Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZO/IntILO/2021/11 Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych

Grażyna Marcińczyk
Miasto Ostrołęka Department: I Liceum Ogólnokształcące im. Gen. Józefa Bema
Deadlines:
Published : 15-01-2021 11:31:00
Placing offers : 27-01-2021 12:00:00
Offers opening : 27-01-2021 12:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych, zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia, poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 9.02.2021r. do 8.02.2022r.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego";

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Załącznik nr 2 - Zaproponowana Gramatura i Producent.pdf pdf 335.24 2021-01-15 11:31:00 Criterion
Załącznik nr 4 - Wzór Umowy.pdf pdf 142.87 2021-01-15 11:31:00 Criterion
Załącznik nr 5 - Dane Wykonawcy i Oświadczenie.pdf pdf 164.07 2021-01-15 11:31:00 Criterion
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert.pdf pdf 131.2 2021-01-15 11:31:00 Criterion
Załącznik nr 3 - Klauzula RODO.pdf pdf 522.06 2021-01-15 11:31:00 Criterion
Informacja O Wyborze Najkorzystniejszej Oferty.doc doc 26 2021-02-01 14:13:49 Public message

Announcements

2021-02-01 14:13 Grażyna Marcińczyk Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja O Wyborze [...].doc

2021-01-25 11:49 Grażyna Marcińczyk W związku zapytaniem Wykonawcy Zamawiający zamieszcza treść odpowiedzi.
Pytanie:
"- czy paprykarz z łososiem może być 150 g? czy konkretnie ten produkt 152g firmy MK?
- aktualnie nie ma już w sprzedaży limand i tilapii 25% - czy może być 30%?"

Odpowiedź:
Zamawiający dopuszcza w poz. 14 (Paprykarz z łososiem 152g, konserwa MK) produkt o gramaturze 150g innego niż MK producenta/markę.
Zamawiający dopuszcza w poz. 2 (Filet mrożony z limandy, bez skóry IQF, max. 20-25% glazury) oraz w poz. 6 (Filet mrożony z tilapii, bez skóry IQF, max. 20-25% glazury) produkty w glazurze max. 30%.
2021-01-15 21:22 Grażyna Marcińczyk Zamawiający informuje, że w Załączniku nr 4 – Wzór Umowy, załączonym do postępowania, wprowadza następujące zmiany:
W nagłówku:
Jest: ‘’wyłonionym w trybie zapytania ofertowego dotyczącego zamówienia publicznego o wartości szacunkowej nieprzekraczającej wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30 000 euro, zgodnie z treścią art. 4 pkt 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2019 roku, poz. 1843).”
Powinno być: ”wyłonionym w trybie zapytania ofertowego dotyczącego zamówienia publicznego o wartości szacunkowej nieprzekraczającej 130 000 zł.”

W § 14:
Jest: ‘’W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową będą miały zastosowanie obowiązujące przepisy Kodeksu cywilnego oraz Ustawy – Prawo zamówień publicznych.’’
Powinno być: ‘’W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową będą miały zastosowanie obowiązujące przepisy Kodeksu cywilnego.’’

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Filet mrożony z dorsza czarnego bez skóry, SHP 75 kg - (0)
2 Filet mrożony z limandy bez skóry, IQF, max.20-25% glazury 50 kg - (0)
3 Filet mrożony z mintaja bez skóry, SHP 35 kg - (0)
4 Filet mrożony z miruny nowozelandzkiej ze skórą, SHP, rozmiar 6-8 150 kg - (0)
5 Filet mrożony z morszczuka bez skóry, SHP, rozmiar 6-8 35 kg - (0)
6 Filet mrożony z tilapii bez skóry, IQF, max.20-25% glazury 225 kg - (0)
7 Filet śledziowy marynowany wiaderko, 4kg po odcieku 28 kg - (0)
8 Filet śledziowy solony wiaderko, 4kg po odcieku 20 kg - (0)
9 Filet z makreli w oleju 170g konserwa 73 pc. - (0)
10 Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g konserwa 323 pc. - (0)
11 Makrela wędzona - 65 kg - (0)
12 Paprykarz szczeciński 130-135g konserwa, Dega, Graal lub Seko 209 pc. - (0)
13 Paprykarz z łososiem 130-135g konserwa, Dega, Graal lub Seko 271 pc. - (0)
14 Paprykarz z łososiem 152g konserwa, MK 449 pc. - (0)
15 Sałatka pikantna z makrelą 130-150g konserwa, Dega, Graal, MK lub Seko 70 pc. - (0)
16 Sałatka pikantna z łososiem 130-150g konserwa, Dega lub MK 70 pc. - (0)
17 Tuńczyk rozdrobniony w oleju 170g konserwa 85 pc. - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Zaproszenie do złożenia ofert - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 1 - Zap [...].pdf

(0)
3 Zaproponowana gramatura i producent - Proszę pobrać, wypełnić i załączyć skan. Attachment required

Załącznik nr 2 - Zap [...].pdf

(0)
4 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dnia prawidłowo wystawionej i dostarczonej każdorazowo z dostawą faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
5 Terminy dostaw - Do 2 dni roboczych od dnia zgłoszenia. Dostawy we wtorki i czwartki do godz. 8.30. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
6 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu i wniesienia produktów do magazynu lub miejsca wskazanego w siedzibie Zamawiającego - po stronie Wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
7 Klauzula RODO - Proszę pobrać, podpisać i załączyć skan. Attachment required

Załącznik nr 3 - Kla [...].pdf

(0)
8 Wzór umowy - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 4 - Wzó [...].pdf

(0)
9 Dane Wykonawcy i oświadczenie - Proszę pobrać, wypełnić, podpisać i załączyć skan. Attachment required

Załącznik nr 5 - Dan [...].pdf

(0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 573