Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 03-04-2020 19:53:00 |
Składania : | 11-05-2020 10:30:00 |
Otwarcia : | 11-05-2020 11:00:00 |
Tryb: | Przetarg nieograniczony |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono ogłoszenie, SIWZ oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywami Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert/wniosków oraz komunikacja odbywa się zgodnie z zapisami załączonej dokumentacji.
Zamawiający rekomenduje prowadzenie komunikacji za pomocą platformazakupowa.pl.
W związku z powyższym przycisk “Wyślij wiadomość” dostępny w prawym, dolnym rogu w formularzu składania oferty służy do:
Zadawania pytań do SIWZ
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty
Przesłania odwołania/inne
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty/wniosku prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
Przypominamy, że oferta/wniosek składany elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem.
2020-06-01 14:37 | Honorata Sygocka |
Zawiadomienie
o
wyborze
najkorzystniejszej
oferty w postępowaniu o zamówienie publiczne realizowane w trybie przetargu nieograniczonego na sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych, znak sprawy (DKw.2232.04.2020).– część 5,6 |
2020-05-28 14:32 | Honorata Sygocka | W załączeniu pismo dot. wyboru najkorzystniejszej oferty. |
2020-05-11 14:32 | Honorata Sygocka | W załączeniu informacja z sesji otwarcia ofert. |
2020-04-27 12:52 | Honorata Sygocka |
DKw.2232.04.2020.HS Kamińsk,
dn.
27
kwietnia
2020
r. Odpowiedź na zapytanie oraz zmiana treści Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postępowaniu o zamówienie publiczne realizowane w trybie przetargu nieograniczonego na sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych, znak sprawy DKw.2232.04.2020 Zamawiający działając na podstawie przepisów art. 38 ust. 2 oraz 4 ustawy Prawo Zamówień Publicznych (tj. Dz.U. z 2019 r. poz. 1843 z późn. zm.), udostępnia na stronie internetowej zapytanie wraz z odpowiedzią oraz w związku z zapytaniem zmienia treść Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. W toku postępowania wpłynęły zapytania dotyczące: 1) Ćwiartki z kurczaka: waga 1 szt. 200-280 g. Potencjalny wykonawca zakwestionował wagę 1 szt. ćwiartki z kurczaka podanej w SIWZ sugerując, iż standardowa ćwiartka z kurczaka waży w granicach 330-380 g. ODPOWIEDŹ: Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na ćwiartkę z kurczaka waga 1 szt. od 200 – 350 g. 2) Skrzydełka z kurczaka: waga 1 sztuki 200-280 g. Potencjalny wykonawca zakwestionował wagę 1 szt. skrzydełka z kurczaka sugerując, iż standardowe skrzydło z kurczaka waży ok 120 g. ODPOWIEDŹ: Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na skrzydełko z kurczaka waga 1 szt. od 90 – 130 g. W związku z powyższym Zamawiający zmienia treść SIWZ w Rozdziale III OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA, Część 4, w taki sposób, że jest: • „Ćwiartka z kurczaka mrożona – w ilości 800 kg – element z kurczaka zawierający podudzie wraz z udem, mięśniami i skórą - bez miednicy i grzbietu, schłodzony. Pałki powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 280 g.” • Skrzydełka z kurczaka mrożone – w ilości 590 kg – element stanowiący skrzydło z kurczaka składają się z 3 części: ramienia, przedramienia i lotki, winno być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 280 g. Winno być: • „Ćwiartka z kurczaka mrożona – w ilości 800 kg – element z kurczaka zawierający podudzie wraz z udem, mięśniami i skórą - bez miednicy i grzbietu, schłodzony. Pałki powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 200 do 350 g.” • „Skrzydełka z kurczaka mrożone – w ilości 590 kg – element stanowiący skrzydło z kurczaka składają się z 3 części: ramienia, przedramienia i lotki, winno być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego, waga 1 szt. od 90 do 130 g.” |
Komunikaty