Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: RGIS.271.16.2023.Ak Zakup fabrycznie nowego drona (bezzałogowego statku powietrznego) na potrzeby Gminy Gniewino.

Anna Kankowska
Gmina Gniewino
Deadlines:
Published : 13-12-2023 09:51:00
Placing offers : 18-12-2023 08:00:00
Offers opening : -
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Zapytanie ofertowe.pdf pdf 546.06 2023-12-13 09:51:00 Proceeding
Opis przedmiotu zamówienia.pdf pdf 345.69 2023-12-13 09:51:00 Proceeding
formularz ofertowy.doc doc 848.5 2023-12-13 09:51:00 Proceeding
ZAPYTANIE OFERTOWE - ZMIANA (2).pdf pdf 649.8 2023-12-14 13:09:20 Public message
zestawienie ofert.pdf pdf 198.24 2023-12-18 10:50:12 Public message
wybór oferty.pdf pdf 173.47 2023-12-22 11:17:33 Public message

Announcements

2023-12-22 11:17 Anna Kankowska Informacja o wyborze oferty.

wybór oferty.pdf

2023-12-18 10:50 Anna Kankowska Informacja z otwarcia ofert.

zestawienie ofert.pd [...].pdf

2023-12-14 13:09 Anna Kankowska Zapytanie ofertowe - zmiana kryterium oceny.

ZAPYTANIE OFERTOWE - [...].pdf

2023-12-14 13:08 Anna Kankowska 1. Czy Producenci dronów nie przewidują gwarancji dłuższej niż 24 miesiące. Na ten okres zostały sporządzone dokumenty oraz zapisy w książce gwarancyjnej. Jeśli czas objęty ochroną powinien być dłuższy według zamawiającego to zakres tej ochrony powinien zostać szczegółowo opisany. Zakres takiej ochrony nie może być taki sam jak w pierwszych dwóch latach eksploatacji, zapisy w instrukcji obsługi które mówią o możliwości zmniejszenia parametrów ochronnych ze względu na zużycie poszczególnych elementów. Jedynym dokumentem na podstawie którego rozpatrywane są gwarancje to instrukcja obsługi oraz karta gwarancyjna. Zapisy dotyczące ochrony poza okresem gwarancji nie zostały doprecyzowane W związku z powyższym czy zamawiający dopuści maksymalną ilość punktów w okresie 24 miesięcy
Odpowiedź: Zamawiający wprowadza zmiany w zapytaniu ofertowym.
Zapisy dotyczące ochrony powyżej 24 miesięcy oparte będą na instrukcji obsługi oraz karty gwarancyjnej.

2. Czy Producenci dronów rozróżniają okres gwarancji na drona od gwarancji na baterie
Czy zamawiający dopuści gwarancje na baterie na okres 6 miesięcy?
Odpowiedź: Zamawiający dopuszcza gwarancję na akumulatory na okres 12 miesięcy.

3. Czy Licencja na oprogramowanie w okresie trwania gwarancji – oprogramowanie dedykowane do drona przez producenta nie posiada licencji i jest darmowe.
Proszę o doprecyzowanie przez zamawiającego czy chodzi o oprogramowanie do sterowania czy może licencje na oprogramowanie do mapowania, poszukiwania, ratownictwa, zarządzania flotą ? Jeśli tak to jakie ma posiadać parametry.
Odpowiedź: Oprogramowanie typu RDT, która współpracuje z wszystkimi systemami.
2023-12-13 12:03 Anna Kankowska W dniu 13.12.2023 r. do Zamawiającego wpłynęły pytania:

1) Czy mają być to uprawnienia VLOS czy również BVLOS?
Odpowiedź: mają być to uprawnienia BVLOS.

2) Czy szkolenie teoretyczne ma być online czy na żywo?
Odpowiedź: Szkolenie teoretyczne ma być online.

3) Kiedy ma odbyć się szkolenie?
Odpowiedź. Szkolenie odbędzie na przełomie grudzień 2023 r. - styczeń 2024 r.

4) Ile konkretnie osób ma wziąć udział w szkoleniu?
Odpowiedź: Szkolenie dla 4 osób.

5) Czy macie Państwo ewentualnie salę do dyspozycji, w przypadku szkolenia na żywo?
Odpowiedź: Dysponujemy salą do przeprowadzenia szkolenia praktycznego.

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Zakup i dostawa drona - 1 pc. - (0)
Currency rates NBP , EUR: 4.3316 PLN

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 14 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Termin realizacji do 28 grudnia 2023 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 419