Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 01-2022 Zaopatrzenie kuchni szkolnej w wyroby mięsne (SP 4 Ostrołęka)

Michał Sznyter
Miasto Ostrołęka Department: Szkoła Podstawowa Nr 4
Deadlines:
Published : 14-02-2022 09:09:00
Placing offers : 23-02-2022 09:00:00
Offers opening : -
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Ilości produktów zawarte w zapytaniu ofertowym są szacunkowe, dotyczą zapotrzebowania na okres 1 miesiąca i w przypadku realizowanych zamówień mogą nieznacznie odbiegać od podanych wartości. Częstotliwość dostaw - codziennie.

Czas obowiązywania umowy - 1 rok.

Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel. 531329345  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
projekt umowy wyr. mięsne 2022.docx docx 14.73 2022-02-14 09:09:00 Proceeding

Announcements

Buyer has not publish any additional messages

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 korpus z kurczaka - 30 kg - (0)
2 łopatka wieprzowa - 60 kg - (0)
3 szynka wieprzowa - 40 kg - (0)
4 pałeczki z kurczaka - 200 pc. - (0)
5 filet z kurczaka - 30 kg - (0)
6 mięso garmażeryjne drobiowe - 30 kg - (0)
7 podudzie z kurczaka - 200 pc. - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 21 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - 1 dzień od otrzymania zamówienia. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 183