Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców świeżych

Termin:
Zamieszczenia : 25-01-2024 09:11:00
Składania : 31-01-2024 10:00:00
Otwarcia : 31-01-2024 10:05:00
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Arbuz Dojrzały, miaższ soczysty o barwie czerwonej, skórka czysta, zdrowa bez uszkdzeń, bez oznak psucia i pleśni. Dostępny sezonowo od czerwca do sierpnia. 100 kg - (0)
2 Banany Świeże, czyste, bez przebrwień, zgnieceń, brązowych plam, bez uszkodzeń. O żółtej, jednolitej barwie. Zdrowe bez oznak gnicia i plesni, wolne od owadów i szkodników. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. 500 kg - (0)
3 Bazylia doniczka Świeża, zdrowa (bez oznak pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów), czysta, praktycznie wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu foliowym pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy. Masa pęczka od 200 gram + doniczka 10 szt. - (0)
4 Botwinka Świeża, jędrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), wolna od szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Dostępny sezonowo od kwietnia do września. 50 kg - (0)
5 Brokuły świeże Róże brokułów powinny być świeże, jędrne, czyste, zdrowe (bez oznak gnicia i pleśni), zwarte, o ściśle przylegających, zamkniętych pąkach kwiatowych; wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Łodygi powinny być odpowiednio miękkie, niezdrewniałe, bez pustych wewnętrznych kanałów. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Dostępny sezonowo od czerwca do września. 50 kg - (0)
6 Buraczki czerwone Korzenie świeże, całe, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni), czyste, jędrne, wolne od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, jednolite. Barwa na przekroju ciemnoczerwona, charakterystyczna dla odmiany. Zapach niedopuszczalny obcy. Średnica korzeni mierzona w najszerszym przekroju: od 4 do 10 cm. 2500 kg - (0)
7 Cebula Cała, ścisła, czysta, zdrowa (bez objawów gnicia, śladów pleśni), bez zgrubień spowodowanych nieprawidłowym wzrostem, wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Kształt kulisty, lekko spłaszczony lub wydłużony, dopuszczalne są niewielkie wady kształtu. Barwa - łuski mięsistej białokremowa lub kremowozielonkawa. Smak i zapach niedopuszczalny obcy, jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Minimalna średnica 4 cm. 850 kg - (0)
8 Cukinia Silnie wydłużona maczugowata, lekko żeberkowata koloru ciemnozielonego. Świeża, zdrowa (bez oznak pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, czysta, praktycznie wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Waga 1 sztuki nie większa niż 2 kg, niezdrewniała. 1200 kg - (0)
9 Cytryna Żółta, jednolita barwa o kształcie i zapachu charakterystycznym dla cytryny, bez objawów psucia oraz pleśni, bez obcych zapachów 220 kg - (0)
10 Czosnek Główki twarde, zwarte, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni), o odpowiednio regularnym kształcie, czyste, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Nieuszkodzone przez słońce; łodygi obcięte o długości nie przekraczającej 10 cm. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Minimalna średnica główek od 30 mm. 25 kg - (0)
11 Dynia Cała, zdrowa, bez objawów gnicia, zepsucia, które czynią ją niezdatną do spozycia, czysta, wolna od jakichkolwiekwidocznych substancji obcych, wolna od szkodników, wolna od uszkodzeń miąższu spowodowanych przez szkodnikiwolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych zapachów,bez odgnieceń i skaleczeń. Minimalna średnica 20cm. 200 kg - (0)
12 Fasolka szparagowa Żółta lub zielona - świeża, jędrna, cała, czysta, zdrowa (bez objawów gnicia, śladów pleśni), młoda i delikatna, wolna od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, praktycznie bezwłóknista, bez przeźroczystej skórki (twardej endodermy); jeżeli występują nasiona to powinny być małe i miękkie. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Szerokość strąka nie więcej niż 9 mm. Dostępna sezonowo od czerwca do września. 10 kg - (0)
13 Grejpfrut Dojrzałe o odpowiednim kształcie, jędrne, nie zwiędnięte, bez objawów psucia, pleśni, bez uszkodzeń skóry. Dostępny sezonowo od grudnia do kwietnia. 50 kg - (0)
