Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: 2023/BZP/00494734/01 Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Piskorowicach-Mołyniach

Deadlines:
Published : 15-11-2023 13:01:00
Placing offers : 23-11-2023 09:00:00
Offers opening : 23-11-2023 09:30:00
Procedure: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
SWZ.docx docx 114 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1 do SWZ Formularz..docx docx 19.78 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.1- część nr 1.xlsx xlsx 16.33 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.2 - część nr 2.xlsx xlsx 14.54 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.3 - część nr 3.xlsx xlsx 13.61 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.4 - część nr 4.xlsx xlsx 12.96 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.5 - część nr 5.xlsx xlsx 13 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 1.6 - część nr 6.xlsx xlsx 18.22 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 2 do SWZ Oświadczenie Wykonawcy.docx docx 16.56 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
Załącznik nr 3 do SWZ wzór umowy.docx docx 46.91 2023-11-15 13:01:00 Proceeding
ogłoszenie.pdf pdf 146.23 2023-11-15 14:44:48 Proceeding
Informacja z otwarcia ofert.docx docx 16.32 2023-11-23 14:26:26 Public message
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.docx docx 28.53 2023-12-01 11:34:42 Public message

Announcements

2023-12-01 11:34 Piotr Dąbrowski Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

informacja o wyborze [...].docx

2023-11-23 14:26 Piotr Dąbrowski Informacja z otwarcia ofert.

Informacja z otwarci [...].docx

2023-11-23 09:00 Buyer message część 1 - mięso,wędliny - 62 621,33 zł., część 2 - warzywa, owoce, jaja - 50 778,12 zł., część 3 - nabiał - 88 508,59 zł., część 4 - pieczywo, ciasto - 35 942,06 zł., część 5 - mrożonki i ryby - 25 391,99 zł., część 6 - art. ogólnospożywcze - 47 453,61 zł.

Offer form

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny Attachment required (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Unlock the form

The number of page views: 438