Zakupowa logo
@{ appsTranslations[activeApplication] }
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?

Używamy plików cookies, aby zapewnić prawidłowe działanie serwisu oraz – za Twoją zgodą – do celów analitycznych. Wykorzystujemy w tym zakresie rozwiązania naszych partnerów: Google i Meta. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookies, odrzucić wszystkie poza niezbędnymi albo wybrać szczegółowe ustawienia Polityce prywatności

Niezbędne pliki cookies

Niezbędne pliki cookie są nieodzowne dla prawidłowego funkcjonowania serwisu. Umożliwiają podstawowe działania, takie jak nawigacja po stronie, logowanie czy zapewnienie bezpieczeństwa. Bez tych plików strona nie może działać poprawnie. Nie wymagają zgody użytkownika.

Analityczne pliki cookies

Analityczne pliki cookies pomagają nam lepiej zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszej witryny. Dzięki nim możemy zliczać wizyty, identyfikować źródła ruchu i analizować wydajność strony, co pozwala nam ją systematycznie ulepszać. Ich stosowanie wymaga Twojej zgody.

Google Analytics

Umożliwia nam zbieranie anonimowych informacji statystycznych o sposobie korzystania ze strony (np. liczba wizyt, źródła ruchu, najczęściej odwiedzane podstrony). Dzięki temu możemy analizować i ulepszać funkcjonalność serwisu.

Meta Pixel (Meta Platforms Ireland Ltd.)

Meta wykorzystuje dane z narzędzi takich jak Pixel również do celów analitycznych – m.in. do pomiaru konwersji, analizy skuteczności kampanii i lepszego zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszej witryny. Dane te pomagają nam optymalizować treści i działania marketingowe.

Clarity Microsoft

Clarity to narzędzie analityczne od Microsoft, które pomaga nam zrozumieć, jak użytkownicy poruszają się po stronie – np. które elementy klikają, jak przewijają treści czy jak wygląda ich ścieżka wizyty. Dzięki temu możemy poprawiać wygodę korzystania z serwisu i usuwać ewentualne problemy techniczne.

Marketingowe pliki cookies

Marketingowe pliki cookies służą do śledzenia aktywności użytkowników w różnych serwisach internetowych. Umożliwiają wyświetlanie reklam dopasowanych do zainteresowań i potrzeb, a jednocześnie pozwalają mierzyć skuteczność działań reklamowych. Ich stosowanie wymaga Twojej zgody. W ramach tych plików mogą działać dostawcy tacy jak Google (Ads / DoubleClick / Analytics 4), Meta (Pixel / Conversions API), LinkedIn (Insight Tag) oraz narzędzia zarządzające tagami (Google Tag Manager). Dane z tych narzędzi mogą być łączone w celach remarketingowych — co pozwala ponownie kierować reklamy do osób, które wcześniej odwiedziły nasze strony lub korzystały z Platformy.

Meta Pixel (Meta Platforms Ireland Ltd.)

Meta Pixel pozwala rejestrować działania podejmowane przez użytkowników na stronie (np. odwiedzenie określonej podstrony, wysłanie formularza). Umożliwia to kierowanie spersonalizowanych reklam w serwisach Meta (Facebook, Instagram), mierzenie skuteczności kampanii i docieranie do osób, które wcześniej odwiedziły naszą stronę (remarketing). Dodatkowo Meta może korzystać z funkcji Conversions API, która przekazuje zaszyfrowane dane o zdarzeniach (np. odwiedziny, kliknięcia) w celu lepszego dopasowania reklam do odbiorców.

Google Ads / DoubleClick (Google LLC)

Google wykorzystuje marketingowe pliki cookies do śledzenia aktywności użytkownika w różnych serwisach internetowych. Dzięki nim możliwe jest wyświetlanie reklam dopasowanych do zainteresowań, prowadzenie remarketingu oraz mierzenie skuteczności kampanii reklamowych w wyszukiwarce Google, na YouTube i w sieci reklamowej Google. Google może łączyć dane pochodzące z różnych usług (np. Google Ads, Analytics 4, YouTube) w celu oceny skuteczności kampanii.

LinkedIn Insight Tag

LinkedIn Insight Tag umożliwia analizę efektywności reklam i kierowanie ich do użytkowników LinkedIn, którzy odwiedzili naszą stronę. Dane są agregowane i wykorzystywane do tworzenia statystyk konwersji oraz remarketingu w obrębie serwisu LinkedIn.

