Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Zakup wraz z dostawą drobiu i produktów drobiarskich

Termin:
Zamieszczenia : 18-09-2023 14:03:00
Składania : 22-09-2023 11:00:00
Otwarcia : 22-09-2023 11:05:00
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Blok z indyka łagodny otrzymany od 90% do 97% mięsa z fileta z indyka, 0% MOM, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla bloku z indyka. Wygląd - batony w kształcie kwadratu, waga od 0,80 kg do 1,20 kg, próżniowo pakowane w "wakum". Barwa powierzchni jasnoróżowa do lekko brązowej, przekroju - barwa mięsa jasnoróżowa, surowce jednolicie drobno rozdrobnione, równo rozłożone, konsystencja - ścisła, elastyczna, plastry grubości 3 mm, nie powinny się rozpadać. konserwacyjnym, charakteryzujące się czystą nie uszkodzoną skorupką. Wysokość komory powietrznej jaja klasy M nie może przekraczać 6 mm, białko powinno być przezroczyste i klarowne; żółtko słabo widoczne, kuliste, przy obracaniu jajem słabo ruchliwe, powracające do centralnego położenia, bez ciał obcych. Tarczka zarodkowa - niewidoczna. Zapach swoisty, bez obcego zapachu. Waga jaja kurzego od 53 g do 63 g. Pakowane w wytłaczanki umieszczone w opakowaniu transportowym nie więcej niż 360 sztuk - ułożone tępym końcem ku górze. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 14 dni od daty dostawy do magazynu Zamawiającego. 200 kg Kliniczne Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu
ul. Reymonta 8
45-066, Opole
(0)
2 Ćwiartki z kurczaka świeże (waga 1 szt. od250g do300g) mięso drobiowe uzyskane z tuszek kurcząt, zawierające udo i podudzie wraz z mięśniami, skórą i grzbietem. Powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia. Powinno posiadać klasę handlową A- nie może wykazywać oznak zamrożenia. Konsystencja - jędrna, elastyczna, zapach - naturalny, swoisty, charakterystyczny dla mięsa drobiowego świeżego, barwa mięśni - charakterystyczna, jasnoróżowa bez krwawych wylewów. 600 kg - (0)
3 Filet kl.A z piersi indyka świeży element tuszki indyczej obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy bez przylegającej skóry, w całości lub podzielony na części. Wygląd: mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, czyste, wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi, powierzchnia może być wilgotna, dopuszcza się niewielkie rozerwania i nacięcia mięśni powstałe podczas oddzielania od skóry i kośćca. Barwa naturalna, jasnoróżowa, charakterystyczna dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach. Powinno posiadać klasę handlową A- nie może wykazywać oznak zamrożenia Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa indyczego, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zapach zjełczałego tłuszczu. 300 kg - (0)
4 Filet kl.A z piersi kurczaka, świeży element tuszki kurczęcej obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy bez przylegającej skóry i polendwiczek w całości lub podzielony na części. Wygląd: mięśnie piersiowe pozbawione skóry,polendwiczek, kości i ścięgien, czyste, wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi, powierzchnia może być wilgotna, dopuszcza się niewielkie rozerwania i nacięcia mięśni powstałe podczas oddzielania od skóry i kośćca. Powinno posiadać klasę handlową A- nie może wykazywać oznak zamrożenia. Barwa naturalna, jasnoróżowa, charakterystyczna dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zapach zjełczałego tłuszczu. 1000 kg - (0)
5 Kiełbasa drobiowa parzona lekko podwędzana otrzymana z mięsa z fileta z kurczaka, od 65% do 70% i udka z kurczaka 28% - 33 % , 0% MOM, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla kiełbasy drobiowej. Wygląd - batony w osłonce bialkowej, Ø 65-70 mm. waga od 0,80 kg do 1,20 kg, próżniowo pakowane w "wakum", produkt nie może wykazaywać oznak zamrożenia Barwa powierzchni jasnoróżowa do lekko zlocistej, przekroju - barwa mięsa jasnoróżowa, surowce jednolicie drobno rozdrobnione, równo rozłożone, konsystencja - ścisła, elastyczna, plastry grubości 3 mm, nie powinny się rozpadać. 170 kg - (0)
6 Kurczak w masełku Filet z kurczaka 85%, woda, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, czosnek, warzywa suszone w tym seler, cebula, olej rzepakowy.Powierzchnia barwy od jasnobrązowej do brązowej. Kształt okrągły. Worek foliowy. Barwa w przekroju jasnoróżowa. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, produkt soczysty, dość kruchy. Wyczuwalne wędzenie. Niedopuszczalny smak i zapcha świadczący o nieświeżości, kwaśny, pleśniowy i inny obcy. 80 kg - (0)
7 Kurczaki całe właściwie umięśnione, prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, gładkie, powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek substancji obcych, zabrudzeń lub krwi. Barwa mięśni naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia. Powinno posiadać klasę handlową A- nie może wykazywać oznak zamrożenia. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zjełczałego tłuszczu. 10 kg - (0)
