Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 27-06-2019 14:36:00 |
Składania : | 01-07-2019 10:00:00 |
Otwarcia : | - |
Tryb: | |
Rodzaj: | - |
Wydział Zaopatrzenia Komendy Wojewódzkiej Policji w Opolu składa zapytanie cenowe dotyczące zabezpieczenia usługi cateringu, zgodnie z poniższą specyfikacją:
Zadanie 1. W dniu 08.07.2019 otwarcie Izby Pamięci
- liczba osób 35
- miejsce dostawy - budynek KWP w Opolu ul. Korfantego 2
- obsługa; napoje zimne i ciepłe; stoły, krzesła, obrusy, serwetniki, serwetki, zastawa do poczęstunku (talerzyki, filiżanki, łyżeczki) - w zakresie organizatora
-przygotowanie poczęstunku - w zakresie dostawcy
a) słodki poczęstunek
- 3 rodzaje ciast po ok. 80 - 100 g każdy - łącznie 35 kawałków, w tym z jabłkiem, z serem, z owocami
- 3 rodzaje słodkich przekąsek typu np. mini pączki, mini tartaletki, ciasteczka z ciasta kruchego np. z marmoladą - łącznie 70 szt.
b) poczęstunek w formie zimnej płyty liczony po 3 zakąski na osobę
- kanapeczki dekoracyjne mix - 20 szt.
- paszteciki, trójkąciki np. z ciasta francuskiego nadziewane, wytrawne - 20 szt.
- tartaletki warzywne - 10 szt.
- 2 rodzaje zakąsek z rybą - łącznie 20 szt.
- zakąska z kurczakiem - 20 szt.
- zakąska z wędliną - 15 szt.
c) porcelanowa zastawa stołowa do serwowania dostarczonego poczęstunku oraz szklanki do zimnych napoi - 35 szt.
d) poczęstunek słodki oraz zimna płyta powinny być dostosowane do temperatury (np. zakąska z rybą wędzoną nie surową, ciasta bez mas).
Zadanie 2. W dniu 02.08.2019 obchody Święta Policji połączone z 100. rocznicą obchodów powstania Policji Państwowej
- liczba osób 90- 150 - ostateczna liczba osób zostanie podana wyłonionemu dostawcy do 26 lipca br.
- miejsce - budynek Filharmonii Opolskiej im. Józefa Elsnera ul. Krakowska 24
- obsługa kelnerska 4 osoby / 1h; porcelanowa zastawa stołowa do serwowania poczęstunku, szklanki do zimnych napoi; 10 stolików koktajlowych w pokrowcach; ubiór stołów szwedzkich ( skirtingi/pokrowce, serwetki itp.)
a) słodki poczęstunek
- 4 rodzaje słodkiej przekąski typu francuskie ciasteczka z nadzieniem, mini brownie, kuleczki mleczne, kuleczki orzechowe, mini donuts, itp.
- kawa z ekspresu ciśnieniowego w termosach + mleczko + cukier
- woda mineralna z cytrusami w karafkach
b) poczęstunek w formie zimnej płyty liczony po 3 zakąski na osobę
- kanapeczki bankietowe mix
- paszteciki, trójkąciki np. z ciasta francuskiego nadziewane na wytrawnie
- tartaletki warzywne
- 2 rodzaje zakąsek z rybą
- zakąska z kurczakiem
c) ilości poczęstunku zostaną ustalone w wyłonionym dostawcą w oparciu o ostateczną liczbę osób
Komunikaty