Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZO/IntILO/2023/5 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin

Grażyna Marcińczyk
Miasto Ostrołęka Oddział: I Liceum Ogólnokształcące im. Gen. Józefa Bema
Termin:
Zamieszczenia : 27-01-2023 13:40:00
Składania : 02-02-2023 09:00:00
Otwarcia : 02-02-2023 09:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym jednostki.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin, zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia, poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 9.02.2023r. do 8.02.2024r.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do Zamawiającego"; 

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert.pdf pdf 132.1 2023-01-27 13:40:00 Kryterium
Załącznik nr 2 - Klauzula RODO.pdf pdf 522.06 2023-01-27 13:40:00 Kryterium
Załącznik nr 3 - Wzór Umowy.pdf pdf 142.74 2023-01-27 13:40:00 Kryterium
Załącznik nr 4 - Dane Wykonawcy i Oświadczenie.pdf pdf 164.53 2023-01-27 13:40:00 Kryterium

Komunikaty

2023-02-02 11:28 Grażyna Marcińczyk Zamawiający informuje, że w przedmiotowym postępowaniu wybrana została oferta Wykonawcy:
DANTEX Rafałowski Spółka jawna, 18-400 Łomża, ul. Browarna 2A.
Cena oferty: 83446,20 zł netto + należny podatek VAT.
Jest to oferta najkorzystniejsza w kryterium ceny oraz spełnia wymagane przez Zamawiającego warunki formalne.

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Boczek surowy b/ż - 35 kg - (0)
2 Karkówka wieprzowa surowa b/k - 300 kg - (0)
3 Łopatka wieprzowa surowa b/k - 800 kg - (0)
4 Mięso wołowe z łopatki surowe b/k - 25 kg - (0)
5 Pachwina wieprzowa - 5 kg - (0)
6 Schab wieprzowy surowy b/k - 600 kg - (0)
7 Szynka wieprzowa surowa b/k - 300 kg - (0)
8 Szynka wieprzowa surowa b/k kulka - 300 kg - (0)
9 Wątróbka wieprzowa surowa - 60 kg - (0)
10 Żeberka paski surowe - 30 kg - (0)
11 Baleron wędzony parzony, min. 72% mięsa z karczku 15 kg - (0)
12 Boczek wędzony b/ż wędzony parzony, min. 80% boczku 50 kg - (0)
13 Kabanosy wieprzowe wędzone parzone suszone 65 kg - (0)
14 Kaszanka gryczana parzona, bez dużych kawałków wątróbki 80 kg - (0)
15 Kiełbasa biała parzona 40 kg - (0)
16 Kiełbasa krakowska wędzona parzona, min. 75% mięsa wieprzowego 65 kg - (0)
17 Kiełbasa podwawelska oryginalna Pekpol wędzona parzona 50 kg - (0)
18 Kiełbasa szynkowa parzona, min. 55% mięsa wieprzowego 30 kg - (0)
19 Kiełbasa śląska wędzona parzona, min. 70% mięsa 260 kg - (0)
20 Kiełbasa zwyczajna wędzona parzona, min. 72% mięsa 5 kg - (0)
21 Kiełbasa żywiecka wędzona parzona, min. 80% mięsa 110 kg - (0)
22 Ogonówka wędzona, parzona, min. 77% mięsa wieprzowego 20 kg - (0)
23 Parówki wieprzowe wędzone parzone, min. 80% mięsa 220 kg - (0)
24 Parówki wieprzowe z szynki wędzone parzone, min. 90% mięsa 220 kg - (0)
25 Pasztet wieprzowo-drobiowy - 90 kg - (0)
26 Polędwica sopocka wędzona parzona, min.70% polędwicy 130 kg - (0)
27 Polędwica łososiowa - 85 kg - (0)
28 Rolada schabowa - 20 kg - (0)
29 Salami boomerang rogal JBB - 70 kg - (0)
30 Schab krotoszyński Pekpol wędzony, parzony 25 kg - (0)
31 Schab pieczony - 90 kg - (0)
32 Szynka gotowana wędzona parzona, min. 57% szynki wieprzowej 240 kg - (0)
33 Szynka z beczki wędzona parzona, min. 85% szynki wieprzowej 70 kg - (0)
34 Szynka z liściem wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej 20 kg - (0)
35 Szynka (wędlina) inna niż wymienione wyżej, wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej (np. NieWiejska Korona, Śląska JBB, Szwagra Krakus, Wędzona dymem Karol, Rzeźnika) 50 kg - (0)
36 Żeberka paski wędzone - 5 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Zaproszenie do złożenia ofert - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 1 - Zap [...].pdf

(0)
3 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dnia prawidłowo wystawionej i dostarczonej każdorazowo z dostawą faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
4 Terminy dostaw - Do 2 dni roboczych od dnia zgłoszenia. Dostawy codziennie (poniedziałek - piątek) do godz. 8.30. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
5 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu i wniesienia produktów do magazynu lub miejsca wskazanego w siedzibie Zamawiającego - po stronie Wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
6 Klauzula RODO - Proszę pobrać, podpisać i załączyć skan. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Załącznik nr 2 - Kla [...].pdf

(0)
7 Wzór umowy - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 3 - Wzó [...].pdf

(0)
8 Dane Wykonawcy i oświadczenie - Proszę pobrać, wypełnić, podpisać i załączyć skan. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Załącznik nr 4 - Dan [...].pdf

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 244