Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Dostawa warzyw i owoców świeżych, warzyw konserwowanych i/lub puszkowanych i owoców tropikalnych

Andrzej Kramarz
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte Oddział: Sekcja Materiałowa
Termin:
Zamieszczenia : 20-03-2023 09:32:00
Składania : 23-03-2023 08:00:00
Otwarcia : -
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte z siedzibą w 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza 69 informuje o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.

Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku:

- niewystarczających środków na realizację zamówienia,

- zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.

 Warunki dostawy i płatności:

·         dostawa warzyw i owoców świeżych, warzyw konserwowanych i/lub puszkowanych i owoców tropikalnych dla AMW Gdynia (zwana dalej AMW) oraz do AOS w Czernicy k. Chojnic (zwana dalej AOS) w,

·          koszt dostawy leży po stronie Wykonawcy,

·         Sprzedający uwzględni w swoich kalkulacjach dostawy:

o   trzy razy w tygodniu do AMW Gdynia przez cały okres obowiązywania umowy

o   dwa razy w tygodniu do w miesiącach od kwietnia do czerwca do m. Czernica koło Chojnic.

·         dostawy przedmiotu zamówienia do AMW będą się odbywać na podstawie zamówień, od poniedziałku do soboty nie później niż do godz. 12.00 lub wg potrzeb Zamawiającego.

·         Kupujący planuje podpisanie umowy na czas określony, od momentu podpisania umowy do 30 czerwca 2023 r.

·         termin płatności do 30 dni liczonych od dnia odbioru faktury VAT.

 

Złożenie oferty przez Wykonawcę jest jednoznaczne z oświadczeniem, że:

 jest on uprawniony oraz posiada niezbędne kwalifikacje do pełnej realizacji przedmiotu  zamówienia.

przedmiot zamówienia jest właściwej jakości, fabrycznie nowy i może być używany bez naruszania praw własności osób trzecich w tym praw patentowych i praw autorskich.

przedmiot zamówienia spełnia normy przewidziane prawem polskim.

 W przypadku pytań:

- merytorycznych, proszę o kontakt z osobą odpowiedzialną merytorycznie za ww. zamówienie p. Waldemarem GROCHOLĄ, @: w.grochola@amw.gdynia.pl, tel. 261-262-796, w godzinach 7.30-15.30, lub poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego".

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

tel. 22 101 02 02

 

e-mail: cwk@platformazakupowa.pl

 

 

Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Arbuz - 200 kg - (0)
2 Bakłażan - 50 kg - (0)
3 Botwina - 100 kg - (0)
4 Brokuły świeże - 240 kg - (0)
5 Brzoskwinie - 200 kg - (0)
6 Buraki ćwikłowe - 1570 kg - (0)
7 Cebula - 1150 kg - (0)
8 Cebula czerwona - 230 kg - (0)
9 Cukinia - 170 kg - (0)
10 Cykoria - 10 kg - (0)
11 Czarna rzepa - 90 kg - (0)
12 Czosnek - 120 kg - (0)
13 Fasolka szparagowa świeża - 190 kg - (0)
14 Gruszki świeże - 110 kg - (0)
15 Jabłka - 2380 kg - (0)
16 Kalafior - 570 kg - (0)
17 Kapusta brukselska - 200 kg - (0)
18 Kapusta czerwona - 510 kg - (0)
19 Kapusta kiszona - 960 kg - (0)
20 Kapusta pekińska - 2250 kg - (0)
21 Kapusta świeża biała - 4280 kg - (0)
22 Kapusta włoska - 150 kg - (0)
23 Koperek zielony - 60 kg - (0)
24 Marchew świeża - 3440 kg - (0)
25 Natka kolendry - 10 kg - (0)
26 Natka pietruszki - 50 kg - (0)
27 Nektarynki - 100 kg - (0)
28 Ogórki kiszone - 680 kg - (0)
29 Ogórki małosolne - 100 kg - (0)
30 Ogórki świeże - 2660 kg - (0)
31 Papryka świeża - 490 kg - (0)
32 Pieczarki - 470 kg - (0)
33 Pietruszka korzeniowa - 350 kg - (0)
34 Pomidory - 2290 kg - (0)
35 Pomidory koktailowe - 220 kg - (0)
36 Por - 700 kg - (0)
37 Rukola - 30 kg - (0)
38 Rzodkiewka - 360 kg - (0)
39 Sałata lodowa - 900 kg - (0)
40 Sałata zielona - 1290 kg - (0)
41 Seler - 1420 kg - (0)
42 Seler naciowy - 70 kg - (0)
43 Szczypior - 90 kg - (0)
44 Szpinak świeży - 90 kg - (0)
45 Śliwki świeże - 130 kg - (0)
46 Winogrona - 120 kg - (0)
47 Ziemniaki jadalne - 27830 kg - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3225 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - ... dni od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 384