Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 08-11-2023 10:38:00 |
Składania : | 17-11-2023 10:00:00 |
Otwarcia : | 17-11-2023 10:15:00 |
Tryb: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2023-11-30 14:35 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 6 |
2023-11-30 14:26 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.7 MROŻONKI |
2023-11-28 12:34 | Zbigniew Chudko |
INFORMACJA
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.8 RYBY ŚWIEŻE, WĘDZONE I MROŻONE |
2023-11-28 12:29 | Zbigniew Chudko |
INFORMACJA
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.5 MIĘSO I WĘDLINY |
2023-11-28 12:24 | Zbigniew Chudko |
INFORMACJA
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.4 PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE |
2023-11-28 12:06 | Zbigniew Chudko |
INFORMACJA
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.3 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE RÓŻNE |
2023-11-28 12:03 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.2 MLEKO I PRODUKTY MLECZARSKIE |
2023-11-28 11:49 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZĘŚCI 1 - JAJA |
2023-11-22 12:45 | Zbigniew Chudko | Komunikat został wycofany przez Zamawiającego. |
2023-11-17 12:24 | Zbigniew Chudko | Informacja z otwarcia ofert |
2023-11-08 10:59 | Zbigniew Chudko |
Działając
na
podstawie
art.
222
ust.4
ustawy
Pzp,
Zamawiający
informuje,
że
na
realizację
zamówienia
zamierza przeznaczyć kwotę 314 874,35 brutto, w tym: Część Nr 1 – jaja 3 841,20 brutto Część Nr 2 – mleko i produkty mleczarskie 38 974,52 brutto Część Nr 3 – artykuły spożywcze różne 71 705,59 brutto Część Nr 4 – pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 14 920,84 brutto Część Nr 5 – mięso, wędliny 58 819,78 brutto Część Nr 6 – warzywa i owoce 76 230,77 brutto Część Nr 7 – mrożonki 18 381,65 brutto Część Nr 8- ryby świeże, wędzone i mrożone 32 000,00 brutto |
Komunikaty