Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZP/54/2019 - Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb

Zamówienia Publiczne
21 Baza Lotnictwa Taktycznego
Deadlines:
Published : 23-08-2019 09:21:00
Placing offers : 03-09-2019 11:00:00
Offers opening : 03-09-2019 11:30:00
Procedure:
Type: -

Requirements and specifications

Szanowni Państwo, 

21. Baza Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie zaprasza do złożenia oferty w postępowaniu prowadzonym  w trybie przetargu nieograniczonego pn. "Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb"; sygnatura sprawy ZP/54/2019.

Oferty w postępowaniu można składać w formie pisemnej, za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu Prawa pocztowego, osobiście lub przez posłańca. Zamawiający dopuszcza również składanie ofert w postaci elektronicznej, opatrzonej kwalifikowanym podpisem elektronicznym, za pośrednictwem niniejszej platformy zakupowej.

Pod linkiem do pobrania Instrukcja składania oferty dla Wykonawcy, w postaci elektronicznej.

Sposób komunikacji między Zamawiającym, a Wykonawcą został opisany w SIWZ.

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02,
  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl

Przypominamy, że oferta składana elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem. W procesie składania oferty na platformie taki podpis składają Państwo zgodnie z instrukcją dostępną pod linkiem.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
formularze cenowe.xls xls 37 2019-08-23 09:21:00 Proceeding
ogloszenie o zamowieniu BZP str.pdf pdf 116.01 2019-08-23 09:21:00 Proceeding
zalaczniki do SIWZ.doc doc 211 2019-08-23 09:21:00 Proceeding
ZP 54 2019 Formularz ofertowy.doc doc 81 2019-08-23 09:21:00 Proceeding
ZP 54 2019 SIWZ Ryby.pdf pdf 558.81 2019-08-23 09:21:00 Proceeding
zmiana SIWZ 28.08.pdf pdf 37.93 2019-08-28 13:58:32 Proceeding
OPZ.pdf pdf 3081.06 2019-08-28 13:58:36 Proceeding
ZP 54 2019 protokol z otwarcia.pdf pdf 66.14 2019-09-03 11:51:13 Public message
wybor oferty 23.09.pdf pdf 127.11 2019-09-23 16:03:10 Public message

Announcements

2019-09-23 16:05 Zamówienia Publiczne Zawiadomienie o wyborze oferty najkorzystniejszej

wybor oferty 23.09.p [...].pdf

2019-09-03 11:52 Zamówienia Publiczne Informacja z sesji otwarcia ofert

ZP 54 2019 protokol [...].pdf

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Oferta/Wniosek Wykonawcy - Tu zamieść podpisane załączniki kwalifikowanym podpisem z Twoją ofertą. Poszczególne pliki załączone przez wykonawcę na platformę, powinny być podpisane przez upoważnione do tego osoby, zależnie od rodzaju dokumentu. np: 1) JEDZ podwykonawcy - podpisany przez osobę upoważnioną ze strony podwykonawcy 2) Pełnomocnictwo - podpisane przez osoby upoważnione (więcej w instrukcji). Attachment required (0)
2 Tajemnica przedsiębiorstwa - Przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, które jako całość lub w szczególnym zestawieniu i zbiorze ich elementów nie są powszechnie znane osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie są łatwo dostępne dla takich osób, o ile uprawniony do korzystania z informacji lub rozporządzania nimi podjął, przy zachowaniu należytej staranności, działania w celu utrzymania ich w poufności. Zgodnie z art. 86 ust. 4 Pzp tajemnicą przedsiębiorstwa nie może być nazwa firmy, adres, informacje dotyczące ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności. Zaleca się, aby każda informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa była zamieszczona w odrębnym pliku i określała przedmiot będący jej treścią wraz z uzasadnieniem (podstawą prawną utajnienia). (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 527