Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: Ds/2/zp/2021 Dostawy tłuszczy oraz warzyw sezonowych do Zakładu Karnego we Wronkach.

Justyna Choły-Odrobna
Zakład Karny we Wronkach
Deadlines:
Published : 18-02-2021 10:19:00
Placing offers : 03-03-2021 10:00:00
Offers opening : 03-03-2021 10:30:00
Procedure: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Type: Supply

Requirements and specifications

Ogłoszenie zostało opublikowane w BZP pod nr 2021/BZP/00008338/01


Szanowni Państwo,  


w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej, pliki należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,

- lub podpisem osobistym

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:


Na podstawie art. 222 ust. 4 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych Zamawiający informuje, iż kwota, jaką zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia wynosi:

- część I dostawy tłuszczy: 192 402,00 zł;

- część II dostawy warzyw sezonowych: 86929,06 zł;

- część III dostawy pieczarek:  53750,40 zł.


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Formularz_ofertowy_pieczarki_czIII.doc doc 40 2021-02-18 10:19:00 Proceeding
Formularz_ofertowy_tłuszcze_czI.doc doc 41.5 2021-02-18 10:19:00 Proceeding
Formularz_ofertowy_warzywa_czII.doc doc 45 2021-02-18 10:19:00 Proceeding
Oświadczenie.doc doc 75 2021-02-18 10:19:00 Proceeding
SWZ_DS2.pdf pdf 7908.93 2021-03-02 13:35:40 Proceeding
informacja_publiczna_wybór.pdf pdf 116.47 2021-03-22 11:11:03 Public message
PUBLICZNA.pdf pdf 84.98 2021-04-06 11:55:39 Public message
TŁUSZCZE_WYBÓR_PUBLICZNA.pdf pdf 96.92 2021-03-08 12:02:34 Public message
Protokół otwarcia.doc doc 35.5 2021-03-03 13:31:13 Public message
Pieczarki_wybór_publiczna.pdf pdf 137.32 2021-03-04 13:18:02 Public message
warzywa_unieważnienie_publiczna.pdf pdf 149.02 2021-03-04 13:19:09 Public message

Announcements

2021-04-07 11:23 Justyna Choły-Odrobna Zamawiający Zakład Karny we Wronkach na podstawie art. 262 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych informuje Wykonawców, iż na platformie zakupowej Zamawiającego została zamieszczona procedura przetargowa na dostawy tłuszczów oraz warzyw sezonowych - Ds/5/zp/2021.
2021-04-06 11:55 Justyna Choły-Odrobna W załączeniu pismo - unieważnienie

PUBLICZNA.pdf

2021-03-22 11:11 Justyna Choły-Odrobna Dzień dobry.
Zamawiający Zakład Karny we Wronkach dokonał ponownego badania i oceny ofert oraz wyboru najkorzystniejszej oferty - art. 263 ustawy PZP.

informacja_publiczna [...].pdf

2021-03-08 12:02 Justyna Choły-Odrobna W załączeniu informacja - wybór oferty na dostawy tłuszczy - część I zamówienia.

TŁUSZCZE_WYBÓR_PUBLI [...].pdf

2021-03-04 13:19 Justyna Choły-Odrobna Informacja o unieważnieniu postępowania w części II zamówienia (dostawy warzyw sezonowych).

warzywa_unieważnieni [...].pdf

2021-03-04 13:18 Justyna Choły-Odrobna Wybór oferty - część III zamówienia (dostawy pieczarek).

Pieczarki_wybór_publ [...].pdf

2021-03-03 13:31 Justyna Choły-Odrobna Na podstawie art. 222 ust. 5 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych, w załączeniu udostępnia informacje z otwarcia ofert.

Protokół otwarcia.do [...].doc

2021-03-03 12:32 Justyna Choły-Odrobna Zamawiający informuje, iż w aktualnie trwa weryfikacja podpisów, jednakże w związku z utrudnieniami związanymi z formatami plików, które nie są rekomendowane przez platformę zakupową, Zamawiający zamieści informację z otwarcia ofert niezwłocznie po rozwiązaniu problemu.
2021-03-03 10:00 Buyer message Na podstawie art. 222 ust. 4 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych Zamawiający informuje, iż kwota, jaką zamierza przeznaczyć na realizację zamówienia wynosi:

- część I dostawy tłuszczy: 192 402,00 zł;

- część II dostawy warzyw sezonowych: 86929,06 zł;

- część III dostawy pieczarek: 53750,40 zł.

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 704