Zamieszczenia : | 31-05-2023 16:50:00 |
Składania: | 29-06-2023 23:59:00 |
Tryb: | Ogłoszenie bez przyjmowania ofert/wniosków |
Rodzaj: | Usługa |
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
1. Przedmiotem zapytania ofertowego jest wykonanie profesjonalnego projektu Sali restauracyjnej z uwzględnieniem obowiązujących przepisów sanitarnych, weterynaryjnych, budowlanych, BHP i przeciwpożarowych.
2. Zamówienie obejmuje przygotowanie projektu zgodnie z wymogami Zamawiającego oraz Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
3. Projekt musi uwzględniać wszystkie zmiany w instalacjach wodnokanalizacyjnych, wentylacyjnych, elektrycznych oraz pracach budowlanych - usuwanie istniejących ścian / konstrukcji oraz umiejscowienie nowych jeśli takie prace okażą się być niezbędne do realizacji projektu.
4. Dostawca zobowiązany jest do wykonania Projektu Wykonawczego wraz ze wskazaniem lokalizacji elementów innych branż oraz uwzględnieniem założeń etapowania .
5. Dostawca zobowiązany jest do wykonania tabeli elementów projektu wraz z przedmiarami i cenami jednostkowymi zawierających wszelkie niezbędne dane pozwalające Zamawiającemu na przeprowadzenie procedury przetargowej i wyłonienie wykonawcy projektu.
6. Zamawiający w miarę możliwości udostępni na wniosek Zamaw
Liczba odsłon strony: 519
Komunikaty