Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 10-08-2022 12:24:00 |
Składania : | 18-08-2022 09:00:00 |
Otwarcia : | 18-08-2022 09:05:00 |
Tryb: | Zapytanie ofertowe |
Rodzaj: | Usługa |
Wydział Zaopatrzenia Komendy
Wojewódzkiej Policji w Opolu zaprasza do złożenia oferty na usługę
cateringową w ramach mikroprojektu nr CZ.11.4.120/0.0/0.0/16_009/0002354 pn. "Bezpieczne dzielnice
pogranicza polsko-czeskiego” jest współfinansowany ze środków
Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu INTERREG V-A
Republika Czeska – Polska oraz ze środków budżetu państwa. Przekraczamy
granice.
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa – dla 700
osób
Miejsce
wykonania usługi: teren Komendy Powiatowej Policji w Prudniku
ul. Księdza Skowrońskiego 39
48-200 Prudnik
Data
: 09.09.2022 r.
Godzina:
10:00 – 16:00
Oferowana
usługa cateringowa powinna zawierać:
1. Zupa
– grochówka
- 250 porcji
- flaczarka o poj. 300 ml
2. Naleśniki
z nutellą
- wykonywane na miejscu (na własnym
sprzęcie gastronomicznym)
- 700 szt.
- średnica naleśnika ok. 25 cm
3. Deserki
owocowe w plastikowych pojemnikach
- 400 szt.
- pojemnik o poj. 90 ml
4. Soczki
w kartoniku z rurką
- 400 szt. ( 200 szt. smak jabłkowy
oraz 200 szt. smak pomarańczowy )
- pojemność soczku 200 ml
5. Lody
na gałki
- ok. 600 szt.
- wafelek :
*
300 szt. wafelek kanadyjski
średnica ok
54 mm , wys. ok. 72 mm
*
300 szt. wafelek rożek
średnica
ok. 50 mm, wys. ok. 115 mm
- własny sprzęt do wykonywania
usługi
- min. 4 smaki lodów
- gałkownica – min. 5,5 cm średnicy
, waga gałki ok 50 g
Wykonawca zapewnia pełną obsługę wykonania usługi cateringowej, tj. przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, deserów, lodów.
Wykonawca musi złożyć ofertę na całość usługi cateringowej.
Komunikaty