Zamieszczenia : | 08-03-2023 16:46:00 |
Składania: | 28-04-2023 10:00:00 |
Tryb: | Ogłoszenie bez przyjmowania ofert/wniosków |
Rodzaj: | Usługa |
OPIS
PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
1.
Przedmiotem zapytania ofertowego jest wykonanie
profesjonalnego projektu Sali restauracyjnej z uwzględnieniem
obowiązujących przepisów sanitarnych, weterynaryjnych, budowlanych, BHP
i przeciwpożarowych.
2.
Zamówienie obejmuje przygotowanie projektu
zgodnie z wymogami Zamawiającego oraz Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
3.
Projekt musi uwzględniać wszystkie zmiany w
instalacjach wodnokanalizacyjnych, wentylacyjnych, elektrycznych oraz pracach
budowlanych - usuwanie istniejących ścian / konstrukcji oraz umiejscowienie
nowych jeśli takie prace okażą się być niezbędne do realizacji projektu.
4.
Dostawca zobowiązany jest do wykonania
Projektu Wykonawczego wraz ze wskazaniem lokalizacji elementów innych branż
oraz uwzględnieniem założeń etapowania .
5.
Dostawca zobowiązany jest do wykonania tabeli
elementów projektu wraz z przedmiarami i cenami jednostkowymi zawierających
wszelkie niezbędne dane pozwalające Zamawiającemu na przeprowadzenie procedury przetargowej i
wyłonienie wykonawcy projektu.
6.
Zamawiający w miarę możliwości udostępni na
wniosek Zamawiającego dostępną dokumentację budowlaną obejmującą pomieszczenie
objęte zapytaniem.
Liczba odsłon strony: 866
Komunikaty