Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 08-03-2023 12:37:00 |
Składania : | 11-04-2023 09:00:00 |
Otwarcia : | 11-04-2023 09:05:00 |
Tryb: | Przetarg nieograniczony |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.
Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.
W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań do SWZ
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty
Przesłania odwołania/inne
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.
2023-04-26 13:16 | Kinga Olejnik-Kokot | informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej część nr 4 - Pakiet IV - nabiał, część nr 6 - Pakiet VI- jaja, część nr 7-Pakiet VII- owoce i warzywa |
2023-04-24 14:22 | Kinga Olejnik-Kokot | informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej część nr 1- Pakiet I- produkty mrożone |
2023-04-18 13:39 | Kinga Olejnik-Kokot | informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej część nr 5 Pakiet V- mięso i wędliny |
2023-04-18 10:41 | Kinga Olejnik-Kokot | informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej w zakresie części nr 2 Pakiet nr II- artykuły spożywcze różne oraz w zakresie części nr 3 Pakiet nr III woda mineralna wraz z informacją o ofertach odrzuconych w zakresie części nr 3 . |
2023-04-11 13:01 | Kinga Olejnik-Kokot | informacja z otwarcia ofert |
2023-04-11 09:00 | Komunikat Zamawiającego |
Zamawiający
zamierza
przeznaczyć
na
realizację
zamówienia:
Pakiet nr I (produkty mrożone) 88000 zł brutto Pakiet nr II (artykuły spożywcze różne) 113000 zł brutto Pakiet nr III (woda mineralna) 27000 zł brutto Pakiet nr IV (nabiał) 72000 zł brutto Pakiet nr V (mięso i wędliny) 157000 zł brutto Pakiet nr VI (jaja) 18000 zł brutto Pakiet nr VII (owoce i warzywa) 56000 zł brutto |
2023-03-29 12:35 | Kinga Olejnik-Kokot |
Zamawiający
udziela
wyjaśnień
treści
swz
w
następującym
zakresie:
Pytanie, dotyczy Pakiet VII Owoce i warzywa. Ze wzglądu na duże różnice cenowe w okresie jesienno-zimowym, oraz wiosenno-letnim , czy jest możliwe wprowadzenie sezonowości ( XII - V ; VI - XI ) następujących produktów: cukinia, koper nać pęczek , marchew, papryka czerwona, papryka zielona, papryka żółta, pietruszka nać, pomidor, szczypior cienki, szczypior paluch. Odpowiedź: Zamawiający informuje, że w wyniku przeprowadzonego postępowania umowa zostanie zawarta na 4 miesiące licząc od miesiąca maja 2023 r. W związku z tym w ocenie Zamawiającego nie ma potrzeby wprowadzania sezonowości, o której pisze Wykonawca. Jednocześnie Zamawiający poprawia omyłkę pisarską w poz. 39 (marchew) na stronie 64 zał. do swz pn. opis przedmiotu zamówienia poprzez wpisanie „Marchew (V-IX)” w miejsce „Marchew (VII-IV)”. |
2023-03-27 14:22 | Kinga Olejnik-Kokot |
Zamawiający
udziela
wyjaśnień
treści
swz
w
następującym
zakresie: Pytanie: (…) zwracam się z wnioskiem o wyjaśnienie SWZ w poniższym zakresie: dostawy wędlin np. Zgodnie z pkt 60 ,61 ,62 produktem zamówienia są kiełbasy białe o zawartości 70%. Jednak w opisie każda biała ma mieć 100% .Czy może być biała parzona gruba o zawartości mięsa 80% a w przypadku surowej grubej 75% odpowiedź: Pytanie dotyczy poz. 61 , 62 i 63 zał. nr 1 do swz pn. opis przedmiotu zamówienia dla części nr V Zamawiający wyjaśnia, że: 1) w poz. 61 : KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA PARZONA O ZAWARTOŚCI MIĘSA 70%, GUBA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wynosiła min. 70 % 2) w poz. 62 :KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA SUROWA O ZWARTOŚCI MIĘSA 70%, GRUBA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wyniosła min. 70% 3) w poz. 63: KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA SUROWA O ZWARTOŚCI MIĘSA 70%, CIEŃKA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wynosiła min. 70%. W związku z powyższym Zamawiający zaakceptuje zawartość mięsa wskazaną przez zadającego pytanie. Jednocześnie Zamawiający wyjaśnia , że w opisie wskazano proporcje oczekiwanego przez Zamawiającego składu gatunku mięs w produkcie. |
Komunikaty