Google Tag Manager (GTM)

Google Tag Manager nie zbiera samodzielnie danych osobowych. Umożliwia jednak uruchamianie tagów innych dostawców (np. Google Ads, Meta Pixel, LinkedIn Insight Tag). Zarządzanie tagami odbywa się zgodnie z ustawieniami Twojej zgody na pliki cookies.

Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe zapisywane na Twoim urządzeniu podczas korzystania ze strony. Ułatwiają one prawidłowe działanie serwisu, poprawiają jego funkcjonalność i pozwalają nam lepiej dopasowywać treści oraz usługi do potrzeb użytkowników.

Zgodnie z prawem, bez Twojej zgody możemy stosować wyłącznie te cookies, które są niezbędne do działania strony. Wszystkie pozostałe – w szczególności cookies analityczne – wykorzystujemy wyłącznie wtedy, gdy wyrazisz na to zgodę.

W tym zakresie współpracujemy z naszymi partnerami: Google, Microsoft i Meta. Dane zbierane przy użyciu ich narzędzi są przetwarzane zgodnie z politykami prywatności tych podmiotów i mogą być – w niektórych przypadkach – przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (np. do USA). Partnerzy ci stosują mechanizmy ochrony danych, w tym EU-US Data Privacy Framework.

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies lub wycofać zgodę – wystarczy skorzystać z opcji „Ustawienia cookies” dostępnej w stopce strony.

Dostawca: Open Nexus Sp. z o.o
Dowiedz się więcej: https://platformazakupowa.pl/strona/polityka-prywatnosci
Dostawca: Google LLC
Dowiedz się więcej: https://business.safety.google/privacy/
Zakupowa logo
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?
  • 17:15:24
    • PL
    • EN
  1. Strona główna
  2. Postępowanie ID 1220253
W tym postępowaniu wymagane jest podpisanie plików kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub elektronicznym podpisem osobistym w zależności od rodzaju procedury. Informujemy, że pliki stanowiące ofertę/wniosek powinny być uprzednio podpisane i dołączone w formularzu już z naniesionym podpisem. Na platformie nie uwierzytelnia się dokumentów podpisem elektronicznym. Pełna lista polskich wykonawców dostarczających kwalifikowany podpis elektroniczny dostępna jest pod linkiem.
Twoja oferta nie została złożona. Nie udało się poprawnie zaszyfrować oferty, spróbuj ponownie.
Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Uzyskaj wadium

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie ID: 1220253 : 1/2026 Dostawa mięsa oraz jaj i przetworów dla JW 4101 w Lublińcu

Logo Firmy

Wystawiający

  • Użytkownik
    Agnieszka Łukasik
  • Organizacja
    Jednostka Wojskowa 4101
  • Wiadomość do zamawiającego

Terminy

  • Zamieszczenia
    2025-11-20 16:10:00
  • Składania
    2025-12-22 09:00:00
  • Otwarcie ofert
    2025-12-22 09:05:00
  • Tryb
    Przetarg nieograniczony
  • Rodzaj
    Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.

Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.

W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań do SWZ

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty

  • Przesłania odwołania/inne 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 

Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.


