Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: MOPS.DZP.322.II/37/2020 Dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczowych do placówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdyni

Deadlines:
Published : 01-12-2020 14:06:00
Placing offers : 10-12-2020 10:00:00
Offers opening : 10-12-2020 10:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel………..........  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Załącznik nr 1 Projekt umowy.docx docx 34.75 2020-12-01 14:06:00 Proceeding
zapytanie_ofertowe.docx docx 63.86 2020-12-01 14:06:00 Proceeding
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.pdf pdf 1395.55 2020-12-17 15:08:17 Public message

Announcements

2020-12-17 15:08 Paulina Wróblewska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

informacja o wyborze [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 deser dwuwarstwowy pudding z bitą śmietaną lub pudding z dodatkiem słodkiego sosu, 1 szt. - co najmniej 125 g, różne warianty smakowe 1750 pc. - (0)
2 jogurt naturalny 1 szt. - co najmniej 180 g 2900 pc. - (0)
3 jogurt owocowy różne smaki, 1 szt. - co najmniej 150 g 4220 pc. - (0)
4 jogurt pitny zawierający żywe kultury bakterii, różne smaki, 1 szt. - co najmniej 250 g 1500 pc. - (0)
5 kefir 2% 1 szt. - co najmniej 250 g 104 pc. - (0)
6 margaryna do smarowania pieczywa 1 szt. -co najmniej 500 g, z zawartością witaminy A, D 600 pc. - (0)
7 masło o zawartości tłuszczu nie mniej niż 82 %, kostka 200g 3063 pc. - (0)
8 maślanka karton/butelka 1 l 50 pc. - (0)
9 mleko 3,2 % karton 1 l 3073 pc. - (0)
10 olej butelka 1 l 565 pc. - (0)
11 ser sałatkowo–kanapkowy min. 15% tłuszczu, słony smak (1 sztuka - co najmniej 200 g) 120 pc. - (0)
12 ser pleśniowy typu camembert, brie 1 szt. – co najmniej 120 g 300 pc. - (0)
13 ser wędzony łagodny aromatyczny – okrągły kształt plastra 80 kg - (0)
14 ser żółty - 262 kg - (0)
15 serek homogenizowany 1 szt. - co najmniej 250 g, naturalny lub waniliowy 370 pc. - (0)
16 serek kanapkowy 1 szt. 150 g, min. 3 smaki do wyboru 675 pc. - (0)
17 serek śmietankowy naturalny do smarowania pieczywa (1 sztuka - co najmniej 200 g) 725 pc. - (0)
18 serek topiony baton/kostka (1 sztuka co najmniej 100 g) 960 pc. - (0)
19 serek wiejski 1 sztuka - co najmniej 200 g 550 pc. - (0)
20 śmietana 12 % UHT 1 sztuka - co najmniej 500 ml 454 pc. - (0)
21 śmietana 18 % zakwaszana 1 sztuka - co najmniej 200 g 600 pc. - (0)
22 śmietana 36 % UHT 1 sztuka - co najmniej 500 ml 165 pc. - (0)
23 twaróg półtłusty - 460 kg - (0)
24 śmietanka do kawy 1 sztuka - co najmniej 200 ml, w kartonie 26 pc. - (0)
25 kaszka manna na mleku 1 szt. 130-150 g 360 pc. - (0)
26 ryż na mleku z owocami 1 szt. 150-200g 360 pc. - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2575 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 14 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - do 3 dni roboczych od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Projekt umowy - Proszę potwierdzić zapoznanie się z projektem umowy (załącznik nr 1) wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 406