Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: Zakup wraz z dostawą ryby mrożonej i przetworów z ryb

Deadlines:
Published : 07-05-2024 09:37:00
Placing offers : 14-05-2024 10:00:00
Offers opening : 14-05-2024 10:05:00
Procedure: Szacowanie wartości zamówienia
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

There are no attachments in this proceeding

Announcements

Buyer has not publish any additional messages

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Ryba mrożona dorsz, filet typu "Czerniak" Filet z ryby dorszowatej, bez ości, skóry, obcych zanieczyszczeń i glazury, SHATER PACK KL.I. Tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, smak i zapach charakterystyczny dla dorsza, Tekstura po ugotowaniu – zwarta, utrzymująca się w jednym kawałku.Tuszki przełożone folią spożywczą. Opakowanie: pudło kartonowe od 7-15kg. Produkt nieimportowany z Chin. Oznakowanie: pudło powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia ryby mrożonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 1200 kg - (0)
2 Ryba z konserwy w pomidorach Płaty śledziowe lub z makreli (60% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (40% przed sterylizacją). Opakowanie puszki o pojemności od 170 - 210g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia z zawleczką. Puszka powinna być szczelna i nie wykazywać wad zamknięcia. Nie dopuszcza się: zmiany barwy, smaku, zapachu treści konserw, oznak korozji puszek i zanieczyszczeń, oślizgłości, nalotu pleśni, braku oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechanicznego, bombaży puszek. Opakowanie zbiorcze - folia zgrzewana, termokurczliwa od 12 - 24 szt. Okres przydatności do spożycia ryby z konserwy deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 300 pc. - (0)
3 Makrela wędzona - tusza kl. I bez głowy Tusze ułożone w kartonie - równolegle. Opakowanie kartonowe wyścielone papierem pergaminowym od 1- 3 kg. Oznakowanie pudła powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia makreli wędzonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 18 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 20 kg - (0)
4 Śledzie solone typu "Matyjas" kl. I Filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty i delikatnej strukturze, łagodnym smaku. Barwa mięsa: jasna, biała do lekko kremowej. Opakowanie: wiaderko plastikowe od 1 - 3 kg. Materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością. Opakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia śledzi deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 20 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 5 kg - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2685 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price - Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 194