- Strona główna
- Postępowanie ID 1026670
Wadium w 2 minuty
Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Postępowanie:
CO/DA.216.016.2024 Przygotowanie i dostarczenie przez jednodaniowych posiłków dla Pacjentów Centrum Odwykowego SPZOZ
Wystawiający
-
UżytkownikDanuta Leśniewska
-
Organizacja
-
Wiadomość do zamawiającego
Terminy
-
Zamieszczenia2024-11-27 15:19:00
-
Składania2024-12-09 11:00:00
-
Otwarcie ofert2024-12-09 14:00:00
-
TrybPL - Tryb Podstawowy (art. 275)
-
RodzajUsługa
Wymagania i specyfikacja
Centrum Odwykowe Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej zaprasza do składania pisemnych ofert w postępowaniu w trybie pozaustawowym – zamówienie o wartości poniżej kwoty 130 000,00 zł netto, do którego nie znajdują zastosowania przepisy ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2024 r. poz. 1320) na mocy art. 2, ust.1, pkt 1 tejże ustawy.
Przedmiot postępowania: przygotowanie i dostarczenie przez Dostawcę jednodaniowych posiłków dla Pacjentów Centrum Odwykowego SP ZOZ leczących się w Dziennych Oddziałach przy ul. Zgierskiej 18a oraz Władysława Łokietka 11.
- Dostawa posiłków do lokalizacji, odbywa się na koszt i ryzyko Dostawcy.
- Każdy dostarczany posiłek powinien składać się z zupy i bułki lub innego posiłku jednodaniowego, musi być wyporcjowany i zapakowany w jednorazowe naczynie oraz zaopatrzony w jednorazowe sztućce.
- Dostawa posiłków będzie odbywała się w dni robocze – od poniedziałku do piątku w przybliżonych godzinach 1200 – 1400. Godziny dostarczania posiłków będą szczegółowo ustalane przez Kierowników Oddziałów Dziennych.
- Wstępnie szacowana dzienna liczba posiłków wynosi około 50, z tym, że każdego dnia do godziny 900 Kierownicy Dziennych Oddziałów mają obowiązek zgłosić Dostawcy rzeczywistą liczbę zamawianych i dostarczanych posiłków do konkretnej lokalizacji.
- Dostarczany posiłek powinien spełniać parametry kaloryczności tj. 150 - 300 kcal.
- Posiłki powinny być przygotowywane /produkowane/ przez osoby posiadające badania dla celów sanitarno- epidemiologicznych, w warunkach i zgodnie z zasadami określonymi w przepisach prawa.
- Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami zdrowego żywienia i zawierać właściwą dla charakteru żywienia ilość warzyw i/lub owoców, posiadać odpowiednią jakość organoleptyczną i spełniać wymagania dotyczące terminów ważności produktów gotowych.
- Posiłki powinny być urozmaicone i nie powinny się powtarzać w ciągu 7 dni.
- Dostawca zobowiązany jest do pobierania i zabezpieczania próbek żywnościowych potraw zgodnie z treścią Rozporządzenia Ministra Zdrowia w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego.
Załączniki do postępowania
Pobierz wszystkie załączniki
Komunikaty
Wyślij wiadomość do zamawiającego
2024-12-09
11:00:00
|
Komunikat Zamawiającego | Zamawiający przypomina o konieczności złożenia dokumentów. |
Wiadomość nie zostanie wyslana
Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?