prowadzenia działalności gastronomicznej, w tym prowadzić co najmniej jeden punkt gastronomiczny o takim samym lub zbliżonym charakterze, o którym mowa w niniejszym ogłoszeniu – oferent zobowiązany jest wskazać adres prowadzonego punktu gastronomicznego. Zamawiający zastrzega sobie przeprowadzenie wizji lokalnej we wskazanym przez Oferenta punkcie gastronomicznym.
2. Oferent powinien posiadać zaplecze techniczne i kadrowe niezbędne do prowadzenia działalności gastronomicznej, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi i przepisami BHP.
3. Oferent przed rozpoczęciem działalności w lokalu, powinien uzyskać wszystkie niezbędne pozwolenia na jej prowadzenie, a odpowiednie dokumenty przedłożyć Zamawiającemu przed dniem rozpoczęcia działalności w lokalu.
4. W postępowaniu mogą wziąć udział Oferenci, którzy nie posiadają/posiadali żadnych zaległości finansowych względem Zamawiającego.
Sposób kontaktowania się z Wynajmującym.
Do bezpośredniego kontaktowania się z
Oferentami upoważnieni są: Beata Frątczak-Jancy, tel. 61 854 69 02 61 854 68 91 - od poniedziałku do piątku w godz. 8:00
– 14:00, e-mail: b.jancy@ump.edu.pl i mkonieczny@ump.edu.pl
Postanowienia dodatkowe:
1. Przed złożeniem oferty, Wynajmujący zaleca wizje w lokalach stanowiącym przedmiot niniejszego zapytania w terminie ustalonym z przedstawicielem Uniwersytetu wskazanym powyżej.
2. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania na każdym jego etapie bez podania przyczyn, a Oferentom nie przysługują z tego tytułu jakiekolwiek roszczenia.
3. Wynajmującemu przysługuje prawo swobodnego wyboru oferty, jeżeli uczestnicy uzyskali równą liczbę punktów na podstawie kryteriów z pkt VII Zapytania ofertowego.
Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączniku "Zapytanie ofertowe lokale gastronomiczne UMP".
Komunikaty