Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Dostawa sprzetu gastronomicznego

Andrzej Kramarz
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte Oddział: Sekcja Materiałowa
Termin:
Zamieszczenia : 05-11-2019 14:01:00
Składania : 13-11-2019 12:00:00
Otwarcia : 13-11-2019 13:44:00
Tryb:
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte z siedzibą w 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza 69 jest zainteresowana zakupem nw. sprzętu: szt.

Piec konwekcyjno-parowy RATIONAL SCC101E - szt. - 1

SANTOS dystrybutor zimnych napojów 34-3 - szt. - 1

Zmywarka kapturowa do naczyń z pompą spustową, podnoszona ręcznie, kosz: 500x500 mm | LOZAMET, ZKU.10.30EP - szt. - 1

Krajalnica grawitacyjna 612p CE Ma-Ga - szt. - 1

Szatkownica do warzyw do 250 kg/h, 400 V | MA-GA, MKJ3-250.1 z kompletem noży do szatkownicy MaGa MKJ 2.6 - szt. - 1

Schładzarka/zamrażarka szokowa 10xGN1/1, 1,63 kW, 750x740x1260 mm | STALGAST, 849103 - szt - 1

Obieraczka do cebuli 5-7kg | SPOMASZ-NAKŁO OZ8C - szt - 1

Podwójna obieraczka do warzyw, wsad 20 kg | SPOMASZ NAKŁO, OZ15Nx2 - szt. - 1

Kotleciarka - prasa do mięsa 300 mm, 400 V | MAGA, KOT-4 z podstawą- szt. - 1

1. Warunki gwarancji i serwisu pogwarancyjnego: okres gwarancji wynosi nie mniej niż 24 miesiące.

2. Preferowany termin realizacji zamówienie – 14 dni liczonych od dnia otrzymania zamówienia jednak nie później niż do 15 grudnia 2019 r. 

3. Z powodu ograniczonych środków finansowych zamawiający zastrzega, że zrealizuje tylko te lelmenty, na które wystarczy mu środków.

4. Oferenci mogą składać oferty na wszystkie elemeny lub jedynie na wybrane. Zamawiający wybierze najkorzystniejsze oferty.

5. Do ceny oferty należy doliczyć koszty dostawy do zamawiającego.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
piec-konwekcyjno-parowy-10xgn11-rational-scc-e-101[2].jpg jpg 11.9 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
Dystrybutor-do-zimnych-napojow-S_[41896]_1200[1].jpg jpg 43.5 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
280509-Zmywarka-kapturowa-do-naczyn-z-pompa-spustowa-podnoszona-recznie-kosz-500x500-mm-LOZAMET-ZKU-10-30EP[1].jpg jpg 22.37 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
pol_pm_Krajalnica-grawitacyjna-612p-CE-Ma-Ga-349_1.jpg jpg 73.77 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
511061-Szatkownica-do-warzyw-do-250-kg-h-400-V-MA-GA-MKJ2-250-1[2].jpg jpg 10.95 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
zamrażarka.png png 185.66 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
obieraczka-do-cebuli-5-7kg-spomasz-naklo-oz8c[1].jpg jpg 11.94 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
Podwójna obieraczka.png png 370.04 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia
Kotleciarka.png png 349.68 2019-11-05 14:01:00 Przedmiot zamówienia

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Piec konwekcyjno-parowy RATIONAL SCC101E Sterowanie: elektroniczne wymiary w mm: 847x776x1042h pojemność komory : - 10x GN 1/1 - 20x GN 1/2 odległość pomiędzy prowadnicami: 80 moc (w): 18600 napięcie (V): 3 NAC 400 waga w kg: 135 temperatura w stopniach Celsjusza: 30-300 Nawilżanie: TAK Zasilanie: elektryczne wymagany zmiękczacz: NIE ilość przyłączy do wody: 1 Opcje specjalne: automatyczny system myjący, sonda wielopunktowa, wentylator z autorewersem, z nawilżaniem Rozmiar blach: GN 1/1, GN 1/2 Ilość prowadnic: 6-10 Wytwarzanie pary: bojlerowe Zasilanie: 400V Sterowanie: elektroniczne

piec-konwekcyjno-par [...].jpg

1 szt. - (0)
2 SANTOS dystrybutor zimnych napojów 34-3 Dystrybutor do zimnych napojów wyposażony w przeźroczyste zbiorniki wykonany z polikarbonatu. Obudowa urządzenia oraz części schładzające są wykonane ze stali nierdzewnej. Dystrybutor wyposażony w wydajny agregat chłodniczy przeznaczony do pracy ciągłej i utrzymujący żądaną temperaturę serwowanych napojów. Urządzenie osiadające stale obracające się łopatki (mieszadła) wykonane z tworzywa sztucznego. Zapewniające możliwość całkowitego demontażu zbiornika na napoje w celu czyszczenia urządzenia. Wyposażone w tackę ociekową do gromadzenia ściekającego napoju. Wymiary oriętacyjne: (dł; szer; wys): 57x43x54.5 cm Zasilanie: 230 V Moc: 0.33 kW Pojemność : 12+12+12 l

Dystrybutor-do-zimny [...].jpg

1 szt. - (0)
3 Zmywarka kapturowa do naczyń z pompą spustową, podnoszona ręcznie, kosz: 500x500 mm | LOZAMET, ZKU.10.30EP Dane techniczne: Długość: ok. 660 mm Szerokość: ok. 850 mm Wysokość: ok. 1780 mm Moc całkowita: ok. 15 kw Napięcie: 400 v Materiał: stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej: asi 304 Zasilanie: elektryczne Wymiary kosza: 500x500 mm Ilość cykli: 3 Czas cyklu: 120 s; 180 s; 600 s Pompa odpływu: nie Wyparzanie: tak

