- Strona główna
- Postępowanie ID 842362
Wadium w 2 minuty
Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Postępowanie:
CO/DA.261.017.2023 Przygotowanie i dostarczenie przez jednodaniowych posiłków dla Pacjentów Centrum Odwykowego SPZOZ
Wystawiający
-
UżytkownikDanuta Leśniewska
-
Organizacja
-
Wiadomość do zamawiającego
Terminy
-
Zamieszczenia2023-11-06 00:58:00
-
Składania2023-11-24 11:00:00
-
Otwarcie ofert2023-11-24 14:00:00
-
TrybPL - Tryb Podstawowy (art. 275)
-
RodzajUsługa
Wymagania i specyfikacja
Centrum Odwykowe Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej zaprasza do składania pisemnych ofert w postępowaniu w trybie pozaustawowym – zamówienie o wartości poniżej kwoty 130 000,00 zł netto, do którego nie znajdują zastosowania przepisy ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U.z 2019r. poz. 2019 z późn. zmianami) na mocy art. 2, ust.1, pkt 1 tejże ustawy.
Przedmiot postępowania: przygotowanie i
dostarczenie przez Dostawcę jednodaniowych posiłków dla Pacjentów Centrum Odwykowego
SP ZOZ leczących się w Dziennych Oddziałach przy ul. Zgierskiej 18a oraz Władysława Łokietka 11.
- Dostawa posiłków
do lokalizacji, odbywa się na koszt i ryzyko Dostawcy.
- Każdy dostarczany posiłek powinien składać się z zupy i bułki lub
innego posiłku jednodaniowego, musi być wyporcjowany i zapakowany w
jednorazowe naczynie oraz zaopatrzony w jednorazowe sztućce.
- Dostawa posiłków będzie odbywała się w dni robocze – od poniedziałku
do piątku w przybliżonych godzinach 1200
– 1400. Godziny dostarczania posiłków będą szczegółowo ustalane
przez Kierowników Oddziałów Dziennych.
- Wstępnie szacowana dzienna liczba posiłków wynosi około 50, z tym,
że każdego dnia do godziny 900 Kierownicy Dziennych Oddziałów mają
obowiązek zgłosić Dostawcy rzeczywistą liczbę zamawianych i dostarczanych
posiłków do konkretnej lokalizacji.
- Dostarczany
posiłek powinien spełniać parametry kaloryczności tj. 150 - 300
kcal.
- Posiłki powinny być przygotowywane /produkowane/ przez osoby posiadające badania dla celów sanitarno- epidemiologicznych, w warunkach i zgodnie z zasadami określonymi w przepisach prawa.
- Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami zdrowego żywienia i zawierać właściwą dla charakteru żywienia ilość warzyw i/lub owoców, posiadać odpowiednią jakość organoleptyczną i spełniać wymagania dotyczące terminów ważności produktów gotowych.
- Posiłki
powinny być urozmaicone i nie powinny się powtarzać w ciągu 7 dni.
- Dostawca zobowiązany jest do pobierania i
zabezpieczania próbek żywnościowych potraw zgodnie z treścią Rozporządzenia
Ministra Zdrowia w sprawie pobierania
i
przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego
typu zamkniętego.
Załączniki do postępowania
Pobierz wszystkie załączniki
Komunikaty
Wyślij wiadomość do zamawiającego
2023-11-24
11:00:00
|
Komunikat Zamawiającego | Zamawiający przypomina o konieczności złożenia dokumentów. |
Wiadomość nie zostanie wyslana
Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?