Załączniki do postępowania
Pobierz wszystkie załączniki

Nazwa
Rozszerzenie
Rozmiar (kB)
Data publikacji
Źródło
Pobierz
Golonka wieprzowa bk pakowana próżniowo.doc doc 51.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Golonka wieprzowa zk.doc doc 51
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Karkówka wieprzowa bk.doc doc 58
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Karkówka wieprzowa zk.doc doc 55.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Łopatka cielęca bk.doc doc 48.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Łopatka wieprzowa bk.doc doc 51.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Łopatka wieprzowa zk.doc doc 52.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mięso wieprzowe od szynki bk drobne.doc doc 52.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ozorki wieprzowe.doc doc 50
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Polędwica wieprzowa.doc doc 53.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Polędwica wołowa.doc doc 52.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Schab wieprzowy bk.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Schab wieprzowy zk.doc doc 54.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Słonina.doc doc 68.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Smalec wieprzowy.doc doc 74.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka wieprzowa bk.doc doc 54
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Udziec cielęcy bk.doc doc 50
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Wątroba wieprzowa.doc doc 50.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Wołowina ekstra.doc doc 53
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Wołowina zrazowa bk.doc doc 55
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Żeberka wędzone.doc doc 52.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Żeberka wieprzowe.doc doc 52.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Bekon z indyka.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi indyka wędzony.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi kurczaka wędzony.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kabanosy drobiowe.doc doc 57
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa szynkowa drobiowa.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Krakowska drobiowa.doc doc 63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mortadela drobiowa.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Parówki z fileta z kurczaka.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Pasztet drobiowy pieczony.doc doc 54.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
wyliczenia do tabeli ofertowej 2025 do druku mięso cz..xlsx xlsx 77.74
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Bekon z indyka.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi indyka wędzony.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi kurczaka wędzony.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kabanosy drobiowe.doc doc 57
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa szynkowa drobiowa.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Krakowska drobiowa.doc doc 63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mortadela drobiowa.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Parówki z fileta z kurczaka.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Pasztet drobiowy pieczony.doc doc 54.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka drobiowa.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka z indyka.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Udko drobiowe wędzone.doc doc 56.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
wędliny drobiowe - wykaz asortymentu.xlsx xlsx 16.03
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Baleron.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Boczek wędzony parzony bk.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Frankfurterki.doc doc 57.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Golonka wieprzowa.doc doc 56.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kabanosy.doc doc 57
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kaszanka z kaszy gryczanej.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa biała parzona.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa jałowcowa.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa krakowska parzona.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa krakowska sucha.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa myśliwska.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa parówkowa.doc doc 58.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa podlaska.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa szynkowa wieprzowa.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa śląska.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa toruńska.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa wiejska.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa zwyczajna.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kiełbasa żywiecka.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mortadela.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ogonówka.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Parówki z szynki.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Pasztet wieprzowy pieczony.doc doc 53.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Pasztetowa.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Polędwica wieprzowa wędzona.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Rolada z boczku.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Salami.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Salceson ozorkowy.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Salceson włoski.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Schab pieczony.doc doc 53.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka wieprzowa gotowana.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka wieprzowa konserwowa.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Szynka wieprzowa wędzona.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
wędliny z mięsa czerwonego - wykaz asortymentu.xlsx xlsx 18.2
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
2. Jaja - wykaz asortymentu.xlsx xlsx 12.93
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jaja.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Płynna pasteryzowana masa jajowa.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Płynne pasteryzowane białko jaj.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
4. mleko i przetwory mleczarskie - wykaz asortymentu.xlsx xlsx 21.76
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Deser jogurtowy.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Deser mleczny z czekoladą.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Deser mleczny z owocami.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt naturalny light.docx docx 25.43
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt naturalny typu greckiego.doc doc 63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt naturalny typu islandzkiego.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt naturalny.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt owocowy light.docx docx 23.63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt owocowy ze zbożami.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt owocowy.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt pitny (różne smaki).doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt z płatkami owsianymi.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt z wysoką zawartoscią białka.docx docx 25.53
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Jogurt z wysoką zawartością białka - pitny (różne smaki).doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kefir.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Masło ekstra jednoporcjowe.doc doc 66.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Masło ekstra.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Maślanka.docx docx 24.16
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko o smaku czekoladowym UHT 1,5% tł..doc doc 58
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko o smaku truskawkowym UHT 1,5% tł..doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze odtłuszczone UHT wzbogacone w wit. A i D.doc doc 66
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze odtłuszczone UHT.doc doc 64.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze pasteryzowane 1% tł. wzbogacone w wit. A i D.docx docx 26.24
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze pasteryzowane 2% tł..doc doc 65.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze UHT 1,5% tł. bez laktozy.doc doc 64.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko spożywcze UHT 2% tł..doc doc 64
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko w proszku odtłuszczone.doc doc 65.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko w proszku pełne.doc doc 67