14 Jabłka Świeże, czyste, bez przebrwień, zgnieceń, plam, bez uszkodzeń. O jednolitej barwie od zielonej do ciemnoczerwonej w zależnosci od odmiany. Zdrowe bez oznak gnicia i plesni, wolne od owadów i szkodników. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Średnica minimalna 8 cm. 2700 kg - (0)
15 kalafior Świeży, czysty, zdrowy (bez oznak gnicia, śladów pleśni oraz uszkodzeń takich jak skazy, obicia), całe, twarde, o gęstej strukturze, wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa biała, kremowa. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Średnica minimalna 11 cm. Dostępny sezonowo od czerwca do września. 30 kg - (0)
16 Kapusta biała Czysta, zdrowa (bez objawów gnicia, śladów pleśni), zwarta, wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, łodyga powinna być ucięta nieco poniżej najniższego poziomu wyrastania liści; liście powinny pozostać mocno przytwierdzone, a miejsce cięcia powinno być czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, kształtu i koloru. Masa główki, niemniej niż 1,20 kg 700 kg - (0)
17 Kapusta biała- młoda Świeża, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), zwarta, bez oznak kwitnienia, wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, łodyga powinna być ucięta nieco poniżej najniższego poziomu wyrastania liści; liście powinny pozostać mocno przytwierdzone, a miejsce cięcia powinno być czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, kształtu i koloru. Masa główki nie mniej niż 0,80 kg. Dostępny sezonowo od czerwca do września. 250 kg - (0)
18 Kapusta czerwona Świeża, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), zwarta, wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Łodyga powinna być ucięta nieco poniżej najniższego poziomu wyrastania liści; liście powinny pozostać mocno przytwierdzone, a miejsce cięcia powinno być czyste. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, kształtu i koloru. Masa główki, nie mniej niż 0,80 kg. 400 kg - (0)
19 Kapusta kiszona Kapusta kiszona, nie kwaszona, o charakterystrycznym zapachu, w wiaderkach do 5 kg, w skłądzie zawierająca jedynie kapuste, sól i ewentualnie marchew,bez octu. 650 kg - (0)
20 Kapusta pekińska Świeża, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodnik. Łodyga powinna być ucięta nieco poniżej najniższego poziomu wyrastania liści; liście powinny pozostać mocno przytwierdzone, a miejsce cięcia powinno być czyste. Kształt wydłużony. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia. odmiany, jakości, kształtu i koloru. Masa główki, nie mniej niż 0,40 kg. 600 kg - (0)
21 Kiwi Bez uszkodzeń mechanicznych, nie zmarznięte, nie zwiędnięte, zdrowy, twardy, jędrny owoc nie mniejszy niż 100g, bez oznak psucia i pleśni. Dostępny sezonowo od grudnia do kwietnia. 450 szt. - (0)
22 Koper zielony Świeży, zdrowy (bez oznak pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów), czysty, praktycznie wolny od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy. Masa pęczka od 50 gram. 1000 szt. - (0)
23 Mandarynka Dojrzałe o odpowienim kształcie, jędrne, nie zwiędnięte, bez objawów gnicia, pleśni. Masa sztuki od 50 gram. 20 kg - (0)
24 Marchew Jędrna, cała, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), czysta, wolne od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, niezdrewniała, prosta kształtna (bez bocznych rozgałęzień i rozwidleń), nać powinna być równo ucięta na wierzchołku marchwi, bez uszkodzenia korzenia. Barwa charakterystyczna dla odmiany, jednolita, dopuszcza się zielone lub fioletowe/purpurowe wierzchołki o długości do 1cm. Jednolita pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Średnica korzeni mierzona w najszerszym przekroju od 1 do 4 cm. 2800 kg - (0)
25 Melon Żółty, zdrowy, dojrzały, soczysty, bez uszkdzen mechanicznych, skórka czysta, zdrowa, bez oznak psucia i pleśni. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy 80 kg - (0)
