Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZP.272.26.2021 Zamówienie na organizację i przeprowadzenie kursów i szkoleń zawodowych z branży turystyczno - gastronomicznej dla uczniów szkół ponadpodstawowych, dla których organem prowadzącym jest Powiat Nowosądecki w ramach projektu pn.: „Rozwijanie oferty szkół prowadzących kształcenie zawodowe w Powiecie Nowosądeckim”.

Iwona Kowalczyk
Powiat Nowosądecki
Termin:
Zamieszczenia : 28-07-2021 14:08:00
Składania : 06-08-2021 10:00:00
Otwarcia : 06-08-2021 10:15:00
Tryb: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Rodzaj: Usługa

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
26 Ogłoszenie o zamówieniu.pdf pdf 165.8 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 SWZ.pdf pdf 1176.69 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 1 do SWZ OPZ.pdf pdf 866.29 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 2 do SWZ Projekt umowy.pdf pdf 1128.6 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 3 do SWZ Oswiadczenie wykonawcy art.125 ust. 1.doc doc 105 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 3 do SWZ Oswiadczenie wykonawcy art.125 ust. 1.pdf pdf 758.37 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 3a Oświadczenie podmiotu udostępniającego.doc doc 102 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 3a Oświadczenie podmiotu udostępniającego.pdf pdf 729.81 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 4 do SWZ Formularz oferty.doc doc 217.5 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 zał. nr 4 do SWZ Formularz oferty.pdf pdf 1004.22 2021-07-28 14:08:00 Postępowanie
26 Informacje podane po otwarciu ofert.pdf pdf 552.45 2021-08-06 15:09:00 Publiczna wiadomość
26 Informacje podane po otwarciu ofert.pdf pdf 144.24 2021-08-09 13:05:31 Publiczna wiadomość
26 Informacja o wyborze.pdf pdf 675.39 2021-09-10 13:22:54 Publiczna wiadomość
26 Informacja o wyborze oferty na IX część.pdf pdf 605.2 2021-09-22 13:56:54 Publiczna wiadomość
26 Informacja o ponownym wyborze.pdf pdf 708.22 2021-10-01 12:07:17 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2021-10-01 12:07 Iwona Kowalczyk INFORMACJA O PONOWNYM WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT NA REALIZACJĘ CZĘŚCI I, II, III, IV, V i VII ZAMÓWIENIA UDOSTĘPNIANA NA PODSTAWIE ART. 253 UST. 2 USTAWY PZP

26 Informacja o pono [...].pdf

2021-09-22 13:56 Iwona Kowalczyk INFORMACJA O PONOWNYM WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY NA REALIZACJĘ CZĘŚCI IX ZAMÓWIENIA UDOSTĘPNIANA NA PODSTAWIE ART. 253 UST. 2 USTAWY PZP

26 Informacja o wybo [...].pdf

2021-09-10 13:22 Iwona Kowalczyk INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT UDOSTĘPNIANA NA PODSTAWIE ART. 253 UST. 2 USTAWY PZP

26 Informacja o wybo [...].pdf

2021-08-09 13:05 Beata Zięcina – Kasieczka UWAGA: SPROSTOWANE INFORMACJE PODANE W DNIU 6 SIERPNIA 2021 ROKU PO OTWARCIU OFERT UDOSTĘPNIANE ZGODNIE Z ART. 222 UST. 5 USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

26 Informacje podane [...].pdf

2021-08-06 15:08 Iwona Kowalczyk INFORMACJE PODANE PO OTWARCIU OFERT UDOSTĘPNIANE ZGODNIE Z ART. 222 UST. 5 USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

26 Informacje podane [...].pdf

2021-08-06 10:00 Komunikat Zamawiającego INFORMACJA O KWOCIE JAKĄ ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA PRZEZNACZYĆ NA SFINANSOWANIE ZAMÓWIENIA
(podstawa prawna art. 222 ust. 4 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień Publicznych /tekst jednolity Dz. U. z 2019 r. poz. 2019, ze zmianami/)
Kwota, jaką zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia wynosi: 219 500,00 zł brutto, w tym:
na Część I kurs sommeliera - 10 150,00 zł
na Część II kurs kelnera - 29 000,00 zł
na Część III kurs kucharza małej gastronomii - 15 000,00 zł
na Część IV kurs kuchni molekularnej - 16 100,00 zł
na Część V kurs tworzenia stron www wraz z egz. ECDL - 12 900,00 zł
na Część VI kurs baristy - 10 000,00 zł
na Część VII kurs carvingu - 14 500,00 zł
na Część VIII kurs barmana - 87 750,00 zł
na Część IX kurs dietetyka - 10 500,00 zł
na Część X kurs pilota wycieczek turystycznych wraz z egzaminem ECDL - 13 600,00 zł

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 1281