Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 19-03-2024 14:59:00 |
Składania : | 27-03-2024 09:00:00 |
Otwarcia : | 27-03-2024 09:05:00 |
Tryb: | Zapytanie ofertowe |
Rodzaj: | Usługa |
Szanowni Państwo,
informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.
Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.
W przypadku pytań:
- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"
- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od 8:00 do 17:00.
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.
Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.
2024-03-28 13:35 | Beata Kurek |
Zamawiający
informuje
o
wyborze
najkorzystniejszej
oferty
złożonej
przez
Wykonawcę
Catering
Blue
T.
M.
M.,
Mokobody,
cena
oferty
brutto
7
452,00
PLN,
72
PKT.
Uzasadnienie:
Wykonawca
spełnił
wszystkie
warunki
udziału
w
postępowaniu
oraz
otrzymał
najwyższą
ilość
punktów
w
przyjętych
kryteriach
oceny
ofert.
W terminie składania ofert, tj. do dnia 27.03.2024 r. do godziny 9:00 wpłynęły 3 oferty: 1. Lawendowy Dworek M. A., Lublin, cena oferty brutto 8 757,00 PLN, 55 PKT; 2. Granatoil G. sp.j., Czerwin, cena oferty brutto 5 820,00 PLN, 70 PKT; 3. Catering Blue T. M. M., Mokobody, cena oferty brutto 7 452,00 PLN, 72 PKT. |
2024-03-26 14:16 | Beata Kurek |
PYTANIE
WYKONAWCY: Szanowni Państwo, W związku z ogłoszonym przetargiem chcielibyśmy uzyskać dodatkowe informacje na temat jednego z kryteriów oceny ofert, a mianowicie: Estetyka podania. Prosimy o udzielenie odpowiedzi na następujące pytania: 1. Jakie są konkretne wymagania odnośnie ilości oraz formatu zdjęć dań? 2. Czy istnieje możliwość uzyskania dodatkowych wskazówek lub wyjaśnień dotyczących tego kryterium? Bardzo zależy nam na dokładnym zrozumieniu tego kryterium, abyśmy mogli odpowiednio przygotować naszą ofertę. Z góry dziękujemy za udzielenie potrzebnych informacji i pozostajemy do dyspozycji w przypadku ewentualnych pytań. ODPOWIEDŹ ZAMAWIAJĄCEGO: AD 1. Liczba i format przesłanych zdjęć jest dowolna. Zdjęcia powinny przedstawiać dania zaproponowane w menu lub podobne np. zdjęcia z serwisów kawowych, lunchów, kolacji. AD 2. Ocena estetyki podania zostanie dokonana na podstawie dołączonych do ofert zdjęć proponowanych potraw. Na zdjęciach widoczne muszą być przede wszystkim: sposób serwowania potraw, dekoracje stołów, sposób nakrycia. |
Komunikaty