Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZO/IntILO/2024/5 Sukcesywne dostawy wędlin

Marcin Polak
Miasto Ostrołęka Department: I Liceum Ogólnokształcące im. Gen. Józefa Bema
Deadlines:
Published : 25-01-2024 09:49:00
Placing offers : 02-02-2024 09:00:00
Offers opening : 02-02-2024 09:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym jednostki.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy wędlin, zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia, poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 9.02.2024r. do 8.02.2025r.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do Zamawiającego"; 

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert.pdf pdf 132.4 2024-01-25 09:49:00 Criterion
Załącznik nr 2 - Klauzula RODO.pdf pdf 522.06 2024-01-25 09:49:00 Criterion
Załącznik nr 4 - Dane Wykonawcy i Oświadczenie.pdf pdf 162.54 2024-01-25 09:49:00 Criterion
Załącznik nr 3 - Wzór Umowy.pdf pdf 143.9 2024-01-25 09:49:00 Criterion

Announcements

2024-02-02 11:29 Marcin Polak Zamawiający informuje, że w przedmiotowym postępowaniu wybrana została oferta Wykonawcy:
PiB Spółka z o. o., 06-420 Gołymin-Ośrodek, ul. Szosa Ciechanowska 13B.
Cena oferty: 63 793,78 zł net + należny podatek VAT.
Jest to oferta najkorzystniejsza w kryterium ceny oraz spełnia wymagane przez Zamawiającego warunki formalne.

Ofertę złożył również Wykonawca:
DANTEX Rafałowski Spółka jawna, 18-400 Łomża, ul. Browarna 2A.
Cena oferty: 64 672,30 zł net + należny podatek VAT.

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Baleron wędzony parzony, min. 72% mięsa z karczku 15 kg - (0)
2 Boczek wędzony b/ż wędzony parzony, min. 80% boczku 89 kg - (0)
3 Kabanosy wieprzowe wędzone parzone suszone 32 kg - (0)
4 Kaszanka gryczana parzona, bez dużych kawałków wątróbki 129 kg - (0)
5 Kiełbasa biała parzona 68 kg - (0)
6 Kiełbasa krakowska wędzona parzona, min. 75% mięsa wieprzowego 192 kg - (0)
7 Kiełbasa podwawelska oryginalna Pekpol wędzona parzona 41 kg - (0)
8 Kiełbasa szynkowa parzona, min. 55% mięsa wieprzowego 86 kg - (0)
9 Kiełbasa śląska wędzona parzona, min. 70% mięsa 324 kg - (0)
10 Kiełbasa żywiecka wędzona parzona, min. 80% mięsa 187 kg - (0)
11 Ogonówka wędzona, parzona, min. 77% mięsa wieprzowego 20 kg - (0)
12 Parówki wieprzowe wędzone parzone, min. 80% mięsa 204 kg - (0)
13 Parówki wieprzowe z szynki wędzone parzone, min. 90% mięsa 80 kg - (0)
14 Pasztet wieprzowo-drobiowy - 55 kg - (0)
15 Pieczeń rzymska - 21 kg - (0)
16 Polędwica sopocka wędzona parzona, min.70% polędwicy 81 kg - (0)
17 Polędwica łososiowa - 90 kg - (0)
18 Rolada schabowa - 20 kg - (0)
19 Salami boomerang rogal JBB - 37 kg - (0)
20 Schab krotoszyński Pekpol lub Rzeźnika Chabura wędzony, parzony 19 kg - (0)
21 Schab pieczony - 98 kg - (0)
22 Szynka gotowana wędzona parzona, min. 57% szynki wieprzowej 276 kg - (0)
23 Szynka z beczki wędzona parzona, min. 85% szynki wieprzowej 114 kg - (0)
24 Szynka z liściem wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej 22 kg - (0)
25 Szynka (wędlina) inna niż wymienione wyżej, wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej (np. NieWiejska Korona, Śląska JBB, Szwagra Krakus, Wędzona dymem Karol, Rzeźnika Chabura) 75 kg - (0)
26 Żeberka paski wędzone - 9 kg - (0)
27 Filet wędzony z indyka - 10 kg - (0)
28 Indyk faszerowany - 61 kg - (0)
29 Indyk Lux w galarecie - 42 kg - (0)
30 Kiełbasa z piersi kurczaka - 5 kg - (0)
31 Kurczak gotowany - 10 kg - (0)
32 Pasztet z kurczaka - 61 kg - (0)
33 Pierś opiekana z indyka - 31 kg - (0)
34 Polędwica miodowa - 9 kg - (0)
35 Polędwica z warzywami typu polędwiczanka 48 kg - (0)
36 Rolada drobiowa ze szpinakiem - 10 kg - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Zaproszenie do złożenia ofert - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 1 - Zap [...].pdf

(0)
3 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dnia prawidłowo wystawionej i dostarczonej każdorazowo z dostawą faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
4 Terminy dostaw - Do 2 dni roboczych od dnia zgłoszenia. Dostawy w poniedziałki, środy i czwartki do godz. 8.30. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
5 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu i wniesienia produktów do magazynu lub miejsca wskazanego w siedzibie Zamawiającego - po stronie Wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
6 Klauzula RODO - Proszę pobrać i załączyć podpisany skan. Attachment required

Załącznik nr 2 - Kla [...].pdf

(0)
7 Wzór umowy - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 3 - Wzó [...].pdf

(0)
8 Dane Wykonawcy i oświadczenie - Proszę pobrać i załączyć wypełniony i podpisany skan. Attachment required

Załącznik nr 4 - Dan [...].pdf

(0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 283