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mleko zsiadłe.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser camembert.doc doc 66
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser mozzarella.doc doc 57.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser edamski light w plastrach.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser edamski.doc doc 64.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser ementaler w plastrach.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser gouda.doc doc 66.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser kremowy topiony śmietankowy w plastrach.docx docx 27.94
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser maasdamer.doc doc 67
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser Monterey Jack.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser mozzarella light.doc doc 57.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser mozzarella tarty.doc doc 56.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser parmezan.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser Pepper Jack.doc doc 64
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser pleśniowy.doc doc 65.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser salami z przyprawami.doc doc 65.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser salami.doc doc 64.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser sałatkowy.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser topiony pełnotłusty.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser topiony w plastrach.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser topiony z papryką.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser topiony z szynką.doc doc 59
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser twarogowy chudy.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser twarogowy półtłusty.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Ser wędzony.doc doc 66.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek fromage.doc doc 57.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek homogenizowany naturalny.doc doc 58.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek homogenizowany owocowy.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek homogenizowany waniliowy.doc doc 58.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek mascarpone.doc doc 57
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek śmietankowy naturalny light do smarowania.doc doc 60.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek twarogowy do smarowania (różne smaki).doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek twarogowy do smarowania porcjowany (różne smaki).doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek twarogowy ziarnisty light.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek twarogowy ziarnisty z owocami.doc doc 60
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Serek twarogowy ziarnisty.doc doc 61
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Śmietana 9%tł..doc doc 68
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Śmietana 12%tł..doc doc 64
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Śmietana 18%tł..doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Śmietanka do kawy jednoporcjowa.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Śmietanka kremowa 30%tł..doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
5. oleje i tłuszcze roślinne.xlsx xlsx 15.26
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Frytura.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Margaryna jednoporcjowa.docx docx 23.72
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Margaryna.doc doc 64
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Masło orzechowe jednoporcjowe.docx docx 22.89
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Masło orzechowe.docx docx 22.89
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Olej kukurydziany.docx docx 22.8
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Olej rzepakowy.doc doc 71.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Olej sezamowy.docx docx 22.82
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Olej słonecznikowy.doc doc 73.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Olej z pestek winogron.docx docx 23.06
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Oliwa z oliwek.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
swz.docx docx 68.72
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
załacznik nr 3 projekt umowy.docx docx 66.53
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Załącznik nr 1 do SWZ.docx docx 21.96
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Załącznik nr 6 do SWZ.docx docx 14.3
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Załącznik nr 7 do SWZ.docx docx 16.01
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Załącznik nr 8 do SWZ.docx docx 14.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Załącznik nr 9 do SWZ.docx docx 15.05
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
770027-2025-PL.pdf pdf 88.3
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
espd-request.pdf pdf 81.65
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
espd-request.xml xml 131.24
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
1. Drób - wykaz asortymentu.xlsx xlsx 15.01
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi indyka mrożony.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi indyka.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi kaczki.doc doc 63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi kurczaka mrożony.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Filet z piersi kurczaka.doc doc 63
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Golonka z indyka.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Indyk - tuszka.doc doc 64.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Kurczak - tuszka.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Mięso z udżca indyka.doc doc 62
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Noga z kurczaka mrożona.doc doc 64
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Noga z kurczaka.doc doc 61.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Podudzie z kurczaka.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Skrzydełka z kurczaka.doc doc 62.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Udo z kaczki.doc doc 63.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Wątroba z kurczaka.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Wątróbka z indyka.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Żołądki kurczaka.doc doc 59.5
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Antrykot wolowy bk kręg..doc doc 58
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Boczek surowy bk.doc doc 53
2025-11-20 16:10:00
Postępowanie
Antrykot wolowy bk kręg..doc doc 58
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Boczek surowy bk.doc doc 53
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Golonka wieprzowa bk pakowana próżniowo.doc doc 51.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Golonka wieprzowa zk.doc doc 51
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Karkówka wieprzowa bk.doc doc 58
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Karkówka wieprzowa zk.doc doc 55.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Łopatka cielęca bk.doc doc 48.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Łopatka wieprzowa bk.doc doc 51.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Łopatka wieprzowa zk.doc doc 52.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Mięso wieprzowe od szynki bk drobne.doc doc 52.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Ozorki wieprzowe.doc doc 50
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Polędwica wieprzowa.doc doc 53.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Polędwica wołowa.doc doc 52.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Schab wieprzowy bk.doc doc 59
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Schab wieprzowy zk.doc doc 54.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Słonina.doc doc 68.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Smalec wieprzowy.doc doc 74.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Szynka wieprzowa bk.doc doc 54
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
tabela mieso czerwone.xlsx xlsx 16.76
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Udziec cielęcy bk.doc doc 50
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Wątroba wieprzowa.doc doc 50.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Wołowina ekstra.doc doc 53
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Wołowina zrazowa bk.doc doc 55
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Żeberka wędzone.doc doc 52.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość
Żeberka wieprzowe.doc doc 52.5
2025-12-01 16:38:25
Publiczna wiadomość

