Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 17-10-2019 14:03:00 |
Składania : | 24-10-2019 09:00:00 |
Otwarcia : | 24-10-2019 09:05:00 |
Tryb: | |
Rodzaj: | - |
OKRĘGOWE PRZEDSIĘBIORSTWO ENERGETYKI CIEPLNEJ Spółka z o.o. w Gdyni zaprasza do złożenia oferty na sukcesywne dostawy posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni.
I. Warunki realizacji określone zostały w SIWZ dołączonym do postępowania:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup gotowych posiłków dla pracowników Zamawiającego.
2. Posiłki winny być dostarczane na miejsce prowadzonych prac remontowych na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo (miejsce dostawy określane będzie w trakcie składania zamówień).
3. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 –11:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 55 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 8 sztuk.
Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 7:00 - 7:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
4. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk,
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
5. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 – 11:30 w sobotę wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 07:00 - 07:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
6. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w sobotę wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego o ile Strony zawartej umowy nie uzgodnią inaczej (w przypadku posiłków dostarczanych w soboty dla pracowników na godziny wieczorne, Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia ich wraz z posiłkami dostarczanymi w soboty w godzinach 10:00 – 11:30).
7. Szacunkowe ilości posiłków wskazane w powyższych punktach mogą ulec zmianie w zależności od m.in. absencji pracowników lub potrzeby przeprowadzenia dodatkowych, nieplanowych prac remontowych o charakterze awaryjnym.
8. Szacunkowe ilości nie są zobowiązaniem Zamawiającego, a zmiana ilości zamawianych posiłków nie wpłynie na ich cenę jednostkową.
9. W sytuacjach awaryjnych dopuszcza się możliwość zamawiania posiłków w niedziele oraz w dni świąteczne. Posiłki zamawiane w niedziele lub w dni świąteczne winny mieć formę i skład w miarę możliwości jak najbardziej zbliżony do posiłków dostarczanych w pozostałe dni tygodnia.
10. Posiłki muszą być przygotowywane ze świeżych produktów i podawane na ciepło w jednorazowych opakowaniach termoizolacyjnych oraz posiadać plastikowe sztućce i serwetkę – każdy z posiłków winien być zapakowany osobno.
11. Wskazane wagi poszczególnych składników dań są gramaturą sprzed obróbki.
12. Koszt jednorazowych opakowań (osobnych dla każdego z posiłków), sztućców i serwetek oraz koszt transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo winien być wliczony w cenę posiłku.
13. Termin realizacji zamówienia: od dnia 02.11.2019r. do dnia 31.01.2020r. z możliwością przedłużenia umowy do dnia 31.03.2020r. przy zachowaniu niezmienności cen zaoferowanych pierwotnie przez Wykonawcę.
14. W razie braku możliwości wywiązania się przez Wykonawcę z obowiązku przygotowania posiłków, Wykonawca zobowiązany będzie na swój koszt dostarczyć w wymaganym terminie zamówione posiłki przez osobę trzecią, bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez Zamawiającego.
15. Zamawiający zastrzega sobie prawo niezapowiedzianej kontroli rodzaju, jakości i gramatury posiłków dostarczanych pracownikom.
II. Opis sposobu przygotowania ofert
1. Oferta winna być sporządzona zgodnie z wzorem Zamawiającego.
2. Oferta musi być podpisana przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania i składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy - zgodnie z wpisem do właściwego rejestru. Jeżeli upoważnienie do podpisywania oferty, reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty wynika z pełnomocnictwa - winno być ono udzielone (podpisane) przez osobę /osoby uprawnione zgodnie z wpisem do właściwego rejestru, oraz dołączone do oferty (w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza).
3. Ofertę należy złożyć w zaklejonym, nienaruszonym opakowaniu z napisem „Zakup posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni” oraz nazwą i adresem Wykonawcy (dopuszcza się odcisk pieczęci).
4. Uwzględnione zostaną wyłącznie oferty dostarczone w terminie, odpowiadające przedmiotowi zamówienia oraz warunkom i wymogom podanym w niniejszej siwz.
W przypadku pytań:
- merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku w prawym, dolnym rogu formularza "Wyślij wiadomość" lub pod nr tel. (058) 627 38 18 - Ewa Nosowska-Wichert.
- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 do 17:00.
Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy lub porozumienia handlowego.
Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.
Komunikaty