Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Sukcesywna dostawa gotowych dań do przygotowania posiłków profilaktycznych - 78/FZ/2020

Termin:
Zamieszczenia : 01-10-2020 12:12:00
Składania : 14-10-2020 10:00:00
Otwarcia : 14-10-2020 10:05:00
Tryb:
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Komunalne Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej Spółka z o.o. w Bydgoszczy zaprasza Wykonawców do składania ofert w przetargu nieograniczonym dla postępowania na:

Sukcesywna dostawa gotowych dań do przygotowania posiłków profilaktycznych.


Kryterium wyboru oferty jest cena i warunki smakowe. 

Ofertę można złożyć poprzez platformę lub w wersji pisemnej do dnia 14.10.2020 r. do godz. 10:00. 

Wszystkie dokumenty złożone w formie elektronicznej, w tym "Formularz - Oferta", muszą zostać opatrzone kwalifikowanym podpisem elektronicznym osoby uprawnionej do reprezentowania Wykonawcy. 

UWAGA: W przypadku braku certyfikatu kwalifikowanego podpisu elektronicznego proponujemy złożenie oferty w formie pisemnej.

Adres dostarczenia oferty w wersji pisemnej: Kancelaria Zamawiającego ul. Ks. J. Schulza 5, 85-315 Bydgoszcz z dopiskiem: 

Sukcesywna dostawa gotowych dań do przygotowania posiłków profilaktycznych.


Oferty złożone lub dostarczone do siedziby Zamawiającego po terminie składania ofert nie będą rozpatrywane. 

Prosimy o złożenie oferty z wykorzystaniem "Załącznika nr 2 do SIWZ - Formularz oferty".

Do oferty musi być wniesione wadium w wysokości 4 000,00 zł.(słownie: cztery tysiące złotych). 

Wadium należy wpłacić na konto: PKO B.P., nr  36 1020 1462 0000 7402 0332 2823 z dopiskiem: 

Wadium do przetargu na sukcesywną dostawę gotowych dań do przygotowania posiłków profilaktycznych.

Zastrzegamy, że postępowanie nie musi zakończyć się wyborem Wykonawcy.


W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku w prawym, dolnym rogu formularza "Wyślij wiadomość" lub pod adresem zaopatrzenie@kpec.bydgoszcz.pl 

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 do 17:00.

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
SIWZ.pdf pdf 232.85 2020-10-01 12:12:00 Postępowanie
Załącznik nr 1 - Warunki jakościowe posiłki 2019.pdf pdf 103.73 2020-10-01 12:12:00 Postępowanie
Załącznik nr 2 - Formularz oferty.doc doc 64.5 2020-10-01 12:12:00 Postępowanie
Załącznik nr 3 - Projekt umowy.pdf pdf 294.13 2020-10-01 12:12:00 Postępowanie
Wynik postępowania.pdf pdf 190.29 2020-10-22 14:08:15 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2020-10-22 14:08 Iwona Żuławska
W dniu 22.10.2020 r. Zamawiający dokonał wyboru najkorzystniejszej oferty.
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty znajduje się w pliku:

Wynik postępowania.p [...].pdf

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Dostawa gotowych dań do przygotowania posiłków profilaktycznych Oferta Wykonawcy wg wzoru z Załącznika nr 2 do SIWZ - Formularz oferty 1 kpl. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2567 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 70% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki smakowe 30% Spełnienie dodatkowych warunków smakowych. Ocena smakowa zostanie dokonana przez powołaną komisję. (0)
3 Termin płatności - 30 dni (0)
4 Umowa - akceptuję/-jemy bez zastrzeżeń Istotne postanowienia umowy (0)
5 Wpis do ewidencji - Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
6 Dokumenty - 2) Decyzję właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii kwalifikującą zakład Producenta gotowych dań do prowadzenia produkcji z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, konserw mięsnych i mięsno-warzywnych. 3) Aktualne zaświadczenie wystawione przez lekarza weterynarii o znajdowaniu się zakładów Producenta oferowanych gotowych dań pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej. 4) Oświadczenie Producenta, że oferowane do dostaw gotowe dania są ogólnie dostępne w sprzedaży detalicznej (nie będą produkowane jedynie w celu realizacji przedmiotowego zamówienia). 5) Kopia certyfikatu, że produkty użyte do przygotowania oferowanych gotowych dań były wytworzone pod kontrolą Systemu Zapewnienia Kontroli Jakości HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli). 6) Dla każdego z oferowanych gotowych dań - dokument (np. karta informacyjna) potwierdzający zgodność oferowanych gotowych dań z wymaganiami podanymi w Warunkach Zamówienia, w szczególności informujący o: braku substancji konserwujących, braku MOM (zawartości mięsa oddzielonego mechanicznie), braku barwników; oraz o wartości odżywczej w 100g i zawartości tłuszczu, białka, węglowodanów. (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 456