Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: DKW.2233.55.2024 Dostawa konserw rybnych oraz mięsnych.

Katarzyna Pieniacha
Areszt Śledczy w Grójcu
Termin:
Zamieszczenia : 06-02-2024 14:15:00
Składania : 12-02-2024 08:30:00
Otwarcia : 12-02-2024 08:35:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" .

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

1. Wymagania i specyfikacja:

1. Wraz z ofertą należy przedłożyć:

1.1 Oświadczenie RODO.

2. Wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty ponosi wykonawca. Wykonawca oświadcza, że zapoznał się z warunkami Zamawiającego i nie wnosimy do nich zastrzeżeń, oraz zdobył konieczne informacje do przygotowania oferty.

3. Z wybranym wykonawcą zostanie przed realizacją zamówienia podpisana umowa uwzględniająca wymagania zamawiającego oraz ofertę wykonawcy.

4. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia niniejszego postępowania bez podania przyczyny.

5. Sposób dostawy oraz dostarczana żywność musi być zgodna z wszystkimi wymaganiami prawa żywnościowego.

6. Oferowane artykuły spożywcze muszą spełniać parametry jakościowe, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP.

7. Transport artykułów:

7.1 Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim, dostosowanym do asortymentu środkiem transportu pełniącym wymagania sanitarne, w opakowaniach

gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.

7.2  Jednorazowa dostawa realizowana będzie transportem Wykonawcy do siedziby Zamawiającego oraz Oddziału Zewnętrznego w Stawiszynie.

7.3  Wszystkie koszty związane z realizacją zamówienia, w szczególności transport czy ubezpieczenie pokrywa Wykonawca.

7.4 Zamawiający dopuszcza możliwość wprowadzenia zmian do umowy w zakresie zwiększania wartości dostaw wyłącznie w przypadku zmiany stawki podatku VAT.

Cena jednostkowa netto pozostaje niezmienna.

8. Wykonawca nie musi składać oferty na wszystkie pozycję zamówienia. 

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
umowa grójec.docx docx 22.91 2024-02-06 14:15:00 Postępowanie
RODO do zamówień publicznych.doc doc 54.5 2024-02-06 14:15:00 Postępowanie

Komunikaty

2024-02-20 13:27 Katarzyna Pieniacha Informuję iż w postępowanie na realizację dostawy konserw rybnych oraz mięsnych zostaje unieważnione nr sprawy: DKW.2233.55.2024.

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 konserwa tłuszczowo-mięsna konserwa tłuszczowo-mięsna o zawartości mięsa min. 40%, • w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym, lub szklanym, • w przypadku opakowania blaszanego wyposażone w zawleczkę do otwierania (samootwieracz), • masa netto do 800g 200 kg - (0)
2 Paprykarz szczecinski puszka z samootwieraczem 300 -- 330 g [kg] 2. Paprykarz szczeciński puszka z samootwieraczem 300 -- 330 g [kg] : skład: ryba minimum 25%, ryz, warzywa, przyprawy, cebula, olej roślinny, koncentrat pomidorowy i innych dodatków, jednostkowe stanowi puszka metalowa z samootwieraczem, winna zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, musza być czyste, bez obcych zapachów. śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych kg 280 Zawartość netto puszki od 300 g do 330 g; Oznakowanie opakowania musi zawierać: nazwę dostawcy producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę termin produkcji i przydatności do spożycia oraz warunki przechowywania. – 200 kg 200 kg - (0)
3 Pasztet drobiowy konserwa op. jedn. 300 g, puszka z samootwieraczem Pasztet drobiowy konserwa op. jedn. 300 g, puszka z samootwieraczem Pasztet drobiowy - konserwa wyprodukowana z mięsa drobiowego, wątroby z kurcząt, mięsa oddzielonego mechanicznie z kurcząt, z dodatkiem wody i soli oraz z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych, konserwy powinny być szczelne i nie wykazywać wad zamknięcia puszki, min. 38% surowców z kurczaka, produkt bez dodatku mięsa wieprzowego. Opakowanie typu puszka z samootwieraczem, bez wad zamknięcia, oznakowanie musi zawierać nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy pakującego środek spożywczy. niezdeformowane, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 12 miesięcy. 200 kg - (0)
4 Konserwa salatka z makreli, puszka 290-330 g z samootwieraczem 4. Konserwa sałatka z makreli, puszka 290-330 g z samootwieraczem : ryba minimum 25%, warzywa, przyprawy, cebula, olej roślinny, koncentrat pomidorowy i innych dodatków, jednostkowe stanowi puszka metalowa z samootwieraczem, winna zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, musza być czyste, bez obcych zapachów. śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych kg 280 Zawartość netto puszki od 300 g do 330 g; Oznakowanie opakowania musi zawierać: nazwę dostawcy producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę termin produkcji i przydatności do spożycia oraz warunki przechowywania. 200 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Warunki płatności - Płatność przelewem w terminie 30 dni od daty przyjęcia faktury przez Zamawiającego, po realizacji zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Jednorazowa dostawa będzie realizowana do siedziby Aresztu Śledczego w Grójcu, ul Armii Krajowej 21 oraz do siedziby Oddziału Zewnętrznego w Stawiszynie Aresztu Śledczego w Grójcu, Stawiszyn 31, 26-800 Białobrzegi, planowany czas obowiązywania umowy: 2 miesiące od dnia podpisania umowy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym transport zamówienia na własny koszt i ryzyko, środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu dostawy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Odpowiedzialność za szkody. - Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
6 Termin związania z ofertą. - Termin związania z przedstawioną ofertą przez Wykonawcę 30 dni. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
7 Warunki udziału w postępowaniu. - Wraz z ofertą należy przedłożyć: Oświadczenie RODO. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
8 Dostawy - Dostawa realizowana będzie jednorazowo w dzień roboczy t.j. od poniedziałku do piątku tylko w godzinach: od 8:00-15:00. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
9 Warunki udziału w postępowaniu. - Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. poz. 835). - Proszę wpisać "Nie podlegam wykluczeniu" lub "Podlegam wykluczeniu". (0)
10 Warunki udziału w postępowaniu. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 12 miesięcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 413