Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: MAT/28/U/2020 DOSTAWA WARZYW KONSERWOWYCH

Deadlines:
Published : 04-02-2020 09:59:00
Placing offers : 10-03-2020 09:00:00
Offers opening : 10-03-2020 11:00:00
Procedure: Przetarg nieograniczony
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SIWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.

Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.

W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość” dostępny w prawym, dolnym rogu w formularzu składania oferty służy do: 

  • Zadawania pytań do SIWZ

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty

  • Przesłania odwołania/inne 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 

Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
siwz.pdf pdf 9228.53 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
Zalacznik nr 1 do siwz - Zalacznik ofertowy konser.xls xls 45.5 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
Zalacznik nr 2 do SIWZ - JEDZ konser.doc doc 131.5 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
Zalacznik nr 3 do SIWZ - wzor umowy.pdf pdf 11291.56 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
Zalacznik nr 4 do SIWZ (wzor gwarancji).doc doc 46 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
(4) ogłoszenie 2020-OJS024-052919-pl.pdf pdf 131.41 2020-02-04 09:59:00 Proceeding
załącznik nr 5 do umowy.pdf pdf 568.57 2020-02-24 13:22:02 Public message
modyfikacja siwz.pdf pdf 408.08 2020-02-24 13:22:02 Public message
odpowiedzi na zapytania.pdf pdf 328.92 2020-02-27 11:57:46 Public message
modyfikacja SIWZ.pdf pdf 501.94 2020-02-27 13:57:58 Public message
informacja mat 28.pdf pdf 243.36 2020-03-10 12:48:28 Public message
Zawiadomienie o wyborze oferty najkorzytniejszej_strona.pdf pdf 524.44 2020-06-04 14:35:56 Public message

Announcements

2020-06-04 14:35 Iwona Piwońska Zamawiający, działając na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r Prawo zamówień publicznych, zawiadamia o wyborze oferty najkorzystniejszej w postępowaniu pt.: Dostawa : warzyw konserwowych (nr sprawy: MAT/28/U/2020)

Zawiadomienie o wybo [...].pdf

2020-03-10 12:48 Joanna Chodzińska-Strączak Informacja z otwarcia ofert z dnia 10.03.2020r.

informacja mat 28.pd [...].pdf

2020-02-27 13:57 Joanna Chodzińska-Strączak Działając w trybie art. 38 ust. 4 cyt. ustawy Zamawiający dokonuje zmian w treści Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia . W załączniku treść zmian.

modyfikacja SIWZ.pdf

2020-02-27 11:57 Joanna Chodzińska-Strączak Działając na podstawie art. 38 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych Zamawiający informuje, że wykonawcy uczestniczący w postępowaniu złożyli wnioski o wyjaśnienie treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia. W załączeniu treść zapytań i odpowiedzi.

odpowiedzi na zapyta [...].pdf

2020-02-24 13:22 Joanna Chodzińska-Strączak Działając w trybie art. 38 ust. 4 cyt. ustawy Zamawiający dokonuje zmian w treści Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w zakresie załącznika nr 5 do wzoru umowy stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ - wzór umowy.

załącznik nr 5 do um [...].pdf

modyfikacja siwz.pdf

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Oferta/Wniosek Wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego, podpisane elektronicznym podpisem kwalifikowanym. Dokumenty powinny zostać podpisane przez upoważnione osoby w zależności od rodzaju podpisywanego dokumentu. Pamiętaj, że jeśli wybierzesz typ podpisu - zewnętrzny XAdES - musisz dołączyć dwa pliki, podpis oraz plik z podpisanymi danymi. Link do instrukcji podpisywania plików - bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Tajemnica przedsiębiorstwa - Przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, które jako całość lub w szczególnym zestawieniu i zbiorze ich elementów nie są powszechnie znane osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie są łatwo dostępne dla takich osób, o ile uprawniony do korzystania z informacji lub rozporządzania nimi podjął, przy zachowaniu należytej staranności, działania w celu utrzymania ich w poufności. Zgodnie z art. 86 ust. 4 Pzp tajemnicą przedsiębiorstwa nie może być nazwa firmy, adres, informacje dotyczące ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności. Zaleca się, aby każda informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa była zamieszczona w odrębnym pliku i określała przedmiot będący jej treścią wraz z uzasadnieniem (podstawą prawną utajnienia). (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 940