Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 21WOG-SŻ.2712.10.2022 Zakup i dostawy konserw mięsnych

Deadlines:
Published : 12-06-2022 11:59:00
Placing offers : 15-06-2022 13:00:00
Offers opening : -
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

1. Zamawiający nie dopuszcza dokonanie wyboru oferty na podstawie ofert częściowych.

2. Zamawiający zastrzega sobie prawo udzielania informacji jedynie o wyborze najkorzystniejszej oferty wybranej na podstawie kryterium ceny ofert.

3. Zamawiający zastrzega możliwość przeprowadzenia negocjacji w zakresie zaoferowanych cen, np. w przypadku złożenia ofert z taką samą ceną, lub negocjacji zakresu ilościowego zamówienia.

4. Negocjacje mogą być przeprowadzone w formie wymiany informacji mailem lub faksem.

5. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia procedury bez podania przyczyn.

6. Otwarcie ofert nie ma charakteru publicznego.

7. Inne wymogi: Zamawiający odrzuci oferty, które w przypadku weryfikacji przez Zamawiającego proponowanego produktu złożonej oferty nie spełni wymogów opisu przedmiotu zamówienia lub dostawca na prośbę Zamawiającego nie przedstawi pełnego opisu potwierdzającego zgodność produktu, a także oferty bez wypełnienia wszystkich pól formularza ofertowego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel. 261 312 901; 782 930 928

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zał. nr 2 -_Minimalne wymagania jakościowe dla konserw mięsnych.pdf pdf 1849.55 2022-06-12 11:59:00 Proceeding
626144-protocol konserwy.xlsx xlsx 36.05 2022-06-15 14:00:29 Public message

Announcements

2022-06-15 14:00 Henryk OMIECZYŃSKI W załączniku zestawienie ofert.

626144-protocol kons [...].xlsx

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Pasztet wieprzowy Zgodnie z załącznikiem nr 2 200 kg 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Kwiatkowskiego 15
82-300, Elbląg
(0)
2 Mielonka wieprzowa Zgodnie z załącznikiem nr 2 500 kg 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Kwiatkowskiego 15
82-300, Elbląg
(0)
3 Gulasz angielski Zgodnie z załącznikiem nr 2 500 kg 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Kwiatkowskiego 15
82-300, Elbląg
(0)
4 Wieprzowina w sosie własnym Zgodnie z załącznikiem nr 2 500 kg 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Kwiatkowskiego 15
82-300, Elbląg
(0)
Currency rates NBP , EUR: 4.2617 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew do 21 dni od dostarczenia oryginału prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - do 21 dni roboczych od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Wartość zamówienia - Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia lub zmniejszenia ilości asortymentu oraz zaokrąglenia ilości do pełnych opakowań zbiorczych. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
6 Miejsce dostaw do magazynów Zamawiającego - Wykonawca Zapewnia dostawy do Elbląga, Braniewa, Bartoszyc i Morąga. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
7 Opakowanie jednostkowe konserw - Masa netto opakowania jednostkowego oferowanych konserw nie może przekraczać 300g. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 306