Komunikaty Wyślij wiadomość do zamawiającego

2025-12-01 16:38:25
Agnieszka Łukasik Witam serdecznie, w związku z obszernością dokumentacji i niezamieszczeniem na platformie wszystkich załączników zawierających opis przedmiotu zamówienia- dotyczy tylko mięsa i tłuszczy - w załączeniu przesyłam brakujące załączniki.
AGNIESZKA ŁUKASIK

Załączniki

  • Antrykot wolowy bk k [...].doc
  • Boczek surowy bk.doc
  • Golonka wieprzowa b [...].doc
  • Golonka wieprzowa z [...].doc
  • Karkówka wieprzowa b [...].doc
  • Karkówka wieprzowa z [...].doc
  • Łopatka cielęca bk.d [...].doc
  • Łopatka wieprzowa bk [...].doc
  • Łopatka wieprzowa zk [...].doc
  • Mięso wieprzowe od s [...].doc
  • Ozorki wieprzowe.doc
  • Polędwica wieprzowa. [...].doc
  • Polędwica wołowa.doc
  • Schab wieprzowy bk.d [...].doc
  • Schab wieprzowy zk.d [...].doc
  • Słonina.doc
  • Smalec wieprzowy.doc
  • Szynka wieprzowa bk. [...].doc
  • tabela mieso czerwon [...].xlsx
  • Udziec cielęcy bk.do [...].doc
  • Wątroba wieprzowa.do [...].doc
  • Wołowina ekstra.doc
  • Wołowina zrazowa bk. [...].doc
  • Żeberka wędzone.doc
  • Żeberka wieprzowe.do [...].doc

Import Oferty

Import oferty XLS w 3 prostych krokach:

  1. Pobierz szablon postępowania
  2. Otwórz i uzpełnij go na swoim komputerze
  3. Wybierz zapisany plik i prześlij go poniżej

Dane zapisane w pliku XLS zostaną zaimportowane do formularza składania oferty

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) 0

Załączniki

Przeciągnij i upuść lub wybierz jednorazowo wszystkie pliki. Nie należy wgrywać załączników pojedynczo. Maksymalna wielkość pojedynczego załączonego pliku - 150 MB. Dopuszczalna ilość plików - 10.

Instrukcja pakowania i podziału plików

2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. 0

Załączniki

Przeciągnij i upuść lub wybierz jednorazowo wszystkie pliki. Nie należy wgrywać załączników pojedynczo. Maksymalna wielkość pojedynczego załączonego pliku - 150 MB. Dopuszczalna ilość plików - 10.

Instrukcja pakowania i podziału plików

0

Załączniki

Przeciągnij i upuść lub wybierz jednorazowo wszystkie pliki. Nie należy wgrywać załączników pojedynczo. Maksymalna wielkość pojedynczego załączonego pliku - 150 MB. Dopuszczalna ilość plików - 10.

Instrukcja pakowania i podziału plików

Pobierz dane

Uwaga

UWAGA! W tym postępowaniu czas na przyjmowanie ofert dobiegł końca. Złożona oferta trafi do sekcji ofert złożonych po terminie składania ofert..

Liczba odsłon strony:
230

Uwaga!

Wykryliśmy, że w tym postępowaniu jest już złożona oferta z adresu: i posiada status: .
Składając nową ofertę, stara otrzyma status Wycofana.
Czy chcesz kontynuować składanie nowej oferty?
Nie

Wyślij wiadomość prywatną do zamawiającego


0

Wpisz kod, który został wysłany na podany adres e-mail

Wprowadzony kod uwierzytelniający jest nieprawidłowy

proceeding_place_offer.verification_code_generate_error

Nie otrzymałeś? Wyślij ponownie kod

Wysłanie wiadomości oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności operatora platformazakupowa.pl.

Wiadomość nie zostanie wyslana

Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?

Załączniki

Zakupowa
  • Strona główna
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Instrukcje
  • FAQ
  • Kontakt