Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Dkw.1.2024 Dostawa konserw rybnych oraz mięsnych.

Katarzyna Pieniacha
Areszt Śledczy w Grójcu
Termin:
Zamieszczenia : 24-01-2024 15:40:00
Składania : 29-01-2024 08:30:00
Otwarcia : 29-01-2024 08:35:00
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel ................ 

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 pasztet drobiowy • surowce drobiowe min.40% (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego), • puszka typu alupak • masa netto 110 g – 130 g 50 kg - (0)
2 konserwa tłuszczowo-mięsna konserwa tłuszczowo-mięsna o zawartości mięsa min. 40%, • w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym, lub szklanym, • w przypadku opakowania blaszanego wyposażone w zawleczkę do otwierania (samootwieracz), • masa netto do 800g 200 kg - (0)
3 Pasztet sojowa Alupak 110 g 130 g [kg] Pasztet sojowy roslinny o idealnie gładkiej konsystencji bez jednej grudki, podstawowe składniki olej rzepakowy, białko solowe 6%, cebula, aromaty naturalne, przyprawy. Opakowanie typu alupak, bez wad zamkniecia,niezdeformowane, oznakowanie musi zawierac nazwe, pod która srodek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilosc składników lub kategorii składników, zawartosc netto w opakowaniu, date minimalnej trwałosci lub termin przydatnosci do spozycia, warunki przechowywania, firme i adres producenta lub przedsiebiorcy pakujacego srodek spozywczy. Minimalny termin przydatnosci do spozycia od dnia dostawy 12 miesiecy. 50 kg - (0)
4 Konserwa wieprzowo drobiowa typu turystyczna 290-330 g [kg] Konserwa typu turystyczna - produkt spozywczy wyprodukowany z surowców spełniajacych wymagania jakosciowe okreslone w obowiazujacych przepisach prawnych, sporzadzony z miesa wieprzowego, drobiowego dozwolony dodatek miesa mechanicznie oddzielonego, białek i preparatów białkowych), skrobi i przypraw, utrwalony przez sterylizacji (zapewniajaca trwałosc i bezpieczenstwo zdrowotne), w opakowaniach hermetycznie zamknietych, zapewniajacych trwałosc produktu przechowywanego w temperaturze pokojowej. Zawartosc konserwy powinna stanowic jedna całosc o kształcie zastosowanego opakowania. Produkt powinien byc wyprodukowany z surowców miesnych drobno rozdrobnionych i srednio rozdrobnłonych. Zawartosc miesa w produkcie powinna wynosic co najmniej 40 %.opakowanie nieuszkodzone, zamkniete) oraz oznakowane zgodnie z wymogami tj. oznakowanie musi zawierac nazwe, pod która srodek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilosc składników lub kategorii składników, zawartosc netto w opakowaniu, date minimalnej trwałosci lub termin przydatnosci do spozycia, warunki przechowywania, firme i adres producenta lub przedsiebiorcy pakujacego srodek spozywczy. Minimalny termin przydatnosci do spozycia od dnia dostawy 12 miesiecy. 200 kg - (0)
5 Paprykarz szczecinski puszka z samootwieraczem 300 -- 330 g [kg] skład: ryba minimum 25%, ryz, warzywa, przyprawy, cebula, olej rosllnny, koncentrat pomidorowy i innych dodatków, jednostkowe stanowi puszka metalowa z samootwieraczem, winna zabezpieczac produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, musza byc czyste, bez obcych zapachów. sladów rdzy i uszkodzen mechanicznych kg 280 Zawartosc netto puszki od 300 g do 330 g; Oznakowanie opakowania musi zawierac: nazwe dostawcy producenta, adres, nazwe produktu, mase netto produktu, date termin produkcji i przydatnosci do spozycia oraz warunki przechowywania. 200 kg - (0)
6 Konserwa turystyczna typu mielonka 290-330 g [kg] Konserwa turystyczna, typu mielonka - produkt spozywczy wyprodukowany z surowców spełniajacych wymagania jakosciowe okreslone w obowiazujacych przepisach prawnych, sporzadzony z miesa wieprzowego (dozwolony dodatek miesa mechanicznie oddzielonego, białek i preparatów białkowych), skrobi i przypraw, utrwalony przez sterylizacji (zapewniajaca trwałosc i bezpieczenstwo zdrowotne), w opakowaniach hermetycznie zamknietych, zapewniajacych trwałosc produktu przechowywanego w temperaturze pokojowej. Zawartosc konserwy powinna stanowic jedna całosc o kształcie zastosowanegoo pakowania. Produkt powinien byc wyprodukowany z surowców miesnych drobno rozdrobnionych i srednio rozdrobnionych. Zawartosc miesa w produkcie powinna wynosic co najmniej 40 %. Opakowanie: nieuszkodzone, zamkniete) oraz oznakowane zgodnie z wymogami tj. oznakowanie musi zawierac nazwe, pod która srodek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i Ilosc składników lub kategorii składników, zawartosc netto w opakowaniu, date minimalnej trwałosci lub termin przydatnosci do spozycia, warunki przechowywania, firme i adres producenta lub przedsiebiorcy pakujacego srodek spozywczy. Minimalny termin przydatnosci do spozycia od dnia dostawy 12 miesiecy. 200 kg - (0)
7 Pasztet drobiowy konserwa op. jedn. 300 g, puszka z samootwieraczem Pasztet drobiowy konserwa op. jedn. 300 g, puszka z samootwieraczem Pasztet drobiowy - konserwa wyprodukowana z mięsa drobiowego, wątroby z kurcząt, mięsa oddzielonego mechanicznie z kurcząt, z dodatkiem wody i soli oraz z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych, konserwy powinny być szczelne i nie wykazywać wad zamknięcia puszki, min. 38% surowców z kurczaka, produkt bez dodatku mięsa wieprzowego. Opakowanie typu puszka z samootwieraczem, bez wad zamknięcia, oznakowanie musi zawierać nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy pakującego środek spożywczy. niezdeformowane, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 12 miesięcy. 200 kg - (0)
8 Przysmak śniadaniowy 300g opakowanie z samootwieraczem Przysmak śniadaniowy 300g opakowanie z samootwieraczem 200 kg - (0)
9 Konserwa salatka z makreli, puszka 290-330 g z samootwieraczem Konserwa salatka z makreli, puszka 290-330 g z samootwieraczem 200 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Termin realizacji - Oczekiwany termin realizacji 30 dni, jednorazowa dostawa. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub zaproponować możliwie najszybszy termin realizacji (0)
3 Wstępny opis przedmiotu zamówienia - Jeżeli w załączonym wstępnym opisie przedmiotu zamówienia zamawiający nie ujął wszystkich istotnych czynników kosztotwórczych, proszę o stosowny komentarz (0)
4 Termin przydatności do spożycia - Oczekiwany okres terminu przydatności do spożycia - 12 miesięcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub zaproponować alternatywne warunki gwarancyjne (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 445