Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZO/IntILO/2021/4 Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin

Grażyna Marcińczyk
Miasto Ostrołęka Oddział: I Liceum Ogólnokształcące im. Gen. Józefa Bema
Termin:
Zamieszczenia : 15-01-2021 10:31:00
Składania : 27-01-2021 12:00:00
Otwarcia : 27-01-2021 12:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin, zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia, poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 9.02.2021r. do 8.02.2022r.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"; 

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Załącznik nr 2 - Zaproponowany Produkt i Producent.pdf pdf 332.01 2021-01-15 10:31:00 Kryterium
Załącznik nr 4 - Wzór Umowy.pdf pdf 144.35 2021-01-15 10:31:00 Kryterium
Załącznik nr 5 - Dane Wykonawcy i Oświadczenie.pdf pdf 164.37 2021-01-15 10:31:00 Kryterium
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert.pdf pdf 131.22 2021-01-15 10:31:00 Kryterium
Załącznik nr 3 - Klauzula RODO.pdf pdf 522.06 2021-01-15 10:31:00 Kryterium
Informacja O Wyborze Najkorzystniejszej Oferty.doc doc 24.5 2021-02-01 14:02:30 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2021-02-01 14:02 Grażyna Marcińczyk Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja O Wyborze [...].doc

2021-01-15 14:52 Grażyna Marcińczyk Zamawiający informuje, że w Załączniku nr 4 – Wzór Umowy, załączonym do postępowania, wprowadza następujące zmiany:
W nagłówku:
Jest: ‘’wyłonionym w trybie zapytania ofertowego dotyczącego zamówienia publicznego o wartości szacunkowej nieprzekraczającej wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30 000 euro, zgodnie z treścią art. 4 pkt 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2019 roku, poz. 1843).”
Powinno być: ”wyłonionym w trybie zapytania ofertowego dotyczącego zamówienia publicznego o wartości szacunkowej nieprzekraczającej 130 000 zł.”

W § 14:
Jest: ‘’W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową będą miały zastosowanie obowiązujące przepisy Kodeksu cywilnego oraz Ustawy – Prawo zamówień publicznych.’’
Powinno być: ‘’W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową będą miały zastosowanie obowiązujące przepisy Kodeksu cywilnego.’’

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Baleron wędzony parzony, min. 72% mięsa z karczku 10 kg - (0)
2 Boczek surowy b/ż - 12 kg - (0)
3 Boczek wędzony b/ż wędzony parzony, min. 80% boczku 112 kg - (0)
4 Boczek wędzony paski wędzony parzony, min.80% boczku 20 kg - (0)
5 Kabanosy wieprzowe wędzone parzone suszone 36 kg - (0)
6 Karkówka wieprzowa surowa b/k - 243 kg - (0)
7 Kaszanka gryczana parzona, bez dużych kawałków wątróbki 44 kg - (0)
8 Kiełbasa biała parzona 68 kg - (0)
9 Kiełbasa krakowska wędzona parzona, min. 75% mięsa wieprzowego 100 kg - (0)
10 Kiełbasa parówkowa wędzona parzona, min. 47% mięsa 73 kg - (0)
11 Kiełbasa podwawelska oryginalna Pekpol wędzona parzona 136 kg - (0)
12 Kiełbasa szynkowa parzona, min. 55% mięsa wieprzowego 116 kg - (0)
13 Kiełbasa śląska wędzona parzona, min. 70% mięsa 203 kg - (0)
14 Kiełbasa zwyczajna wędzona parzona, min. 72% mięsa 13 kg - (0)
15 Kiełbasa żywiecka wędzona parzona, min. 80% mięsa 107 kg - (0)
16 Kiełbaski typu frankfurterki/tyrolki wędzone parzone, min. 80% mięsa 12 kg - (0)
17 Kości wieprzowe karkowe - 13 kg - (0)
18 Kości wieprzowe schabowe - 38 kg - (0)
19 Łopatka wieprzowa surowa b/k - 650 kg - (0)
20 Mięso wołowe z łopatki surowe b/k - 30 kg - (0)
21 Ogonówka wędzona, parzona, min. 77% mięsa wieprzowego 9 kg - (0)
22 Pachwina wieprzowa - 12 kg - (0)
23 Parówki wieprzowe wędzone parzone, min. 80% mięsa 95 kg - (0)
24 Parówki wieprzowe z szynki wędzone parzone, min. 90% mięsa 288 kg - (0)
25 Pasztet wieprzowo-drobiowy - 86 kg - (0)
26 Polędwica sopocka wędzona parzona, min.70% polędwicy 60 kg - (0)
27 Rolada schabowa - 36 kg - (0)
28 Schab krotoszyński Pekpol wędzony, parzony 40 kg - (0)
29 Schab pieczony - 87 kg - (0)
30 Schab wieprzowy surowy b/k - 400 kg - (0)
31 Szynka gotowana wędzona parzona, min. 57% szynki wieprzowej 167 kg - (0)
32 Szynka z beczki wędzona parzona, min. 85% szynki wieprzowej 70 kg - (0)
33 Szynka z liściem wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej 70 kg - (0)
34 Szynka z pieca wędzona parzona, min. 82% szynki wieprzowej 19 kg - (0)
35 Szynka (wędlina) inna niż wymienione wyżej, wędzona parzona, min. 79% szynki wieprzowej 80 kg - (0)
36 Szynka wieprzowa surowa b/k - 98 kg - (0)
37 Szynka wieprzowa surowa b/k kulka - 105 kg - (0)
38 Wątróbka wieprzowa surowa - 57 kg - (0)
39 Żeberka paski surowe - 15 kg - (0)
40 Żeberka paski wędzone - 10 kg - (0)
41 Żeberka przykarczkowe surowe - 10 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Zaproszenie do złożenia ofert - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 1 - Zap [...].pdf

(0)
3 Zaproponowany produkt i producent - Proszę pobrać, wypełnić i załączyć skan. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Załącznik nr 2 - Zap [...].pdf

(0)
4 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dnia prawidłowo wystawionej i dostarczonej każdorazowo z dostawą faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
5 Terminy dostaw - Do 2 dni roboczych od dnia zgłoszenia. Dostawy codziennie (poniedziałek - piątek) do godz. 8.30. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
6 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu i wniesienia produktów do magazynu lub miejsca wskazanego w siedzibie Zamawiającego - po stronie Wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję". (0)
7 Klauzula RODO - Proszę pobrać, podpisać i załączyć skan. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Załącznik nr 3 - Kla [...].pdf

(0)
8 Wzór umowy - Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję".

Załącznik nr 4 - Wzó [...].pdf

(0)
9 Dane Wykonawcy i oświadczenie - Proszę pobrać, wypełnić, podpisać i załączyć skan. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Załącznik nr 5 - Dan [...].pdf

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 597