Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: A-ZP.382.10.2021.AKZ Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby panelu „Informatyka w Biznesie” w ramach VII edycji konferencji „Informatyka w Zarządzaniu IwZ2021” dn. 02.12.2021 r.

Anna Karska-Zdziebko
Uniwersytet Szczeciński
Deadlines:
Published : 05-11-2021 07:59:00
Placing offers : 09-11-2021 11:00:00
Offers opening : 09-11-2021 11:30:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Service

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zapytanie ofertowe A-ZP.382.10.2021.AKZ.pdf pdf 678.75 2021-11-05 07:59:00 Proceeding
Informacja z otwarcia ofert A-ZP.382.10.2021.AKZ.pdf pdf 272.32 2021-11-10 11:31:17 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty A-ZP.382.10.2021.AKZ.pdf pdf 293.83 2021-11-10 11:43:35 Public message

Announcements

2021-11-10 11:43 Anna Karska-Zdziebko Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

2021-11-10 11:31 Anna Karska-Zdziebko Informacja z otwarcia ofert.

Informacja z otwarci [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Usługa restauracyjna - 1 pc. - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2617 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 60% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Jakość oferty - menu 20% Jakość propozycji menu. Ocenie zostaną poddane tylko oferty, do których zostanie dołączone przykładowe menu Attachment required (0)
3 Jakość oferty - warunki lokalowe 20% Zamawiający skontaktuje się po otwarciu ofert z wybranymi Wykonawcami w celu oceny Sali, miejsca przeznaczonego do organizacji wydarzenia (0)
4 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Termin realizacji - 02.12.2021 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
6 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 161