Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: EK-ZZ/ZP.261.75.D.2021 2021/BZP / 00288120/01 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu, tłuszczy zwierzęcych, wędlin dla ZOZ Szpitala Powiatowego w Sochaczewie

Termin:
Zamieszczenia : 29-11-2021 12:48:00
Składania : 09-12-2021 11:00:00
Otwarcia : 09-12-2021 11:30:00
Tryb:
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo, 

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SIWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.

Pod linkiem do pobrania Instrukcja składania oferty dla Wykonawcy.

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywą Parlamentu Europejskiego i Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert oraz komunikacja odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną.

Przycisk “Wyślij wiadomość” dostępny w prawym, dolnym rogu w formularzu składania oferty służy do:

  • Zadawania pytań do SIWZ;
  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty;
  • Przesłania odwołania/inne

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02,
  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl

Przypominamy, że oferta składana elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem. W procesie składania oferty na platformie taki podpis składają Państwo zgodnie z instrukcją dostępną pod linkiem.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
załącznik nr 2 do oferty 261.75 opis przedmiotu zamówienia mięso wedliny.doc doc 76.5 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
załącznik nr 3 do oferty oświadczenie 261.75.doc doc 87.5 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
ogłoszenie o zamówieniu ezamówienia 08d9b319-a113-5cfa-6d59-a800017edd2d.pdf pdf 95.33 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
SWZ mięso wedliny 261.75-sig.pdf pdf 609.12 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
załącznik nr 1 do oferty 261.75 specyfikacja osortymentowo ilościowa mięso drób wędliny tłuszcz.xls xls 35.5 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
Formularz oferty mięso wedliny 261.75.doc doc 139 2021-11-29 12:48:00 Postępowanie
Informacja art. 222 ust. 4 pzp-sig.pdf pdf 350.98 2021-12-09 11:22:34 Publiczna wiadomość
Protokół z otwarcia ofert.PDF PDF 83.7 2021-12-09 12:05:38 Publiczna wiadomość
Oferta nr 1.rar rar 739.64 2021-12-10 07:53:47 Publiczna wiadomość
Oferta nr 2.rar rar 1247.2 2021-12-10 07:53:47 Publiczna wiadomość
Wyniki postępowania-sig.pdf pdf 364.74 2021-12-22 11:23:00 Publiczna wiadomość
Wyniki postępowania-sig (3).pdf pdf 364.74 2022-01-14 09:21:05 Publiczna wiadomość
Ogłoszenie o wyniku postępowania 261.75.D.2021.pdf pdf 104.95 2022-02-02 13:52:12 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2022-02-02 13:52 Joanna Nawłatyna Ogłoszenie o wyniku postępowania

Ogłoszenie o wyniku [...].pdf

2022-01-14 09:21 Joanna Nawłatyna Ogłoszenie o wyniku postępowania.

Wyniki postępowania- [...].pdf

2021-12-22 11:23 Joanna Nawłatyna Wyniki postępowania

Wyniki postępowania- [...].pdf

2021-12-10 07:53 Joanna Nawłatyna Udostępnienie ofert zgodnie z art. 74 ust. 2 pkt 1. ustawy Pzp

Oferta nr 1.rar

Oferta nr 2.rar

2021-12-09 12:05 Joanna Nawłatyna Protokół z otwarcia ofert

Protokół z otwarcia [...].PDF

2021-12-09 11:22 Joanna Nawłatyna Informacja z art. 222 ust.4 ustawy PZP

Informacja art. 222 [...].pdf

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Oferta/Wniosek Wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego, podpisane elektronicznym podpisem kwalifikowanym. Dokumenty powinny zostać podpisane przez upoważnione osoby w zależności od rodzaju podpisywanego dokumentu. Pamiętaj, że jeśli wybierzesz typ podpisu - zewnętrzny XAdES - musisz dołączyć dwa pliki, podpis oraz plik z podpisanymi danymi. Link do instrukcji podpisywania plików - bit.ly/podpis_elektroniczny (0)
2 Tajemnica przedsiębiorstwa - Przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, które jako całość lub w szczególnym zestawieniu i zbiorze ich elementów nie są powszechnie znane osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie są łatwo dostępne dla takich osób, o ile uprawniony do korzystania z informacji lub rozporządzania nimi podjął, przy zachowaniu należytej staranności, działania w celu utrzymania ich w poufności. Zgodnie z art. 86 ust. 4 Pzp tajemnicą przedsiębiorstwa nie może być nazwa firmy, adres, informacje dotyczące ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności. Zaleca się, aby każda informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa była zamieszczona w odrębnym pliku i określała przedmiot będący jej treścią wraz z uzasadnieniem (podstawą prawną utajnienia). (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 307