Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: 23/IV/2021 Zakup wraz z dostawą ryby mrożonej i przetworów z ryb dla potrzeb Kuchni Klinicznego Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu

Termin:
Zamieszczenia : 13-05-2021 14:58:00
Składania : 21-05-2021 10:00:00
Otwarcia : 21-05-2021 10:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" ,

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Klauzula informacyjna RODO.pdf pdf 426.09 2021-05-13 14:58:00 Postępowanie
WZÓR UMOWY.pdf pdf 620.79 2021-05-13 14:58:00 Postępowanie

Komunikaty

2021-05-25 14:19 Zamówienia Publiczne Zamawiający unieważnia postępowanie ze względu na to, że cena oferty złożonej przez Wykonawcę HEALTHY FOOD MD SPÓŁKA
Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. 55 Pułku Piechoty 34 64-100 Leszno (24 486,00 zł brutto) jako jedynej w niniejszym postępowaniu przekracza kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 1 Ryba mrożona dorsz, filet typu "Czerniak" - Filet z ryby dorszowatej, bez ości, skóry, obcych zanieczyszczeń i glazury, SHATER PACK KL.I. Tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, smak i zapach charakterystyczny dla dorsza, Tekstura po ugotowaniu – zwarta, utrzymująca się w jednym kawałku.Tuszki przełożone folią spożywczą. Opakowanie: pudło kartonowe od 7-15kg. Produkt nieimportowany z Chin. Oznakowanie: pudło powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia ryby mrożonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 1200 kg - (0)
2 2 Ryba z konserwy w pomidorach - płaty śledziowe lub z makreli (60% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (40% przed sterylizacją). Opakowanie puszki o pojemności od 170 - 210g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia z zawleczką. Puszka powinna być szczelna i nie wykazywać wad zamknięcia. Nie dopuszcza się: zmiany barwy, smaku, zapachu treści konserw, oznak korozji puszek i zanieczyszczeń, oślizgłości, nalotu pleśni, braku oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechanicznego, bombaży puszek. Opakowanie zbiorcze - folia zgrzewana, termokurczliwa od 12 - 24 szt. Okres przydatności do spożycia ryby z konserwy deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 180 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 50 szt. - (0)
3 3 Makrela wędzona - tusza kl. I bez głowy. Tusze ułożone w kartonie - równolegle. Opakowanie kartonowe wyścielone papierem pergaminowym od 1- 3 kg. Oznakowanie pudła powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia makreli wędzonej deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 18 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 20 kg - (0)
4 4 Śledzie solone typu "Matyjas" kl. I - filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty i delikatnej strukturze, łagodnym smaku. Barwa mięsa: jasna, biała do lekko kremowej. Opakowanie: wiaderko plastikowe od 1 - 3 kg. Materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością. Opakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, jego adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ....... miesiąc, rok), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia śledzi deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 20 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego. 5 kg - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2909 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Akceptacja warunków zamówienia - WZORU UMOWY - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub "TAK" (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 351