Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZO/ZSZ4/2022/03 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin.

Elżbieta Stepnowska
Miasto Ostrołęka Department: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. Adama Chętnika
Deadlines:
Published : 11-01-2022 16:24:00
Placing offers : 20-01-2022 12:00:00
Offers opening : 20-01-2022 12:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia poprzez poniższy formularz elektroniczny.

Dostawy mają być realizowane od 01.02.2022 do 30.06.2022 oraz od 01.09.2022 do 30.06.2023.


Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych -wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert ZSZ Nr4-1.pdf pdf 94.83 2022-01-11 16:24:00 Proceeding
Załącznik nr 2 formularz ofertowy.pdf pdf 82.26 2022-01-11 16:24:00 Proceeding
Załącznik nr 3 wzór umowy (1).pdf pdf 88.16 2022-01-11 16:24:00 Proceeding
Załącznik nr 5 Uzupełnienie treści zaproszenia do składania ofert z dnia 11.01.2022 roku..pdf pdf 74.69 2022-01-12 14:38:35 Public message
Załącznik nr 4 - Klauzula RODO ZSZ Nr4.pdf pdf 62.05 2022-01-11 18:56:01 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty..pdf pdf 360.38 2022-01-20 19:24:48 Public message

Announcements

2022-01-20 19:24 Elżbieta Stepnowska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

2022-01-20 12:00 Buyer message Kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia wynosi 80506.44 zł brutto.
2022-01-12 14:38 Elżbieta Stepnowska Uzupełnienie treści zamówienia do składania ofert z dnia 11.01.2022 roku.

Załącznik nr 5 Uzup [...].pdf

2022-01-11 18:56 Elżbieta Stepnowska Klauzula RODO

Załącznik nr 4 - Kla [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Karkówka wieprzowa surowa b/k - 50 kg - (0)
2 Łopatka wieprzowa surowa b/k 4D - 600 kg - (0)
3 Ligawa wołowa - 20 kg - (0)
4 Udziec wołowy - 200 kg - (0)
5 Triming Wołowy 80/20 - 180 kg - (0)
6 Polędwiczki wieprzowe surowe - 120 kg - (0)
7 Schab wieprzowy surowy b/k - 400 kg - (0)
8 Boczek surowy b/ż - 30 kg - (0)
9 Szynka wieprzowa surowa b/k 4D - 200 kg - (0)
10 Szynka wieprzowa surowa kulka - 200 kg - (0)
11 Boczek wędzony surowy 80% boczku 40 kg - (0)
12 Boczek wędzony parzony 80%boczku 40 kg - (0)
13 Kiełbasa biała parzona 20 kg - (0)
14 Kiełbasa parówkowa 80% mięsa z szynki 40 kg - (0)
15 Kiełbasa Podwawelska min 74% mięsa 80 kg - (0)
16 Kiełbasa Wielkopolska min 74% mięsa 20 kg - (0)
17 Kiełbasa Toruńska min 80% mięsa 100 kg - (0)
18 Kiełbaski śniadaniowe min 80% 80 kg - (0)
19 Parówki z szynki min 80% mięsa z szynki 150 kg - (0)
20 Kiełbasa szynkowa 80% mięsa 40 kg - (0)
21 Kiełbasa Krotoszyńska 80% mięsa 20 kg - (0)
22 Kiełbasa krakowska parzona min 80% mięsa 60 kg - (0)
23 Kiełbasa Krakowska podsuszana powyżej 80% mięsa 40 kg - (0)
24 Kiełbasa żywiecka min 80% mięsa 20 kg - (0)
25 Kiełbasa żywiecka podsuszana min 80% mięsa 40 kg - (0)
26 Łopatka pieczona min 80% mięsa 40 kg - (0)
27 Ogonówka parzona min 80% mięsa 80 kg - (0)
28 Polędwica wieprzowa typu sopocka powyżej 80% mięsa 60 kg - (0)
29 Polędwica łososiowa powyżej 80% mięsa 25 kg - (0)
30 Schab pieczony powyżej 80% mięsa 80 kg - (0)
31 Schabówka w przyprawach powyżej 80% mięsa 40 kg - (0)
32 Szynka gotowana powyżej 80% mięsa wieprzowego 70 kg - (0)
33 Szynka wieprzowa powyżej 80% mięsa typu dębowa,krucha,z beczki, nasza ,wiejska 120 kg - (0)
34 Szynka konserwowa min 80% mięsa 25 kg - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Dostawy od poniedziałku do piątku do godz 8.00 wraz z fakturą. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
Unlock the form

The number of page views: 183