26 Mięta doniczka Świeża, zdrowa (bez oznak pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów), czysta, praktycznie wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu foliowym pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy. Masa pęczka od 200 gram + doniczka 10 szt. - (0)
27 Ogórki kiszone/ małosolne Nie zawierające octu, produkt kiszony, nie kwaszony, jędrne, bez objawów zepsucia, pleśni, zapach charakterystyczny dla kiszonek 450 kg - (0)
28 Ogórki szklarniowe zielone Świeże, jędrne, czyste, całe, zdrowe (niedopuszczalne ogórki z objawami gnicia, śladami pleśni), wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, Barwa zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozjaśnienia barwy w części ogórka stykającej się z ziemią w okresie wzrostu. Niedopuszczalny smak gorzki. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmian, jakości i wielkości. Waga ogórków od 150 - 250 gram. 300 kg - (0)
29 Ogórki zielone gruntowe Świeże, jędrne, czyste, całe, zdrowe (niedopuszczalne ogórki z objawami gnicia, śladami pleśni), wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, Barwa zielona, typowa dla odmiany, dopuszczalne rozjaśnienia barwy w części ogórka stykającej się z ziemią w okresie wzrostu. Niedopuszczalny smak gorzki. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmian, jakości i wielkości. Waga ogórków od 150 - 250 gram. Dostępny sezonowo od czerwca do września. 150 kg - (0)
30 Papryka czerwona Bez przebarwień o kształcie charakterystycznym dla papryki, bez objawów zwiędnięcia, psucia , gnicia, czy obicia. 300 kg - (0)
31 Papryka zielona Bez przebarwień o kształcie charakterystycznym dla papryki, bez objawów zwiędnięcia, psucia , gnicia, czy obicia. 200 kg - (0)
32 Papryka żółta Bez przebarwień o kształcie charakterystycznym dla papryki, bez objawów zwiędnięcia, psucia , gnicia, czy obicia. 150 kg - (0)
33 Pieczarka świeża Biała, bez objawów zapsucia gnicia o odpowiednim dla pieczarki kształcie, data przydatności do spozycia do 3 dni od dnia dostawy 150 kg - (0)
34 Pietruszka korzeń Zdrowa (niedopuszczalne korzenie z objawami gnicia, śladami pleśni), czysta, twarda, jędrna, kształtna (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez stłuczeń, pęknięć oraz ordzawień skórki, wolne od uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa korzenia na przekroju biała do biało kremowej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Średnica korzenia, mierzona w najszerszym miejscu od 30 do 60 mm. 700 kg - (0)
35 Pietruszka natka Świeża, zdrowa (niedopuszczalne objawy pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów). czysta, praktycznie wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy. Masa pęczka: od 50 gram. 1000 szt. - (0)
36 Pomarańcze Dojrzałe o odpowiednim kształcie, jędrne, nie zwiędnięte, bez objawów zepsucia, gnicia, o jednolitym zabarwieniu, Dostępna sezonowo od grudnia do kwietnia. 20 kg - (0)
37 Pomidory Zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), całe (wolne od pęknięć), czyste, bez przebawień, ciemnych plam, obić, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości dojrzałości i zabarwienia. Minimalna średnica od 40 -60 mm. 1800 kg - (0)
38 Por Zdrowy (bez oznak gnicia, pleśni), wolny od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez pędów nasiennych, z usuniętymi nieświeżymi lub zwiędniętymi liśćmi oraz przyciętymi końcówkami liści i korzeniami; biały lub zielonkawobiały. Część pora powinna stanowić co najmniej jedną czwartą całkowitej długości lub jedną trzecią części osłoniętej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, wielkości oraz stopnia rozwoju i zabarwienia. Minimalna średnica od 8 mm. 300 kg - (0)
39 Rabarbar Świeży, jędrny, cały, czysty, zdrowy (bez objawów gnicia, śladów pleśni), wolny od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych. Łodyga długa, silna o czerwonym przebarwieniu. Długość łodygi od 300 - 700 mm. Dostępny sezonowo od kwietnia do czerwca. 20 kg - (0)
40 Rzepa czarna Kształtna, twarda, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużyn, czysta. Bez stłuczeń, zdrowa(bez znak gnicia, śladów pleśni), wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń. Dostępny sezonowo od grudnia do kwietnia. 10 kg - (0)
