- Strona główna
- Postępowanie ID 734342
Wadium w 2 minuty
Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Postępowanie:
ZP 2/2023 Dostawa artykułów spożywczych od maja 2023 roku
Wystawiający
-
UżytkownikKinga Olejnik-Kokot
-
Organizacja
-
Wiadomość do zamawiającego
Terminy
-
Zamieszczenia2023-03-08 12:37:00
-
Składania2023-04-11 09:00:00
-
Otwarcie ofert2023-04-11 09:05:00
-
TrybPrzetarg nieograniczony
-
RodzajDostawy
Wymagania i specyfikacja
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.
Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.
W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań do SWZ
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty
Przesłania odwołania/inne
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.
Załączniki do postępowania
Pobierz wszystkie załączniki
Komunikaty
Wyślij wiadomość do zamawiającego
2024-10-11
10:21:28
|
Kinga Olejnik-Kokot |
ogłoszenie
o
wyniku
postępowania
Załączniki |
2023-04-26
13:16:13
|
Kinga Olejnik-Kokot |
informacja
o
wyborze
oferty
najkorzystniejszej
część
nr
4
-
Pakiet
IV
-
nabiał,
część
nr
6
-
Pakiet
VI-
jaja,
część
nr
7-Pakiet
VII-
owoce
i
warzywa
Załączniki |
2023-04-24
14:22:20
|
Kinga Olejnik-Kokot |
informacja
o
wyborze
oferty
najkorzystniejszej
część
nr
1-
Pakiet
I-
produkty
mrożone
Załączniki |
2023-04-18
13:39:35
|
Kinga Olejnik-Kokot |
informacja
o
wyborze
oferty
najkorzystniejszej
część
nr
5
Pakiet
V-
mięso
i
wędliny
Załączniki |
2023-04-18
10:41:35
|
Kinga Olejnik-Kokot |
informacja
o
wyborze
oferty
najkorzystniejszej
w
zakresie
części
nr
2
Pakiet
nr
II-
artykuły
spożywcze
różne
oraz
w
zakresie
części
nr
3
Pakiet
nr
III
woda
mineralna
wraz
z
informacją
o
ofertach
odrzuconych
w
zakresie
części
nr
3
.
Załączniki |
2023-04-11
13:01:54
|
Kinga Olejnik-Kokot |
informacja
z
otwarcia
ofert
Załączniki |
2023-04-11
09:00:00
|
Komunikat Zamawiającego |
Zamawiający
zamierza
przeznaczyć
na
realizację
zamówienia:
Pakiet nr I (produkty mrożone) 88000 zł brutto Pakiet nr II (artykuły spożywcze różne) 113000 zł brutto Pakiet nr III (woda mineralna) 27000 zł brutto Pakiet nr IV (nabiał) 72000 zł brutto Pakiet nr V (mięso i wędliny) 157000 zł brutto Pakiet nr VI (jaja) 18000 zł brutto Pakiet nr VII (owoce i warzywa) 56000 zł brutto |
2023-03-29
12:35:05
|
Kinga Olejnik-Kokot |
Zamawiający
udziela
wyjaśnień
treści
swz
w
następującym
zakresie:
Pytanie, dotyczy Pakiet VII Owoce i warzywa. Ze wzglądu na duże różnice cenowe w okresie jesienno-zimowym, oraz wiosenno-letnim , czy jest możliwe wprowadzenie sezonowości ( XII - V ; VI - XI ) następujących produktów: cukinia, koper nać pęczek , marchew, papryka czerwona, papryka zielona, papryka żółta, pietruszka nać, pomidor, szczypior cienki, szczypior paluch. Odpowiedź: Zamawiający informuje, że w wyniku przeprowadzonego postępowania umowa zostanie zawarta na 4 miesiące licząc od miesiąca maja 2023 r. W związku z tym w ocenie Zamawiającego nie ma potrzeby wprowadzania sezonowości, o której pisze Wykonawca. Jednocześnie Zamawiający poprawia omyłkę pisarską w poz. 39 (marchew) na stronie 64 zał. do swz pn. opis przedmiotu zamówienia poprzez wpisanie „Marchew (V-IX)” w miejsce „Marchew (VII-IV)”. |
2023-03-27
14:22:59
|
Kinga Olejnik-Kokot |
Zamawiający
udziela
wyjaśnień
treści
swz
w
następującym
zakresie: Pytanie: (…) zwracam się z wnioskiem o wyjaśnienie SWZ w poniższym zakresie: dostawy wędlin np. Zgodnie z pkt 60 ,61 ,62 produktem zamówienia są kiełbasy białe o zawartości 70%. Jednak w opisie każda biała ma mieć 100% .Czy może być biała parzona gruba o zawartości mięsa 80% a w przypadku surowej grubej 75% odpowiedź: Pytanie dotyczy poz. 61 , 62 i 63 zał. nr 1 do swz pn. opis przedmiotu zamówienia dla części nr V Zamawiający wyjaśnia, że: 1) w poz. 61 : KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA PARZONA O ZAWARTOŚCI MIĘSA 70%, GUBA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wynosiła min. 70 % 2) w poz. 62 :KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA SUROWA O ZWARTOŚCI MIĘSA 70%, GRUBA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wyniosła min. 70% 3) w poz. 63: KIEŁBASA BIAŁA WIEPRZOWA SUROWA O ZWARTOŚCI MIĘSA 70%, CIEŃKA Zamawiający wymaga by zawartość mięsa w produkcie wynosiła min. 70%. W związku z powyższym Zamawiający zaakceptuje zawartość mięsa wskazaną przez zadającego pytanie. Jednocześnie Zamawiający wyjaśnia , że w opisie wskazano proporcje oczekiwanego przez Zamawiającego składu gatunku mięs w produkcie. |
Wiadomość nie zostanie wyslana
Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?