280509-Zmywarka-kapt [...].jpg

1 szt. - (0)
4 Krajalnica grawitacyjna 612p CE Ma-Ga Dane techniczne: Wymiary: (ok.) 49,5 x 65,5 x 51 (H)cm Grubość krojonego plastra: 0-24 mm (regulacja płynna) Max. wymiar krojenia: 230 mm (długość), wysokość uzależniona od długości, max 190 mm Średnica noża 300 mm Zasilanie 230V 50Hz 1 faza Moc: ok. 250W (napęd noża) Waga (ciężar netto): ok 39 kg

pol_pm_Krajalnica-gr [...].jpg

1 szt. - (0)
5 Szatkownica do warzyw do 250 kg/h, 400 V | MA-GA, MKJ3-250.1 Dane techniczne: Długość: 596 mm Szerokość: 464 mm Wysokość: 606 mm Maks. Prędkość obrotowa: 280 obr./min Moc całkowita: 0.55 kw Napięcie: 400 v Wydajność: 250 kg/h Waga: 36 kg Materiał: stal nierdzewna Kolor: inox Tarcze w komplecie: komplet do MKJ 2.6

511061-Szatkownica-d [...].jpg

1 szt. - (0)
6 Schładzarka/zamrażarka szokowa 10xGN1/1, 1,63 kW, 750x740x1260 mm | STALGAST, 849103 Schładzarka szokowa: • Urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw • Schładzanie szokowe: od +70°C do +3°C w 90 minut zamrażanie szokowe: od +70°C do -18°C w 240 minut • Cyfrowy panel sterowania • Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej • Zaokrąglone rogi komory chłodzącej ułatwiające czyszczenie • Wbudowany agregat • Sonda rdzenia • Regulowane nóżki • Wymuszony obieg powietrza • Możliwość stosowania blach G 1/1 i 400x600 mm Dane techniczne: Długość: ok. 750 mm Szerokość: ok 740 mm Wysokość: ok. 1260 mm Moc całkowita: ok. 1.63 kw Napięcie: 230 V Temperatura minimalna: -18 °C Temperatura maksymalna: 70 °C Ilość pojemników: 10 szt. Rozmiar GN: GN 1/1 (530x325 mm) Materiał: stal nierdzewna Zasilanie: elektryczne Kolor: inox Pojemniki w komplecie: nie Wyświetlacz: tak

zamrażarka.png

1 szt. - (0)
7 Obieraczka do cebuli 5-7kg | SPOMASZ-NAKŁO OZ8C Maszyna typ OZ8C służy do obierania cebuli. Składająca się z obudowy w kształcie walca, podstawy, zespołu napędowego i pokrywy. Zastosowana masa ścierna, którą wyłożony jest zbiornik i wirujący talerz, zapewniająca dokładne obranie produktów bez ich kaleczenia. Dane techniczne: Długość: ok. 735 mm Szerokość: ok. 530 mm Wysokość: ok. 850 mm Moc całkowita: ok. 0.55 kw Napięcie: 400 v Wydajność: ok. 300 kg/h Waga: ok.52 kg Wsad: 5-7 kg Materiał: stal nierdzewna Zasilanie: elektryczne Kolor: inox

obieraczka-do-cebuli [...].jpg

1 szt. - (0)
8 Podwójna obieraczka do warzyw, wsad 20 kg | SPOMASZ NAKŁO, OZ15Nx2 Podwójna obieraczka do ziemniaków z płuczką jest urządzeniem przeznaczonym do obierania (skrobania) ziemniaków, marchwi, buraków itp. Urządzenie składa się z zespołu zbiorników, zespołu podstawy, zespołu napędowego, pokrywy, ułożyskowania wałków, 2 komór obieraczki. Zastosowana masa ścierna, którą wyłożony jest zbiornik oraz wirujący talerz, zapewnia dokładne obieranie produktów bez ich kaleczenia. W zestawie znajduje się naścienny zespół zasilający z gniazdem i zabezpieczeniem silnika, rury odpływowe, ściągacz talerza i zapasowy wtryskiwacz. Dane techniczne: Długość: ok.980 mm Szerokość: ok.680 mm Wysokość: ok.925 mm Moc całkowita: ok.0.55 kw Napięcie: 400 v Wydajność: ok. 500 kg/h Waga: ok. 95 kg Wsad: 20 kg Materiał: stal nierdzewna Zasilanie: elektryczne Kolor: inox

Podwójna obieraczka. [...].png

1 szt. - (0)
9 Kotleciarka - prasa do mięsa 300 mm, 400 V | MAGA, KOT-4 Kotleciarka - prasa do mięsa to urządzenie służące do rozgniatania kawałków mięsa na plastry o jednakowej grubości w zależności od zapotrzebowania. Możliwość płynnej regulacji grubości zgniatanego mięsa w zakresie 0,5 do 30 mm. Dane techniczne: Długość: ok.600 mm Szerokość: ok.450 mm Wysokość: ok. 700 mm Moc całkowita: ok. 1.5 kw Napięcie: 230 v Materiał: stal nierdzewna Zasilanie: elektryczne Podstawa; tak

Kotleciarka.png

1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3198 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - przelew 30 dni, proszę potwierdzić (0)
3 Koszt dostawy - Po stronie dostawcy, proszę potwierdzić (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 743