8 kiełbaski drobiowe mięso drobiowe 65%, mięso wieprzowe 15%, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, ocet, czosnek, mieszanka smakowa, aromaty przypraw. Kiełbaśnice 24-26 mm. Długości ok 150 mm. Barwa powierzchni słonecznikowa do jasnobrązowej. Na końcach zawijane. Worek foliowy. Barwa mięsa jasnoróżowa. Smak bardzo delikatnie słony. Wyczuwalne wędzenie. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości, kwaśny, pleśniowy i inny obcy. 70 kg - (0)
9 Polędwica z kurczaka od 80% do 90% mięsa z kurczaka wyrób otrzymany z całych lub grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno - tłuszczowych, niewędzony, parzony. Wygląd ogólny produkt w sztucznej osłonce, ściśle przylegającej do powierzchni wyrobu, baton o długości od 30 - 40 cm i średnicy około 100 mm, powierzchnia czysta. Struktura i konsystencja ścisła, soczysta, krucha, produkt nie może wykazaywać oznak zamrożenia. Barwa na przekroju - barwa mięsa jasnoróżowa do różowej, typowa dla użytego mięsa drobiowego. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. 350 kg - (0)
10 Skrzydełka z kurczaka element tuszki kurczęcia, właściwie umięśnione, prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, linie cięcia równe, gładkie, powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek substancji obcych, zabrudzeń lub krwi. Barwa mięśni naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach; skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zjełczałego tłuszczu. 20 kg - (0)
11 Szynka z indyka mięso z indyka minimum 90%, 0% MOM wyrób otrzymany z całych lub grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych indyczych, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno - tłuszczowych, niewędzony, parzony. Wygląd ogólny: produkt w sztucznej osłonce, ściśle przylegającej do powierzchni wyrobu, baton o długości od 30 - 40 cm i średnicy około 100 mm, powierzchnia czysta. Struktura i konsystencja ścisła, soczysta, krucha, produkt nie może wykazaywać oznak zamrożenia. Barwa na przekroju - jasnoróżowa do różowej, typowa dla użytego mięsa indyczego. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa indyczego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami. 150 kg - (0)
12 Udko kl. A z kurczaka świeże element tuszki kurczęcej obejmujący kości - udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami. Dwa cięcia wykonuje się w stawach. Wygląd: noga właściwie umięśniona, prawidłowo wykrwawiona i ocieknięta, linie cięcia równe, gładkie, powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi; dopuszcza się niewielkie nacięcia skóry i mięśni przy krawędziach cięcia, nie dopuszcza się mięśni i skóry nie związanych ze sobą, produkt nie może wykazaywać oznak zamrożenia. Barwa mięśni naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach; skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz zapach zjełczałego tłuszczu. 400 kg - (0)
13 Wątroba z drobiu z kurczaka lub indyka wątroba z kurczaka lub indyka uzyskana podczas patroszenia tuszek w postaci podwójnych lub pojedynczych płatów i pozbawiona części niejadalnych. Podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości nie mniejszej niż połowa płata; usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni; powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem; dopuszcza się obeschniętą powierzchnię oraz niewielki wyciek w opakowaniu. Barwa beżowa do brunatnowiśniowej, charakterystyczna dla wątroby świeżej. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżej wątroby drobiowej, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 10 kg - (0)
14 Filet wędzony z indyka mięso z piersi z indyka 86%, woda, sól, glukoza, ekstrakty przypraw, aromaty, aromat dymu wędzarniczego. Powierzchnia barwy od jasnobrązowej do brązowej. Kształt naturalnego fileta. Worek foliowy. Barwa w przekroju różowa lub jasnoróżowa. Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, wędzonego, produkt soczysty, dość kruchy. Wyczuwalne wędzenie. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości, kwaśny, pleśniowy i inny obcy. 80 kg - (0)
15 Pasztet drobiowy w formie mięso drobiowe 60%, woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba drobiowa, sól, przyprawy naturalne, pieprz biały, kolędra. Paszet w foremkach aluminiowych ok 0,20 kg. Barwa powierzchni jasnobrazowa, pieczona. Worek foliowy. Barw mięsa jasnoróżowa do brązowej, smak mięsa pieczonego, wyczuwalne przyprawy. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości, kwaśny, pleśniowy i inny obcy. 50 kg - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3130 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 127