Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Szkoły Podstawowej nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego w Świebodzinie PAKIET VI - OWOCE ŚWIEŻE

Anna Stefura-Jacuńska
Gmina Świebodzin Oddział: Szkoła Podstawowa nr 6
Termin:
Zamieszczenia : 30-11-2017 12:17:14
Składania : 11-12-2017 10:00:00
Otwarcia : -
Tryb:
Rodzaj: -

Wymagania i specyfikacja

ZAPROSZENIE
Gmina Świebodzin ul. Rynkowa 2 Szkoła Podstawowa nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego
os. Łużyckie 28 66-200 Świebodzin, tel. 68 475 22 75, zaprasza do złożenia oferty cenowej na postępowanie o udzielenie zamówienia, którego przedmiotem jest :
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Szkoły Podstawowej nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego w Świebodzinie
I. Opis przedmiotu zamówienia: artykuły żywnościowe z podziałem na pakiety:
Pakiet VI owoce świeże CPV 15.30.00.00-1
Dostawa owoców świeżych odbywać się będzie dwa razy w tygodniu. Towar musi być dostarczony następnego dnia od złożenia telefonicznego zamówienia do godz. 10.00


Zamawiający dopuszcza składanie ofert na jeden lub więcej pakietów. Wykonawca może złożyć ofertę na każdy z pakietów, jednakże w obrębie danego pakietu może złożyć tylko 1 ofertę. Każdy
z pakietów traktowany jest oddzielnie i podlegał będzie odrębnej ocenie. Wybrana zostanie oferta najkorzystniejsza w obrębie danego pakietu. Towar, o którym mowa powinien odpowiadać obowiązującym normom technicznym, smakowym i sanitarnym.
1. Dowóz artykułów żywnościowych odbywać się będzie transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko do siedziby (magazynu) Zamawiającego.
2. Wskazane w załącznikach do formularza ofertowego ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą ulec zmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do Formularza ofertowego.
3. Wartość zamówienia należy ustalić podając ceny jednostkowe na każdy asortyment
wyszczególniony w zadaniu oraz cenę ryczałtową na całe zadanie. Cena podana w ofercie powinna zawierać wszystkie koszty związane z realizacją zamówienia łącznie z podatkiem od towarów i usług VAT . Podana cena jest obowiązująca w całym okresie trwania umowy. Cena powinna być podana cyfrowo i słownie zgodnie z załączonym formularzem ofertowym cena wykonania netto zł (słownie: ...... zł.) + podatek VAT ( ....%) zł. = cena brutto zł (słownie: ...... zł.).
II. Opis warunków udziału w postępowaniu

W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy:
1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeśli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym
i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
4. Akceptują warunki zawarte w niniejszej specyfikacji.
5. Na żądanie Zamawiającego Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć certyfikat wdrożenia systemu bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego HACCP (dotyczy tylko tych oferentów, którzy składają ofertę na dostawę mięsa, drobiu i wyrobów wędliniarskich).
III. Sposób i termin składania ofert
1. Oferty wg załączonego wzoru należy składać w terminie do dnia 11.12.2017 do godz. 10.00 poprzez platformę zakupową OPEN NEXUS.
2. Oferty złożone po terminie nie będą brane pod uwagę.
3. Oferta musi być napisana w języku polskim i podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania firmy na zewnątrz.
4. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy , którego oferta odpowiada wszystkim
wymaganiom przestawionym w zapytaniu ofertowym i przedstawi najkorzystniejszą ofertę w oparciu o kryteria wyboru określone w zapytaniu ofertowym .
5. Zamawiający powiadomi wykonawców o wyniku postępowania.
6. Rozpatrzenie ofert nastąpi 11.12.2017 po godzinie 12.00.


IV. Termin wykonania zamówienia:
Od dnia 02 stycznia 2018 do 30 czerwca 2018
V. Kryteria oceny ofert.
Wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi na podstawie 100% ceny brutto.
VI. Inne wymagania i warunki:
1. Po otrzymaniu zawiadomienia o wyborze oferty jako najkorzystniejszej, wybrany Wykonawca dostarczy niezwłocznie do siedzimy Zamawiającego:
a. Kserokopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru KRS albo kserokopię aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej.
2. Osoba uprawniona do kontaktów z Wykonawcami: Czapka Emilia tel. 68 475 09 91
Do niniejszego zamówienia stosuje się przepisy zgodnie z Załącznikiem do Zarządzenia Nr 678/B/2017 Burmistrza Świebodzina z dnia 27 lutego 2017 r.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
pakiet VI owoce świeże styczeń-czerwiec 2018.doc doc 58 2017-11-30 12:17:14 Postępowanie
wzór umowy styczeń- czerwiec 2018.docx docx 29.2 2017-11-30 12:17:14 Postępowanie

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Pakiet VI - owoce świeże proszę uzupełnić formularz 1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3213 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Termin dostawy - zgodnie z zaproszeniem, proszę potwierdzić (0)
2 Koszt dostawy - Po stronie dostawcy, proszę potwierdzić (0)
3 Warunki płatności - przelew 14 dni, proszę potwierdzić (0)
4 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 83