41 Rzodkiew biała Kształtna, twarda, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużyn, czysta. Bez stłuczeń, zdrowa(bez znak gnicia, śladów pleśni), wolna od owadów i szkodnikóworaz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Jednolita pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Dostępny sezonowo od września do kwietnia. 10 kg - (0)
42 Rzodkiewka Zdrowa (bez oznak gnicia, pleśni), czysta, nie popękana, wolna od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych. Liście, jeśli są pozostawione, powinny być świeże, zdrowe, barwy zielonej. Konsystencja jędrna; niedopuszczalna drewniała, sparciała. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, kształtu i zabarwienia. Minimalna średnica 15 mm. Pakowana w pęczek z liśmi, niedopuszczalne pakowanie w woreczki plasyikowe, sztukowanie. 1200 szt. - (0)
43 Sałata głowiska zielona masłowa Świeża, jędrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), odpowiednio ukształtowana, wolna od szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Masa główki, nie mniej niż 150 gram. Dostępna gruntowa sezonowo od kwietnia do września. 1100 kg - (0)
44 Sałata lodowa Świeża, jędrna, czysta, zdrowa (bez oznak gnicia, śladów pleśni), odpowiednio ukształtowana, wolna od szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolita w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. 450 kg - (0)
45 Seler korzeniowy Kształtny, twardy, jędrny, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym, czyste, bez stłuczeń i ordzawień skórki, zdrowy (bez oznak gnicia, śladów pleśni), wolny od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki. Barwa na przekroju biała do biało kremowej. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości. Średnica korzenia, mierzona w najszerszym miejscu od 70 do 130 mm. 700 kg - (0)
46 Seler naciowy Dojrzały, lekko zielony, świeży, liście nie zwiędnięte, waga od 450-600 g, obwód łodygi 5 cm od korzenia ok 6 cm 50 szt. - (0)
47 susz owocowy Zawierający 100% owoców, bez objawów gnicia, pleśni 4 kg - (0)
48 Susz warzywny 4 składnikowy: marchew, seler, pietruszka, pasternak- zawierający marchew, seler pietruszkę oraz pasternak, bez objawów psucia, pleśni 5 kg - (0)
49 Szczypior Świeży, zdrowy (bez oznak pleśni, gnicia lub zaparzenia), bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw, chwastów), czysty, praktycznie wolny od szkodników i uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki. Barwa zielona. Smak i zapach niedopuszczalny obcy. Jednolity w opakowaniu pod względem pochodzenia, odmiany, jakości, barwy. Masa pęczka od 50 gram. 1150 szt. - (0)
50 Szpinak listki świeże BABY Młode listki, zdrowe o zabarwieniu i wygladzie charakterystycznym dla danej odmiany, wolny od uszkodzeń wywołanych przez mróz i choroby, bez objawów zawilgocenia oraz gnicia, wolny od widocznych substancji obcych, wolny od szkodników, bez pędów kawiatostanowych, bez obcych zapachów. 10 kg - (0)
51 Ziemniaki Mają być odmiany jadalnej, zdrowe, jędrne o suchej powierzchni, nie uszkodzone, brz oznak zazielenienia, owalne, nmie przemarznięte, o gładkiej powierchni i płytkich oczkach, bez pustych przestrzeni i przebarwień z zewnątrz, o podobnej wielkości, o średnicy nie mniejszej niż 5 cm. W sezonie wiosenno- letnim dostarczyć należy młodego- wczesnego ziemniaka. 15000 kg - (0)
52 Brzoskwinie owce o średniej wielkości 80-130g. kuliste, nieregularne. skórka żółto- pomarańczowa, skórka omszona, struktura zwięzła, soczysta, słodko- kwaśny smak charakterystyczny dla brzoskwini. Planowane zamawianie sezonowe lipiec-wrzesień 100 kg - (0)
53 Gruszki konferencji owoce o wydłużonym, stożkowatym lub baryłkowatym kształcie. Skórka matowa zielono- brązowa, smak subtelny, charakterystyczny dla gruszki Planowane zamawianie sezonowe styczeń- kwiecień. 100 szt. - (0)
54 Śliwki owoce o podłużnym kształcie< koloru granatowo_ fioletowym< średniej wielkości ok 40g/szt. O charakterystyczntm dla śliwki smaku słodko- cierpkim. Planowane zamawianie sezonowe wrzesień- październik 100 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2665 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 290