Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: Zakup artykułów spożywczych i cukierniczych dla Naczelnego Sądu Administracyjnego w Warszawie.

Deadlines:
Published : 11-08-2023 11:31:00
Placing offers : 31-08-2023 12:00:00
Offers opening : -
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego,

- oferent przystępujący do przedmiotowego postępowania oświadcza, że szczegółowo zapoznał się z dokumentacją postępowania, załącznikami, w tym oświadczeniem składanym na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. ( Dz. U. z 2022 r., poz. 835) oraz Informacją dotyczącą polityki przetwarzania danych osobowych RODO.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel. 22 551 69 50   

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Formularz ofertowy - zał nr 3.docx docx 12.93 2023-08-11 11:31:00 Subject of the order
Załącznik nr 1 OPZ.docx docx 20.23 2023-08-11 11:31:00 Subject of the order
Zapytanie ofertowe.pdf pdf 145.62 2023-08-11 11:31:00 Subject of the order
IPU zał. nr 2.pdf pdf 1832.84 2023-08-11 11:31:00 Subject of the order
Informacja art. 13 RODO..docx docx 17.23 2023-08-11 11:31:00 Criterion
Oświadczenie sankcyjne.docx docx 14.78 2023-08-11 11:31:00 Criterion
Formularz ofertowy - zał nr 3 korekta 28.08.2023.docx docx 13.02 2023-08-28 09:38:06 Public message
Załącznik nr 1 OPZ (1) korekta 28.08.2023.docx docx 20.42 2023-08-28 09:38:06 Public message
Odpowiedzi 28.08.2023.pdf pdf 693.63 2023-08-28 09:38:06 Public message

Announcements

2023-08-28 09:38 Paweł Pocztarski Dzień dobry,
Szanowni Państwo,

zamawiający uprzejmie informuje, iż do przedmiotowego postępowania o nr ID 805182 zamieszcza w załączeniu odpowiedzi na pytania, skorygowany zał. nr 1 do OPZ oraz formularz ofertowy.
Jednocześnie uprzejmie informujemy, iż termin na składanie ofert zostaje przesunięty na dzień 31.08.2023 r. godz. 12.00.

Z poważaniem,
Paweł Pocztarski

Formularz ofertowy - [...].docx

Załącznik nr 1 OPZ ( [...].docx

Odpowiedzi 28.08.202 [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Artykuły spożywcze i cukiernicze -

Formularz ofertowy - [...].docx

Załącznik nr 1 OPZ.d [...].docx

Zapytanie ofertowe.p [...].pdf

IPU zał. nr 2.pdf

1 delivery - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 21 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - 7 dni od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 RODO - -

Informacja art. 13 [...].docx

(0)
6 Oświadczenie sankcyjne - -

Oświadczenie sankcyj [...].docx

(0)
(0)

The number of page views: 396